KUP UMN-a
Mi smo utakmicu odigrali za zaborav ,uostalom, kao i većinu utakmica u ligi. Svilaja, onaj tvoj pulen je jaaako dobar, ali ne može sam, pogotovo što neki njegovi igraju nonšalantno, samo za sebe i pokušavaju ušetat s balunom u gol. Bez zalaganja, čvrstine i TIMSKE igre nema ni rezultata, a to vrijedi i za naš nastup. Rekao sam svojima da bismo trebali igrat kao na posljednje 2 utakmice u ligi kad nam je trebalo za opstanak(rekao nam je "pivnica-karlo" da onako uvijek igramo da se ne bi tebali borit za opstanak), ali mi smo odigrali kao na treningu, bez velikog htijenja i bez imalo čvrstine i prije svega, discipline. Jako sam razočaran, a najviše me ljuti kad osjetim da ljudi ne daju sve od sebe....
Balun mi se nikako ne sviđa i jako se loše ponaša na betonu, iako općenito nije dobar. Selectovi su baluni po mom mišljenju najbolji s kojima se liga ikad igrala. Jednostavno ga ne osjećam dobro, zato nagovaram svoje da aglu kupimo za treninge da se malo ušemimo.
Balun mi se nikako ne sviđa i jako se loše ponaša na betonu, iako općenito nije dobar. Selectovi su baluni po mom mišljenju najbolji s kojima se liga ikad igrala. Jednostavno ga ne osjećam dobro, zato nagovaram svoje da aglu kupimo za treninge da se malo ušemimo.
Zadnja izmjena: Tomo MNK 'Etiri; 04 lip 2007, 20:47; ukupno mijenjano 1 put/a.
DANAS JE SUTRA AKO UZMEŠ U OBZIR JUČER!
Tomo MNK 'Etiri napisao:Balun mi se nikako ne sviđa i jako se loše ponaša na betonu, iako općenito nije dobar. Selectovi su baluni po mom mišljenju najbolji s kojima se liga ikad igrala. Jednostavno ga ne osjećam dobro, zato nagovaram svoje da aglu kupimo za treninge da se malo ušemimo.
Pa i sam znaš da smo ga kupili (za beton) i probili na drugom treningu. I to na komadić stakla. Toliko o kvaliteti agla baluna.
Foxy 44- MNK 'Etiri
Raspisali ste se o kvaliteti baluna i dosadni ste. Virujen da presjednik ako je pametan neće vas slušat jer meni sin govori da je balun odličan. Neke ekipe sa kojima je igra govore da je balun odličan. Vas nekoliko se buni mislin bezveze zbog neznanja. I ja sam imao zamjerku na balun 5 isto Aglina, ali san se navikao, jer se igra cila sezona. Ovo je prva sezona da se balun nije minja kako je kome palo napamet i to je pozitivno. Da bi prvenstvo bilo regularno skroz, mora se odigrat sa istin balunima od prve do zadnje utakmice i na tome ti presjedniče i ostali iz uprave koji trošite slobodno vrime ,a sigurno i živce HVALA!
ivan.sk napisao:"dosadni ste". Virujen da presjednik ako je pametan ("mi smo glupi?") neće vas slušat jer meni sin govori da je balun odličan. Vas nekoliko se buni mislin bezveze zbog neznanja.
Alo "veteran," ovaj forum je dosad bio namijenjen izražavanju slobodnog mišljenja, a nikako vrijeđanja.
Zadnja izmjena: Tomo MNK 'Etiri; 05 lip 2007, 05:04; ukupno mijenjano 1 put/a.
DANAS JE SUTRA AKO UZMEŠ U OBZIR JUČER!
Govorimo o dva različita baluna istog proizvođača, jedan je za beton, a drugi za parket. Ukoliko si gleda iti jednu utakmicu na turniru koji se igra sa balunom za parket vidia bi koliko je izdušen i koliko se ljudi jednostavno sapliće za njega. Nismo govorili o tom balunu u dvorani, tamo je OK. I ovaj Aglin za beton je jako loš, premekana mu je koža, brzo se probije i znam dosta ljudi koji isto kažu i koji su na kraju kupili Selectu.
Foxy 44- MNK 'Etiri
Tomo MNK 'Etiri napisao:ivan.sk napisao:"dosadni ste". Virujen da presjednik ako je pametan ("mi smo glupi?") neće vas slušat jer meni sin govori da je balun odličan. Vas nekoliko se buni mislin bezveze zbog neznanja.
Alo "veteran," ovaj forum je dosad bio namijenjen izražavanju slobodnog mišljenja, a nikako vrijeđanja.
NIJE BAŠ NAJBOLJI BALUN.
SVILAJA;ČISTI ZRAK I MIR.
NEKADA NA LIVU NOGU 1578 PUTA, da ne padne na pod.
SVILAJA; ČISTI ZRAK I MIR