FAQ  •  Registracija  •  Login

KUP UMN-a

<<

Fabio 5

Član

Post 10 lip 2007, 23:07

ANTI DALER napisao:
Bumbo napisao:
ANTI DALER napisao:Nima vise "strasnog" dalera, jos sam u soku...
a ja mislija da ce oni osvojit, tako su bili nesta govorili...

Od ostalih ekipa najvece sanse za osvajanje po meni imaju Strozanac i Klinika, e tu je i Monty Payton... Ima jos ekipa iz vrha super lige, ka domus, ali njih ne znan...

Najlaksi protivnik kojega neko moze dobit su oni Auto Simpet, ko njih dobije sigurno prolazi, jedino mozda u derbiju s DSR Kmanom ipak se provuku jos kolo dalje...

Cekamo izvlacenje prvog kola pa cemo vise znat...

Ti si bice iz neke ekipe iz nase lige koju smo mi i auto simpet nakantali pa to govoris!Braco ne dajte se mi smo uz vas!

Ne vrti se cili svit oko vas!
Ne, ja nisam igra ligu, a pogotovo ne 4!
Ako se bas mora znat ne igran balun ima 2 godine, otislo mi kolino. Prije san igra rekreativno veliki balun, a mislin da je moja ekipa u drugu ligu igra, ne pratin ih vise. Vas san vidija dok san slucajno tamo prolazija ka san isa malo trkat na Merjan.
Tu san oma i vidija i Simpeta, realno su dosta slabi, takticki pogotovo. nemaju sanse protiv ovih drugoligasa.
Mozda san u krivu, nek to pokazu na terenu za koji dan...
Iako je moje misljenje da nemaju sansi, ka sta san i TOCNO prognozira da ni Daler nece dobit cim naleti na imalo discipliniranu ekipu...

Otislo ti kolino? Eto, pravi si igračić.. od cukra, i onda okolo sereš.. Lipo kad ozdraviš (ako ozdraviš) javi se.. do tad.. a jebiga, izgleda da ti samo forum ostaje..
TOTALNI NOGOMET!!!

DalEr
<<

M.

Novi član

Post 10 lip 2007, 23:18

Navijaci_Sokoli napisao:
M. napisao:Čestitke pivnici na prolazu, dobro su gore rezimirali našu ekipu. Ipak nam je ovo prva sezona, manjak iskustva, promašaji i u jednu ruku ligaški respekt, su nas zaustavili da napravimo iznenađenje. Vi ste zabilii ono šta niste tribali, a ono šta ste morali ste promašili, mi nismo ništa pogodili i tako da rezultat sve govori.
Želimo sreću u nastavku kupa, mi se okrećemo podstrani.

jeste vi možda ekipa iz 4. lige u narančastim dresovima ili su ono bile navlake jučer na vama??
čisto me zanima jer mi jedan poznanik igra u vas ako ste ti isti...

da, da to smo mi. Inače imamo plave dresove ali su dugih rukava, pa smo rađe u kratkim majicama...
Forca Hotel More
<<

josip_radic

Stari član

Post 10 lip 2007, 23:20

Znam da je forum mjesto gdje svatko izražava svoje mišljenje otvoreno. Molim Vas sve za malo više međusobne tolerancije i kulture pisanja. Hvala na razumijevanju.
<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 11 lip 2007, 08:18

josip_radic napisao:Znam da je forum mjesto gdje svatko izražava svoje mišljenje otvoreno. Molim Vas sve za malo više međusobne tolerancije i kulture pisanja. Hvala na razumijevanju.

Slažem se sto posto. Vriđanju nije misto na forumu. Mislim da bi administrator triba izbrisat neprikladne postove...
<<

ticex

Česti član

Post 11 lip 2007, 08:56

Ovo je postalo grubo i glupo.
Izgledalo je sve ka nekakva propaganda. Pitaj sad bilo koga ko igra ove splitske lige, jel cuja za Dalera i vidit ces sta ce ti rec. Puno se prasine diglo nizasto.
<<

Fabio 5

Član

Post 11 lip 2007, 12:03

ticex napisao:Ovo je postalo grubo i glupo.
Izgledalo je sve ka nekakva propaganda. Pitaj sad bilo koga ko igra ove splitske lige, jel cuja za Dalera i vidit ces sta ce ti rec. Puno se prasine diglo nizasto.

Je, svak će reć da je čua i da su glumci, a niko nije doša pogledat utakmicu, nego čita ove pizdarije od velikih znalaca..
TOTALNI NOGOMET!!!

