FAQ  •  Registracija  •  Login

LJETNI KUP -OMIŠ 2007

<<

Balunjera

Novi član

Post 11 kol 2007, 15:14

šumnoomiš napisao:Večeras 10.08.2007 igra se druga večer osmina finala

20:00 Grljevac - Sv. Josip
21:00 Poljica - Podstrana
22:00 Konoba Tomić -Studenac

Sutra 11.08.2007 igra se treća večer osmine finala

21:00 Trnbusi - Torina Blato n/c
22:00 KGM Jelsa -Crna Povorka

jese odigarlo to sinoč,šta je večeras jel znaš šta?
infišani 1950....
<<

Balunjera

Novi član

Post 13 kol 2007, 14:22

VECEARAS U 20:00 KGM Jelsa-Sv.Josip
infišani 1950....
<<

šumnoomiš

Novi član

Post 14 kol 2007, 07:00

Večeras se igra polufinale Ljetnog kupa grada Omiša u kojoj se sastaju

20:45 CB Liberty - Sv. Roko Jesenice
21:45 Poljica - Trnbusi

Jučer su odigrane četvrtfinalne utakmice:

CB Liberty -Planet Pizza 3 : 7
KGM - Sv. Roko Jesenice 2 : 4
Trnbusi - Grljevac 4 : 2
Konoba Tomić - Poljica 2 : 2 nakon penala 4:5

CB Liberty -bio bolji i zasluženo prošao dalje
Sv. Roko Jesenice -zasluženo prošao dalje, ali sve pohvale i za ekipu KGM -netko je morao ispasti
Trnbusi -dobiti ekipu Grljevca za pohvalu je, a Grljevcu koji je dobio dvije dobre ekipe prije ove utakmice pouka je da se na utakmicu ne dolazi bez golmana -kad je u pitanju kup sistem
Poljica- zasluženo prošli dalje u ruletu sreće gdje su se nekorektno ponili nakon opravdano poništenog penala.
Čestitamo korektnoj ekipi Konobe Tomić - pogotovo na fer play-u

Finale se igra u petak 17.08.2007. godine
<<

svilaja

VIP član

Post 14 kol 2007, 09:24

POPIJTE NAJBOLJU KAVU U GRADU, NARAVNO U KAVANI PERISKA NA SOLINSKOJ.
BUDIMO SAMO LJUDI.
SVILAJA; ČISTI ZRAK I MIR
<<

šumnoomiš

Novi član

Post 17 kol 2007, 08:35

Rezultati polufinalnih utaklmica

CB Liberty - Sv. Roko Jesenice 3:3 nakon penala 5 : 4
Poljica - Trnbusi 2:2 nakon penala 8 : 7

Večeras (17.08.2007.) se igra završnica Ljetnog kupa grada Omiša u kojoj se sastaju

20:45 Trnbusi -Sv.Roko Jesenice - za III. mjesto
21:45 CB Liberty - Poljica - finale

Pozdrav iz Omiša
<<

svilaja

VIP član

Post 18 kol 2007, 14:43

šumnoomiš napisao:Rezultati polufinalnih utaklmica

CB Liberty - Sv. Roko Jesenice 3:3 nakon penala 5 : 4
Poljica - Trnbusi 2:2 nakon penala 8 : 7

Večeras (17.08.2007.) se igra završnica Ljetnog kupa grada Omiša u kojoj se sastaju

20:45 Trnbusi -Sv.Roko Jesenice - za III. mjesto
21:45 CB Liberty - Poljica - finale

Pozdrav iz Omiša

JELI BILO DOBRO FINALE?
<<

1josip1

Član

Post 18 kol 2007, 15:22

Šumoomiš kakva je ekipa Trnbusi?
Aj daj koju informaciju, molin te....
<<

Balunjera

Novi član

Post 18 kol 2007, 19:32

Sudci u Omišu bože sačuvaj nadam se da se i ostali slažu koji su igrali ove
godine u Omišu !!!!!!!!!!!!!!!!!DOKLE TAKO!!!!!!!!!!!!!!
infišani 1950....
<<

svilaja

VIP član

Post 18 kol 2007, 20:59

1josip1 napisao:Šumoomiš kakva je ekipa Trnbusi?
Aj daj koju informaciju, molin te....

tko je osvoio Josipe1?
<<

mnk_petričevo

Česti član

Post 19 kol 2007, 00:07

osvojio je cb liberty...dosta loš turnir, jedan od lošijih ovo lito po svemu...a suci štaš o njima pričat, turnir su sudili ovi šta sude ligu u omišu a onaj ko je ikad igra zna da nijedan nema pojma...za josipa ekipa trnbusi solidna ekipa, pretpostavljan da pitaš jer igrate u zadvarju protiv njih, imaju jednog ekstra igrača rodića šta igra u mosora njega zaustavite i možete proć i naprid jednog visokog ala krauč i još jednog mlađeg dobrog...
<<

svilaja

VIP član

Post 19 kol 2007, 12:37

Balunjera napisao:Sudci u Omišu bože sačuvaj nadam se da se i ostali slažu koji su igrali ove
godine u Omišu !!!!!!!!!!!!!!!!!DOKLE TAKO!!!!!!!!!!!!!!

