turnir na playstation u mene doma 2007.
21 post(ov)a
• Strana 1 od 2 • 1, 2
odigrana tri turnira sinoć.nastupila većina igrača Ambasadora.pobjednik sva tri turnira voditelj ,koji je pokazao mladima neke finte,od pustih prijetnji ništa,haha.ali sada nam stiže pojačanje u vidu momka br 10,koji će me vjerovatno skinuti s trona najjačeg na playu.naime on je izvisibabija tu igru do boli
Alistair McCoist
pero je ima svoj show u solinu...na njemu je penal napravljen..a stopa je balun u 6ercu a lik mu na ledzima a balun svica koja pada 2ure i vrti se oko svoje osi ludon brzinon..a kad je pala peri na nogu samo je stala i pero da ce pucat i ovaj ga pokosi...al kako je stopa balun to malo ko zna...BOG
A ale!
KIKE 13
SIMEUNOVIĆ 4
KIKE 13
SIMEUNOVIĆ 4
dosa je pobjednik(MIHO) turnira(više njih) veceras kod mene
bice ga sram pa ne zeli ni pisat ovde.
igra je vrime sa milanon, a ja sa newcastle i atletico madridon. sve govori cinjenica da san zadnje 2 iz samilosti igra sa dinamon. kad ono obe izbugia.
P.S. na vratima vidia pikado i kaze ajmo bacit da te bar na nesto dobijen( ja nisan igra skoro godinu dana, a on isto ima doma i pegla stalno + jos igra pikado ligu). igrali mi iz 301 master out, pocea on uraganski i pocelo ruganje kad ono pljus izgubia prvu, dobia je revans i onda podcjenjivacki on meni aj dat cu ti majstoricu.hahaha-. naravno majstoricu je izgubia, sva srica da igra pikado ligu.hahaha.
i za kraj bacimo na fliper i tu me dobije 2-1. bar nesto je mora dobit.
to je veceras POBJEDNIKA TURNIRA!!!!!
bice ga sram pa ne zeli ni pisat ovde.
igra je vrime sa milanon, a ja sa newcastle i atletico madridon. sve govori cinjenica da san zadnje 2 iz samilosti igra sa dinamon. kad ono obe izbugia.
P.S. na vratima vidia pikado i kaze ajmo bacit da te bar na nesto dobijen( ja nisan igra skoro godinu dana, a on isto ima doma i pegla stalno + jos igra pikado ligu). igrali mi iz 301 master out, pocea on uraganski i pocelo ruganje kad ono pljus izgubia prvu, dobia je revans i onda podcjenjivacki on meni aj dat cu ti majstoricu.hahaha-. naravno majstoricu je izgubia, sva srica da igra pikado ligu.hahaha.
i za kraj bacimo na fliper i tu me dobije 2-1. bar nesto je mora dobit.
to je veceras POBJEDNIKA TURNIRA!!!!!
21 post(ov)a
• Strana 1 od 2 • 1, 2