SOLIN 2007 - BOŽIČNI TURNIR
Svilaja znaš ti da sam ja sličnog razmišljanja. Mora sam malo podbost Dalerovce, zamisli kako bi oni komentirali da su slučajno dobili. Možda jednog dana i dobiju ali to je samo možda...
Večeras smo dobili Fortunu Povlja 7:3 i sutra igramo u 19h protiv Konobe Tomić. Nisam bija tamo jer sam ima pametnijeg posla a bija sam siguran da žemo proć dalje. Sutra ćemo pokušat sve što budemo mogli pa kako ispadne. Živili!
KIDAN ŽILE!
Večeras smo dobili Fortunu Povlja 7:3 i sutra igramo u 19h protiv Konobe Tomić. Nisam bija tamo jer sam ima pametnijeg posla a bija sam siguran da žemo proć dalje. Sutra ćemo pokušat sve što budemo mogli pa kako ispadne. Živili!
KIDAN ŽILE!
Djetta napisao:Svilaja znaš ti da sam ja sličnog razmišljanja. Mora sam malo podbost Dalerovce, zamisli kako bi oni komentirali da su slučajno dobili. Možda jednog dana i dobiju ali to je samo možda...
KIDAN ŽILE!
KAKO MI JE ODIGRAO JURE ?, A ONO PRVO ...........................
SVILAJA; ČISTI ZRAK I MIR
Danas sam odigra osrednje- bolje od Mišića , gore od Čule. Šalim se . Rezultat 7:3 govori da je dobro odigrala cila ekipa , a moglo bi se istaći kao kuriozitet da nam je obrana dala skoro sve golove, Roje 2 , Drago i Soldo po 1, Čulo 1 ili 2 ...
Mislim da je to rezultat dobrog rada napadača pa se otvara veliki prostor za igrače iz pozadine.
Sutra tribamo umrit muški protiv Konobe, dosta mi je više 3 mista. Sutra ili sa štitom ili na štitu.
Mislim da je to rezultat dobrog rada napadača pa se otvara veliki prostor za igrače iz pozadine.
Sutra tribamo umrit muški protiv Konobe, dosta mi je više 3 mista. Sutra ili sa štitom ili na štitu.
Jure napisao:Danas sam odigra osrednje- bolje od Mišića , gore od Čule. Šalim se . Rezultat 7:3 govori da je dobro odigrala cila ekipa , a moglo bi se istaći kao kuriozitet da nam je obrana dala skoro sve golove, Roje 2 , Drago i Soldo po 1, Čulo 1 ili 2 ...
čestitam , dolazim gledati polufinale.
SVILAJA; ČISTI ZRAK I MIR