SOLIN-VRANJIC 2007
68 post(ov)a
• Strana 2 od 5 • 1, 2, 3, 4, 5
svilaja moj izgubili 9-4 od skele, igrali smo s igracem manje sve do polovice drugog poluvremena, jer je vecina ovih mojih imala trening velikog baluna, pa nisu uspili stic prije, iako smo nakon pretkola zamolili da igramo kasniji termin organizator nas je odbio sta mislin da nije u redu jer mnogim se "poznatijim" to dopusta.... pozdrav doturu i ekipi iz k.ž.
grga11 napisao:svilaja moj izgubili 9-4 od skele, igrali smo s igracem manje sve do polovice drugog poluvremena, jer je vecina ovih mojih imala trening velikog baluna, pa nisu uspili stic prije, iako smo nakon pretkola zamolili da igramo kasniji termin organizator nas je odbio sta mislin da nije u redu jer mnogim se "poznatijim" to dopusta.... pozdrav doturu i ekipi iz k.ž.
to nije u redu ,treba biti fleksibilan koliko je to moguče.
uvjek tvrdo č.
SVILAJA; ČISTI ZRAK I MIR
grga11 napisao:svilaja moj izgubili 9-4 od skele, igrali smo s igracem manje sve do polovice drugog poluvremena, jer je vecina ovih mojih imala trening velikog baluna, pa nisu uspili stic prije, iako smo nakon pretkola zamolili da igramo kasniji termin organizator nas je odbio sta mislin da nije u redu jer mnogim se "poznatijim" to dopusta.... pozdrav doturu i ekipi iz k.ž.
Naglasimo da otkad je uša igrač J.V. da su pala 4 gola u mreži skele i da je dotični postigao jedan prekrasan gol (prebacivši vratara) i namjestio jedan... Eto, samo to....
TOTALNI NOGOMET!!!
DalEr
DalEr
svilaja napisao:grga11 napisao:svilaja moj izgubili 9-4 od skele, igrali smo s igracem manje sve do polovice drugog poluvremena, jer je vecina ovih mojih imala trening velikog baluna, pa nisu uspili stic prije, iako smo nakon pretkola zamolili da igramo kasniji termin organizator nas je odbio sta mislin da nije u redu jer mnogim se "poznatijim" to dopusta.... pozdrav doturu i ekipi iz k.ž.
uvjek tvrdo č.
Svilaja, kad cemo jos jedan termin na Brdima? Al da budete malo ozbiljniji...?
TOTALNI NOGOMET!!!
DalEr
DalEr
Fabio 5 napisao:svilaja napisao:grga11 napisao:svilaja moj izgubili 9-4 od skele, igrali smo s igracem manje sve do polovice drugog poluvremena, jer je vecina ovih mojih imala trening velikog baluna, pa nisu uspili stic prije, iako smo nakon pretkola zamolili da igramo kasniji termin organizator nas je odbio sta mislin da nije u redu jer mnogim se "poznatijim" to dopusta.... pozdrav doturu i ekipi iz k.ž.
uvjek tvrdo č.
Svilaja, kad cemo jos jedan termin na Brdima? Al da budete malo ozbiljniji...?
KAKO ČEMO OZBILJNO KAD NAS UKUPNO NEMA S OBJE STRANE OSAM.
ČESTITKA ZA OCJENU , IGRAO SI ČAK OD POČETKA ZA GOŠK_A,,,,,,,,,,,,,,,,,
UVJEK TVRDO Č.
Fabio 5 napisao:grga11 napisao:svilaja moj izgubili 9-4 od skele, igrali smo s igracem manje sve do polovice drugog poluvremena, jer je vecina ovih mojih imala trening velikog baluna, pa nisu uspili stic prije, iako smo nakon pretkola zamolili da igramo kasniji termin organizator nas je odbio sta mislin da nije u redu jer mnogim se "poznatijim" to dopusta.... pozdrav doturu i ekipi iz k.ž.
Naglasimo da otkad je uša igrač J.V. da su pala 4 gola u mreži skele i da je dotični postigao jedan prekrasan gol (prebacivši vratara) i namjestio jedan... Eto, samo to....
Zato te cijenim što si skroman,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
68 post(ov)a
• Strana 2 od 5 • 1, 2, 3, 4, 5