KUP UMN-a
penz napisao:forza morocco napisao:Od svih ekipa koje su igrale sinoć jedino xxxxxxxxxx ima prepoznatljivu šemu u igri i možda Banak, ali samo na iskustvo. Ostali sve prepuštaju slučaju i pojedincu. To je bar moje viđenje.
Ne slazen se da je Banak protiv nas (AEDES) ima neku shemu.Momci su odigrali dobro, svaka cast i cestitke na prolazu....ali nisan vidija nista ekstra...eto, prika moj iz forza morocco vidimo se...pozdrav !!
To govorin više iz osobnog iskustva jer san nekad davno branija za njih i kontra njih, a ne baš iz utakmice koju su protiv vas odigrali. Kad se svi skupe i da in se igrat onda su "gadna" ekipa. Šteta je jedino šta se to vrlo rijetko dogodi
mi smo dobili nakića 16:6 i time potvrdili kandidaturu za osvajanje kupa:)...a šta reć, znam da je to nekima veliko iznenađenje kad 4ligaš dobije solidnog 2 ligaša ali meni nije ni najmanje iz više razloga a nakić nam odgovara inače po igri, već smo par puta s njima igrali, igraju otvoreno ka i mi a tu niko nema šanse...naravno da rezultat nije realan, oni su se skroz raspali u 2pol, mogli smo in dat još 10 kom, po jednu zamjenu smo imali i mi i oni tako da je tu sve isto. a isto tako ni mi ni oni nismo bili u najjačem sastavu...imali smo par akcija za koje je šteta da neko nije snimija. onaj ko je gleda(a bilo je 30-ak ljudi) sve je vidija...
ukratko razbili smo ih
ukratko razbili smo ih
Zadnja izmjena: mnk_petričevo; 05 lip 2007, 22:47; ukupno mijenjano 1 put/a.
Svi vi koji ste tili igrat po kiši grdno ste se zajebali, mi so jučer igrali i to je teška katastrofa. Možda je bilo do patika, al pošto je bilo 15-stak igrača u markama različitih proizvođača a svi su padali, pa ne virujen. Izgubili smo 3-1 alibi nan nije kiša, padala je i simpetu sami smo krivi šta smo ispali. Čestitke simpetu i želje da prođu šta dalje, i neka ne zamjere kakvu psovku ili nesportski potez koji su doživili jer je sve to bilo u žaru borbe.
I želim izraziti suosjećanje sa sucima i zapisničkim stolom koji su na primjedbu da se prekine utakmica rekli; "teže je nama nego vama šta igrate", pa im izražavam duboko suosjećanje i svaku pohvalu na tu izjavu.
Shvaćan ja to da noga ili bilo koji dio tijela nas igrača koji možemo slomit nije vrijedan odgađanja utakmice.
Možda neko i triba slomit nešto da bi se odgodilo. Jer priča se da je važna kvaliteta utakmica, a u onakvin uvjetima nije bilo moguće igrat.
Svaka čast i predsjedniku i organizatorima za ovaj kup i ja bi ga igra još tisuću puta i po goroj kiši, al ipak u onakvin uvjetima po meni bi tribalo odgodit utakmicu. A predsjedniče rekli ste da se igra na vlastitu odgovornost, al kup je obavezan znači da i nije samo vlastita odgovornost. Ja predsjednika cijenin, i sve šta je dosad napravia je odlično, al ta izjava nije točna. Iako on nema veze s odgađanjem utakmica, tako da on nije ništa kriv.
Kao što san reka ne tražin alibi, samo preporučan da se ne igra po onakvin uvjetima jer stvarno nisu za igru.
I još jednom čestitke auto simpetu, na zasluženom prolazu....
I želim izraziti suosjećanje sa sucima i zapisničkim stolom koji su na primjedbu da se prekine utakmica rekli; "teže je nama nego vama šta igrate", pa im izražavam duboko suosjećanje i svaku pohvalu na tu izjavu.
Shvaćan ja to da noga ili bilo koji dio tijela nas igrača koji možemo slomit nije vrijedan odgađanja utakmice.
Možda neko i triba slomit nešto da bi se odgodilo. Jer priča se da je važna kvaliteta utakmica, a u onakvin uvjetima nije bilo moguće igrat.
Svaka čast i predsjedniku i organizatorima za ovaj kup i ja bi ga igra još tisuću puta i po goroj kiši, al ipak u onakvin uvjetima po meni bi tribalo odgodit utakmicu. A predsjedniče rekli ste da se igra na vlastitu odgovornost, al kup je obavezan znači da i nije samo vlastita odgovornost. Ja predsjednika cijenin, i sve šta je dosad napravia je odlično, al ta izjava nije točna. Iako on nema veze s odgađanjem utakmica, tako da on nije ništa kriv.
Kao što san reka ne tražin alibi, samo preporučan da se ne igra po onakvin uvjetima jer stvarno nisu za igru.
1josip1 napisao:Svi vi koji ste tili igrat po kiši grdno ste se zajebali, mi so jučer igrali i to je teška katastrofa. Možda je bilo do patika, al pošto je bilo 15-stak igrača u markama različitih proizvođača a svi su padali, pa ne virujen. Izgubili smo 3-1 alibi nan nije kiša, padala je i simpetu sami smo krivi šta smo ispali. Čestitke simpetu i želje da prođu šta dalje, i neka ne zamjere kakvu psovku ili nesportski potez koji su doživili jer je sve to bilo u žaru borbe.