Znam da stvarno ima loših sudaca, najgori su ipak oni koji kalkuliraju zbog bilo kojega razloga.
Budimo samo ljudi.
<<

Balunjera

Novi član

Post 19 kol 2007, 14:25

MOJ svilaja nema to veze sa kalkulacijom to nije imalo veze sa suđenjem
domače ekipe su poludile na njih a kamo li mi šta smo došli odsvuda,jednostavno pitaš ga
šta je bilo on muči i protivnički igrači govore ma pusti ga ovo je ništa šta zna napravit od utakmice
!!!!!!!!!!!!!DOKLE TAKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
infišani 1950....
<<

svilaja

VIP član

Post 19 kol 2007, 19:58

Balunjera napisao:MOJ svilaja nema to veze sa kalkulacijom to nije imalo veze sa suđenjem
domače ekipe su poludile na njih a kamo li mi šta smo došli odsvuda,jednostavno pitaš ga
šta je bilo on muči i protivnički igrači govore ma pusti ga ovo je ništa šta zna napravit od utakmice
!!!!!!!!!!!!!DOKLE TAKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BIČE BOLJE.
<<

šumnoomiš

Novi član

Post 20 kol 2007, 09:39

Jako mi je žao cijenjeni gospodine (prvenstveno zbog renomea ovog turnira u budućnosti) što donosite paušalne prosudbe iz neznanja ili pak zbog namjerne degradacije ljudi, tj. organizatora a to je u ovom slučaju športska udruga malog nogometa Omiš.
Malonogometni turnir pod nazivom Ljetni kup grada Omiša 2007. brojio je ukupno 32 ekipe, te je na njemu sudjelovalo sigurno 20 -setak kvalitetnih momčadi, te su gledatelji, a i svi ostali mogli uživati u prosječnoj, a na 10-tak utakmica i jako kvalitetnoj nogometnoj predstavi.
Turnir je protekao cjelokupno gledajući u sportskoj i fer atmosferi uz pokoji manji icident koji je neznemariv gledajući s pogleda masovnog okupljanja te organizacijski proveden je bezprijekorno.
Suđenje je bilo zadovoljavajuće, pa mi stoga molim Vas recite o kojim utakmicama je riječ, jer sam osobno kao presjednik udruge vodio organizaciju i popratio 90% odigranih utakmica.
Zar postoji organizacija bez propusta organizatora i grešaka sudaca bez obzira o kojoj se vrsti sporta i stupnju natjecanja radi ???
Jeste li ikada organizirali neki skup ili pak sudjelovali u organizaciji ?????
Jeste li ikada sudili utakmicu ili donosili odluke s kojima bi svi bili zadovoljni ?????????

Kritizirati, a ne raditi je zločesto i pohlepno, stoga ne mislim zaista da ste Vi takvi.
Vam je bio problem, ako se nevaram s kojim se balunom igra ovaj turnir, (jer petica puno oskače i teško ju je primiriti) pa smo stoga "radi Vas" igrali upravo s četvorkom na širokom i ljepom igralištu na Punti gdje kvalitet dolazi do izražaja.
Pošto ste obezvrijedili neka činjenična stanja s ovog turnira morao sam Vas demantirati stoga se ne nađite uvrijeđeni.
Ja nisam MNK Petričevo ni ŠUMNO Omiš nego sam Denis Dujmović, te mi se predstavite kad dođete u Omiš da znam tko me je, odnosno ovu udrugu i ovaj turnir kritizirao.
Na kraju Vas i sve ostale zaljubljenike u mali balun pozivam da dogodine dođete u Omiš u još većem broju,ugodno se zabavite, razvijajte isključivo sportsku kulturu i tradiciju Podstrane, Strožanca, Splita, Omiša i drugih krajeva lipog nam našeg kraja kako bih je isključivo sportom, radom i ljubavlju pernjeli na iduće naše naraštaje.
Pozdravljm Vas i sve kritičare ovog turnira jer praštati je ljudski
Zadnja izmjena: šumnoomiš; 20 kol 2007, 09:46; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

mnk_petričevo

Česti član

Post 20 kol 2007, 12:03

asti što ste se raspisali koda san vam ne znam šta napisa a napisa sam citiram ''dosta loš turnir, jedan od lošijih ovo lito po svemu'', a svatko tko je sudjelovao na većini ovoljetnih turnira zna da je tako a evo i obrazloženja...pod dosta loš turnir u prvom redu sam mislio na jačinu ekipa koju su većinom činile lokalne ekipe(tj. iz užeg ili šireg omiškog područja) i vi se tu ne biste smjeli osjetiti prozvanim jer niste vi krivi što se npr. jedan guj nije prijavija, dalje broj ekipa malen, na silu ste nagurali 32 ekipe(od kojih neke nisu ni došle tako da je br. ekipa još i manji) a s obzirom na odličan teren(jedan od najboljih u dalmaciji) i tradiciju igranja malog baluna u omišu te uz veliku medijsku kampanju(reklame na radiu svaki dan) to je vrlo malen broj. razlog tome ja ne znam, možda što je u tom razdoblju već puno ostalih turnira...i još nešto po meni možda i glavna stvar je slaba posjeta gledatelja gdje je bilo i utakmica gdje ih je jedva desetak bilo(čak je i u ogorju bilo više, bez uvrede svilaja:)), razlog opet ja ne znam možda visoka cijena ulaznice a za prvu godinu mogli ste i nenaplaćivati ulaznice...što se tiče sudaca to puno neću komentirat jer tu uvijek postoje različita mišljenja, vama je suđenje zadovoljavajuće ok, ali drugima nije, raspitajte se malo među ekipama, jednostavno ste trebali dovest suce sa strane, koji ne sude u ligi i svima bi bilo lakše...e da i ne znam zašto spominjete balun jer mislin da tu nebi smjelo biti nikakve dvojbe, ovo je malonogometni turnir a pravila za mali nogomet su jasna, igra se balunom br. 4 i oprostite ali bilo bi smješno da se igralo peticom(kao što se igra u lizi)...to su sve neke kritike na koje možda vi i niste mogli puno utjecat ali shvatite ih dobronamjerno...
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Turniri 2007