DalEr
<<

Navijaci_Sokoli

VIP član

Post 11 lip 2007, 12:26

M. napisao:
Navijaci_Sokoli napisao:
M. napisao:Čestitke pivnici na prolazu, dobro su gore rezimirali našu ekipu. Ipak nam je ovo prva sezona, manjak iskustva, promašaji i u jednu ruku ligaški respekt, su nas zaustavili da napravimo iznenađenje. Vi ste zabilii ono šta niste tribali, a ono šta ste morali ste promašili, mi nismo ništa pogodili i tako da rezultat sve govori.
Želimo sreću u nastavku kupa, mi se okrećemo podstrani.

jeste vi možda ekipa iz 4. lige u narančastim dresovima ili su ono bile navlake jučer na vama??
čisto me zanima jer mi jedan poznanik igra u vas ako ste ti isti...

da, da to smo mi. Inače imamo plave dresove ali su dugih rukava, pa smo rađe u kratkim majicama...

ovaj vaš "striker" marino, živi u mom portunu... nisan ni ima pojma da on igra balun, prije je uvik igra samo košarku... pozdrav ekipi iz eco udruge ;)
Blamaža Pujanke
<<

jmijac-4

VIP član

Post 11 lip 2007, 12:51

Ma ja sam za slobodu govora i nisam za nikakvo brisanje postova.To šta neki pričanjem pizdarija ispadaju teške budale-to je njihov problem.Tako se vidi i njihova kultura.Koga smeta nek ide ća s foruma.Ja vidim iz postova ko zna šta govori a ko laprda bezveze i to je bitno.S budalama ne komunicira.simple as that!:-)
Živija profesionalni amaterizam!:cool:
<<

guily

Česti član

Post 11 lip 2007, 18:30

Najlaksi protivnik kojega neko moze dobit su oni Auto Simpet, ko njih dobije sigurno prolazi, jedino mozda u derbiju s DSR Kmanom ipak se provuku jos kolo dalje...

neznan otakle ti ovo jer gleda san vecinu utakmica i mogu ti rec da ima puno losijih ekipa od auto simpeta a uostalom koliko znan oni su ipak pobjedili toliko hvaljenje Dalerovce u regularnom dilu prvenstva. Mora se priznat iako moja ekipa igra u prvoj lizi da nema tu prevelikih razlika izmedu ekipa iz slabijih liga.
Sta se tice simpeta da mogu birat u drugom kolu vise bi volia dobit za protivnika neku ekipu iz trece lige nego njih!!
I pape i dida bili su Torcida!!!
<<

AUTO SIMPET

VIP član

Post 11 lip 2007, 19:17

Bumbo napisao:

Od ostalih ekipa najvece sanse za osvajanje po meni imaju Strozanac i Klinika, e tu je i Monty Payton... Ima jos ekipa iz vrha super lige, ka domus, ali njih ne znan...

Ti si bice iz neke ekipe iz nase lige koju smo mi i auto simpet nakantali pa to govoris!Braco ne dajte se mi smo uz vas!

Hvala Bumbo na podršci!
Ma i ja mislim da je ovo neki lik iz naše lige pa sad prdi protiv nas jer smo ih nakantali.
A jebi ga,u početku je sra protiv vas pa sad kad ste ispali i kad je vidija da smo dobri s vama,okomija se i na nas.Ne bojimo se mi takvih...Uostalom,svi koji su nas gledali znaju da nismo "dobar ždrijeb".Eto,u međukolu nas je dopala ekipa iz 2.lige pa ćemo vidit na čemu smo...Igramo u sridu u 21:25 pa dođite.
Pozdravi ekipu i nemojte se žalostiti jer prikazali ste dobru igru.To će vam reći svi koji znaju šta je dobar nogomet,a to očito ne zna ANTIDALER.
<<

AUTO SIMPET

VIP član

Post 11 lip 2007, 19:20

guily napisao:

neznan otakle ti ovo jer gleda san vecinu utakmica i mogu ti rec da ima puno losijih ekipa od auto simpeta a uostalom koliko znan oni su ipak pobjedili toliko hvaljenje Dalerovce u regularnom dilu prvenstva. Mora se priznat iako moja ekipa igra u prvoj lizi da nema tu prevelikih razlika izmedu ekipa iz slabijih liga.
Sta se tice simpeta da mogu birat u drugom kolu vise bi volia dobit za protivnika neku ekipu iz trece lige nego njih!!

Bravo Guily!
Virujem da ćete bit uz nas u sridu kao šta smo i mi uz vas bili sinoć!
Pusti ovog šta priča pizdarije...
<<

ticex

Česti član

Post 11 lip 2007, 22:13

Max Moris je dobra ekipa, a njihov plasman u ligi ne predstavlja pravo stanje stvari. Jedna od boljih ekipa 2. lige, naravno kad su kompletni. Bit će zanimljivo.
<<

10

VIP član

Post 12 lip 2007, 07:16

evo samo bi volia pitat ljude koji su bili na utakmici radunica - porshe skalice da komentiraju ono sta je bilo
<<

Diego 10

Novi član

Post 12 lip 2007, 10:13

NE MOŽE BIT NORMALNIH KOMENTARA,TO JE NAJ BOLESNIJA EKIPA UDRUGE!OBOŽAVAM IH!
<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 13 lip 2007, 10:25

Jel ko gleda sinoć? Kakvi su rezultati?
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Turniri 2007