POZDRAV PRIJATELJU!
ČESTITKE NA BORBENOSTI I DOBROM OTPORU.POKAZALI STE SE KAO VRLO DOBRA EKIPA I JA VAM OD SRCA ŽELIM DA VAM SLIJEDEĆA SEZONA BUDE USPJEŠNIJA.
O SINOĆNJIM UVJETIMA ZA IGRU NE BI TROŠIJA RIČI.ŽAO MI JE JER NISMO POKAZALI SVOJU PRAVU IGRU,ALI ONI KOJI SU NAS PRIJE GLEDALI ZNAJU DA MOŽEMO PUNO PUNO BOLJE.IAKO SMO PROPUSTILI PUNO PRILIKA,POGODILI 5-6 PUTA STATIVU ILI PREĆKU,POBJEDI SE NE GLEDA U ZUBE POGOTOVO KAD SE SITIM KAKVE STE ŠANSE PROPUSTILI U POČETNIH 5-6 MINUTA...
HVALA NA DOBRIM ŽELJAMA. CIAO!
1josip1 napisao:Svi vi koji ste tili igrat po kiši grdno ste se zajebali, mi so jučer igrali i to je teška katastrofa. Možda je bilo do patika, al pošto je bilo 15-stak igrača u markama različitih proizvođača a svi su padali, pa ne virujen.
Imenjače, sa tvojom izjavom se slažem, ali u nešto nisi napisao baš potpuno točno, a to je: Na početku utakmice sam obje ekipe pitao što misle da li da se utakmica odigra. (Moja preporuka je bila da se ne igra jer je Garaža kup igrala po mokrom terenu, puno gorem nego štio je bio jučer i znam da se po tome ne bi trebalo igrati.) Obje ekipe su se složile da se igra. Kiša je polagano počela pojačavati i ja iako to ne bih smio sam delegatu pokušao kazati da utakmicu prekine. Točno kada mu je zazvonio mobitel Mejaši primaju gol i ja poziv prekidam jer ne želim utakmicu prekinuti kod rezultata 0:1. Nakon par minuta odlazim do klupe Auto Simpeta i pitam njihovog predstavnika što misli o tome da se utakmica prekine, a on kaže, citiram. "A kad smo već došli i počeli igrati, nek se igra..." I što mi je bilo činiti, neka mi moji prijatelji Šimci iz Auto Simpeta ne zamjere, čekao sam vaš izjednačujući pogodak, kako bih dao nalog da e utakmica prekine. Izjednačenje kao što znaš u 1.poluvremenu nismo dočekali i tu svaka priča o prekidu utakmice završava. Pozdrav, vidimo se nadam se na tribinama...
Predsjedniče nije uopće problem,ne kažen ja ništa loše. Istina je da je ponuđena odgoda utakmice prije al tada kiša nije skoro ni padala a i jedna i druga ekipa je tila igrat.
A svaćan ja da je nezgodno odgodit utakmicu kad jedni vode, možda bi mi drugačije gledali da smo vodili. A mi smo tili izjednačit prije al eto uspilo nan je tak pri kraju, a onda nije ni dolazilo u obzir da se utakmica prikine.
Ma nadajmo se da je ovo zadnja utakmica o kojoj ćemo pričat zbog kiše, odsad bez kiše i dobar balun(mislin na igru, a ne na balun s kojin se igra, koji poi meni i nije toliko loš koliko se priča, možda malo prečesto udara u stativu na našoj utakmici 5,6 puta)...
A svaćan ja da je nezgodno odgodit utakmicu kad jedni vode, možda bi mi drugačije gledali da smo vodili. A mi smo tili izjednačit prije al eto uspilo nan je tak pri kraju, a onda nije ni dolazilo u obzir da se utakmica prikine.
Ma nadajmo se da je ovo zadnja utakmica o kojoj ćemo pričat zbog kiše, odsad bez kiše i dobar balun(mislin na igru, a ne na balun s kojin se igra, koji poi meni i nije toliko loš koliko se priča, možda malo prečesto udara u stativu na našoj utakmici 5,6 puta)...
1josip1 napisao:Predsjedniče nije uopće problem,ne kažen ja ništa loše. Istina je da je ponuđena odgoda utakmice prije al tada kiša nije skoro ni padala a i jedna i druga ekipa je tila igrat.
Ha,ha,ova ti je dobra.Onaj balun se nekako prečesto lipija za vašu stativu.
Prijatelju Radiću,nema zamjerke.Znamo da si dobar i pošten i sve šta činiš je u interesu baluna.A eto,igralo se jer smo svi to tili,pa i bila je zadnja utakmica dana i valjalo je to izgurat do kraja.Istina,uvjeti na početku utakmice su bili zadovoljavajući,a kako je susret odmicao bilo je sve gore...Al i to je dio sporta.Pa zar profesionalci ne igraju i u znatno težim uvjetima...
Još jednom pozdrav svim ekipama iz 4.b lige,jer smo najugodnije iznenađenje kupa.