UNEŠIĆ 2007
8 post(ov)a
• Strana 1 od 1
Smrdecija-Pivnica karlo 2:1
Tvrda utakmica, mi smo imali malo vise srice, pa smo dobili, mada je moglo otic i na drugu stranu.
Cestitke Pivnici na fer igri.
Simunic je bija bolestan pa nije igra, a jas sam se razbolija jucer pa necu igrat veceras u 22h, steta jer igramo protiv odlicne ekipe, neznam im ime, ali sam cua da igraju bajrusevic, brnabic ...
Stvrano nije u redu od organizatora, da tusevi nemaju tople vode, a i u unesicu je -10 stupnjeva razlike nego u Splitu, tako da me to vjerovatno i sjebalo.
Tvrda utakmica, mi smo imali malo vise srice, pa smo dobili, mada je moglo otic i na drugu stranu.
Simunic je bija bolestan pa nije igra, a jas sam se razbolija jucer pa necu igrat veceras u 22h, steta jer igramo protiv odlicne ekipe, neznam im ime, ali sam cua da igraju bajrusevic, brnabic ...
Stvrano nije u redu od organizatora, da tusevi nemaju tople vode, a i u unesicu je -10 stupnjeva razlike nego u Splitu, tako da me to vjerovatno i sjebalo.
Smrdecija 29 napisao:Smrdecija-Pivnica karlo 2:1
TVRDA JE PIVNICA ALI FALI IM KONKRETNOSTI U ZAVRŠNICI.
SVILAJA;ČISTI ZRAK I MIR.
SVILAJA; ČISTI ZRAK I MIR
Smrdecija 29 napisao:Smrdecija-Pivnica karlo 2:1
Čestitam Smrdečiji na zasluženoj pobjedi...bila je neizvjesna utakmica, ali bolji je na kraju pobjedia. I ja bi istaknuo fer igru sa obe strane....nebrojeno autova i kornera su igrači i jedne i druge ekipe pošteno vratili protivničkoj ekipi priznajući da su dirali balun.
Tusevi oba puta kada smo tamo igrali bez tople vode !!! Stvarno loše !!!
Ka šta je reka i Svilaja, ne znamo odigrat u završnici.....ne znam zašto uopće i igramo sve ove turnire kada se na niti jednom ne možemo skupit, a kada se i skupimo nikako da se naviknemo na igru 5+1. U takvoj igri stvarno dosta teško dolazimo do gol šansi. Čudno jer u igri 4+1 bez problema stvaramo šanse i u prosjeku dajemo puno golova po utakmici. A ništa, nisu turniri za nas i gotovo.
Smrdečija kako ste prošli?
pivnica_karlo napisao:Čestitam Smrdečiji na zasluženoj pobjedi...bila je neizvjesna utakmica, ali bolji je na kraju pobjedia. I ja bi istaknuo fer igru sa obe strane....nebrojeno autova i kornera su igrači i jedne i druge ekipe pošteno vratili protivničkoj ekipi priznajući da su dirali balun.
Tusevi oba puta kada smo tamo igrali bez tople vode !!! Stvarno loše !!!
Ka šta je reka i Svilaja, ne znamo odigrat u završnici.....ne znam zašto uopće i igramo sve ove turnire kada se na niti jednom ne možemo skupit, a kada se i skupimo nikako da se naviknemo na igru 5+1. U takvoj igri stvarno dosta teško dolazimo do gol šansi. Čudno jer u igri 4+1 bez problema stvaramo šanse i u prosjeku dajemo puno golova po utakmici. A ništa, nisu turniri za nas i gotovo.
Smrdečija kako ste prošli?
Ja nisam igra, fibra 37.6.
Ali sam se cua sa matijom, koji je isto bolestan, da je igra skoro cilu utakmicu.
Izgubili 5:1, za protivnike su igrali: bajrušević, brnabič, laura, despotović, bogdanović....
Prvo poluvrime smo gubili 1:0. Drugo Keza izjednacija na 1:1, ali su onda pukli.
Protivnici su svi vrhunski igraci, tako da su rutinski odigrali do kraja.
8 post(ov)a
• Strana 1 od 1