FAQ  •  Registracija  •  Login

Gomilica

<<

Papa_Strumph

Član

Post 11 lip 2007, 23:08

evo samo da javin da je moja ekipa mladež HDZ-a kaštela izbacila ekipu imotski trans (božo gabri, duje bajrušović, edo radmilo ....) u igri je bilo 3-3 i dobil ih na penale!
<<

mnk_petričevo

Česti član

Post 11 lip 2007, 23:11

svaka čast, znači danas je za božu bija loš dan, ispali su i u podstrani...
<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 15 lip 2007, 13:28

Di si Maldini? Šta se ne javljaš? Jeste li igrali drugo kolo? Kako ste prošli?
<<

MALDINI

Česti član

Post 15 lip 2007, 14:06

Pivnica, jučer smo dobili HČSP 4:3 i sutra u 22:00 igramo protiv TORCIDE TRIAL. Nisu loši pravaši, igraju tvrdo i kad se brane teško im je zabit. Srića mi vodili cilo vrime pa je bilo dosta prostora za kontre. Mogli smo dobit i uvjerljivije (falili smo par mrtvih na kraju) a i oni su mogli do penala. Sad TORCIDA, izgkedaju moćno, favoriti su ali zube ćemo stisnit pa možda bude i iznenađenje. Od njih smo u polufinalu MALAČKE 2007 (u dvorani prije 2 mj.) izgubili 2:1 i bilo je jako tisno.
Vi u KUPU igrate protiv TOPELA, to će bit prava utakmica, derbi 2. kola uz KLINIKU i DOMUS. TOPELI su odlična ekipa, po meni su blagi favoriti, ali vi lako možete iznenadit. Igrate prije nas, mi idemo na BATERIJU. Inače, ovo je kolo sraz prvo i drugoligaša. Danas igramo (COLO-COLO) protiv BANKA, i to će biti dobra utakmica, mislim da imamo dobre šanse.
Tko leži - NE BJEŽI!
<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 15 lip 2007, 14:12

Hm, nisam mislia da ćete vi imat toliko problema s njima. Ja sam ima osjećaj da bi ih mi razvalili da smo samo malo čvršće igrali....pogotovo nakon što smo se vratili u utakmicu nakon 0:3 (došli do 3:3 i ponovo raspad).
U Torcide na ovom turniru igra jedan naš....dobri su, ali dobri ste i vi.....tribala bi bit zanimljiva i tvrda utakmica.

Šta se kupa tiče, mislim da Colo Colo ima dosta velike šanse za prolaz.....veće nego šta mi imamo. Svejedno, ne bojimo se nikoga i idemo po pobjedu. Mislim da o Bateriji znaš sve.....dosta tvrda ekipa, ali bez nekog prevelikog znanja.....stoga, smatram vas velikim favoritima.
<<

MALDINI

Česti član

Post 18 lip 2007, 07:44

Karlo, evo i mi ispali iz Gomilice. U 1/4finalu od TORCIDE TRIAL izgubili 1:2 iako je moglo bit i drukčije. Naša falinga je šta smo igrali mekše nego smo tribali, protiv kvalitetnijih moraš dignit agresiju a mi nismo. Oba smo gola primili iz naše ležernosti. Inače, utakmica u egalu, LEMO im je dobro par puta obranija (dobar je bija i naš vratar).
Čestitam na prolasku u Liga kupu, dobar preokret. Ko zna, možda se sretnemo u sljedećem kolu...
Tko leži - NE BJEŽI!
<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 18 lip 2007, 09:46

Je Maldini, već sam čua da ste ispali.....već sam reka da ovaj naš igra za Torcidu, pa mi je javia da su prošli.
Zato ste vidim "napunili" Bateriju jučer.....gleda sam malo.....svaka čast - u potpunosti ste ih razbili. Danas je ždrijeb.....vidit ćemo koga ćemo dobit....bilo bi dobro da vas izbjegnemo još koje kolo - u dobroj ste formi.
Prethodni

Vrati se na: Turniri 2007