KUP UMN-a
zewa napisao:Evo da se i ja javim nakon dužeg vrimena (bolnica,bolovanje al sad je sve ok), čestitke Pivnici na ulasku u polufinale kupa i svim ekipama iz druge lige koji su daleko dogurali,priki Vici čestitke na prinovi i neka mi pozdravi kolegicu (manje ćeš sad na balun i zapamti samo Libero pelene).....Pivnica hvala na pozitivnom komentaru......kao prvaku naše lige želim vam osvajanje kupa !!!!!
ZEWA.........
Kakva bolnica? Šta je bilo?
Hvala na čestitkama. Od baluna sam pauzira ovih misec dana dok je žena bila u rodilištu. Bez treninga, samo tri utakmice. Sutra mi dolaze doma, a onda opet počinju treninzi
Libero pelene igraju samo ako će nam bivše kolegice nabavljat po povoljnoj tarifi (mogu i kolege)
Ko je 'etvrti u polufinalu: Pivnica, Frim, Strižanac i ???
Zadnja izmjena: ticex; 28 lip 2007, 09:48; ukupno mijenjano 1 put/a.
PROGNOZA POLUFINALA LIGA-KUPA:
PIVNICA KARLO - PB SPLIT 2
Ako PB Split bude kompletan onda pobjeđuje. U suprotnom bi mogli imati velikih problema!!!
STROŽANAC - FRIM PROIZVODNJA 1
Strožanac je iskusniji i kvalitetniji, ali neka odigraju bolje nego s Amadeusom jer će Šiško i ekipa znati prihvatiti ponuđeno.
PIVNICA KARLO - PB SPLIT 2
Ako PB Split bude kompletan onda pobjeđuje. U suprotnom bi mogli imati velikih problema!!!
STROŽANAC - FRIM PROIZVODNJA 1
Strožanac je iskusniji i kvalitetniji, ali neka odigraju bolje nego s Amadeusom jer će Šiško i ekipa znati prihvatiti ponuđeno.
Čestitam Frim Proizvodnji na odličnoj i srčanoj pobjedi protiv Strožanca.Strožancu čestitam NEosvajanje duple krune,Pivnici Karlo čestitam na hrabroj igri,neizmjerno mi je žao šta su onako prokockali sigurnu pobjedu.Volija bi da Frim Proizvodnja osvoji Kup!Živili!
Živija profesionalni amaterizam!:cool:
jmijac-4 napisao:Čestitam Frim Proizvodnji na odličnoj i srčanoj pobjedi protiv Strožanca.Strožancu čestitam NEosvajanje duple krune,Pivnici Karlo čestitam na hrabroj igri,neizmjerno mi je žao šta su onako prokockali sigurnu pobjedu.Volija bi da Frim Proizvodnja osvoji Kup!Živili!
Zahvaljujemo na podršci.
Imali šta za poist, Antipiros(ex Frim proizvodnja)
Kad nas je garaža zadnji put dobila?
Kad nas je garaža zadnji put dobila?
Dvi odlične i infarktne utakmice!!! Svaka čast Frimu, prvi put san ih gleda i dobri su. Žaj mi je naših pivara jer su imali sve u svojim rukama. E Mario, Mario. Ima si meč loptu kod 2:1 i umisto da povuces bar jos 2 metra ti onako šlampavo pucaš
:D:D. Šteta, jer smo baš komentirali da igrate odličnu obranu sa igračem manje i kako je gotova stvar, da idete dalje. Jebiga, to je balun....
Zadnja izmjena: ticex; 29 lip 2007, 09:20; ukupno mijenjano 1 put/a.