KUP UMN-a
Nisam uopće primjetia da su izvučeni parovi za kup... aj baš mi je drago šta smo izvukli neke velike favorite, a pogotovo osvajače druge lige,.... nadan se da će bit dobra utakmica i da nas nečete puno nakantat,..... ako uopće očete,.... nismo bezopasni,...
www.mnkekoosoje.bloger.hr
Aha, evo nam se i protivnik u prvom kolu javia. Jel ima neka ekipa koja je beozopasna??? Pusti ti to nakantat i veliki favoriti....favoriti jesmo, ali nisu baš tako velike razlike između ekipa i neka malo opuštenije uđemo u utakmicu (što se lako može dogodit), eto problema.
I ja se nadam dobroj utakmici.....da vidimo kako igraju 4-ligaši
I ja se nadam dobroj utakmici.....da vidimo kako igraju 4-ligaši
A ljudi moji. Klinika u prvom kolu?????????
Nije nas mazio ždrijeb. U našem taboru se i prije izvlačenja sumnjalo u ovakav razvoj događaja.
NE kažem da je namješteno nego da moraš dobit sve najbolje da bi osvojio turnir.
Iako mislim da bi Pivnica Karlo, Garaža Pujanke pa čak i Daler bili teži ždrijeb od ovog (zbog očitog napaljenja na kup).
Ako nas dođe 5+ bar jedna rezerva mogla bi bit dobra utakmica.
Nego jel naš pobjednik igra u 2 kolu protiv Guy Slivna ili Gospića
Nije nas mazio ždrijeb. U našem taboru se i prije izvlačenja sumnjalo u ovakav razvoj događaja.
NE kažem da je namješteno nego da moraš dobit sve najbolje da bi osvojio turnir.
Iako mislim da bi Pivnica Karlo, Garaža Pujanke pa čak i Daler bili teži ždrijeb od ovog (zbog očitog napaljenja na kup).
ma slažem se s tobom,... ipak se moraš složit da ste veliki favoriti,... a na nama je da damo sve od sebe i pokušamo napravit iznenađenje,.... inače sve vodeče ekipe u našoj lizi nas nisu uspile dva puta pobjedit, nakon prvog dijela sezone smo bili 4, sa šansama za borbu za vrh, međutim neiskustvo i par ozljeda, te loša kondicija su nas totalno vratili unazad, pa smo izgubili par glupih utakmica i tu smo di jesmo,..... i mi se nadamo dobroj utakmici,...
EKO UDRUGA OSOJE napisao:ma slažem se s tobom,... ipak se moraš složit da ste veliki favoriti,... a na nama je da damo sve od sebe i pokušamo napravit iznenađenje,.... inače sve vodeče ekipe u našoj lizi nas nisu uspile dva puta pobjedit, nakon prvog dijela sezone smo bili 4, sa šansama za borbu za vrh, međutim neiskustvo i par ozljeda, te loša kondicija su nas totalno vratili unazad, pa smo izgubili par glupih utakmica i tu smo di jesmo,..... i mi se nadamo dobroj utakmici,...
Aj nek ti bude......slažem se da smo veliki favoriti.....nadam se da ćemo to i opravdat na terenu.
Jure napisao:A ljudi moji. Klinika u prvom kolu?????????
Laska nam to sto nas prvak super lige (kojemu iskreno cestitam na osvojenom prvom mistu) smatra teskim i opasnim protivnikom. Jedino, ne znam koliko smo baš mi trenutno napaljeni na kup.....za sada ne vlada neko napaljenje u nasoj ekipi, ali nadam se da će se do pocetka kupa i to promijenit. Sto se Dalera tice, izgleda da su oni totalno napaljeni na ove jace ekipe !!! Valjda su zeljni dokazivanja !!!
Ima zanimljivih parova. Evo jedan iz naše lige Maroco-Max Moris. A ima ih dosta di igraju ovi niželigaši međusobno.
Zadnja izmjena: ticex; 16 svi 2007, 15:49; ukupno mijenjano 1 put/a.
ticex napisao:mnk_petričevo napisao:evo mi protiv starih znanaca nakića, neka baš mi je drago...
Dvosjekli mač! Znaju odigrat dobro, ka ovu zadnju protiv Hercegovca (budući prvoligaš), a znaju i podbacit. A sam znaš, njihov forte je napad, a u obrani šta naprave:D:D
ka šta smo i sami...po svemu sudeći tu će bit puno golova(a uostalom uvik ih je bilo dok smo međusobno igrali, za sad je 2:1 za nas u partijama...)
Da se i ja uključin u kup. Najzanimljivije mi se čini akud-klinika i daler-dujmovača, al bit će tu puno zanimljivih utakmica. Šta se tiče Hercegovca, oni su strašna ekipa, odlični pojedinci, vole igrat napadački, mrze obranbene momčadi. Oni su prošle godine u sličnom sastavu na turniru u Drnišu izbacili Mejaše(kompletne plus Laura i još poneki igrač iz prve lige), al mislin da van je prilika ako ih povedete, golman in je jedan od najboljih u svin ligama al je malo preživčan i ne voli gubit.
Eco udruga mi smo vas dobili 2 puta, to mi je zanimljiva utakmica eco je iz naše lige za pivnicu mi igra susjed, po meni će tu bit teško za udrugu jer je pivnica odlična al vidit ćemo.
Eco udruga mi smo vas dobili 2 puta, to mi je zanimljiva utakmica eco je iz naše lige za pivnicu mi igra susjed, po meni će tu bit teško za udrugu jer je pivnica odlična al vidit ćemo.