SOLIN-VRANJIC 2007
68 post(ov)a
• Strana 1 od 5 • 1, 2, 3, 4, 5
je,igramo mate,ja,dlaka,sekul,miliša i ostali iz ulice.Pošto duje igra za gUj onda nam je on voditelj.Od skalica sa torcide su igrali daba,soldo i golman,možda još jedan igrač.Kažem mi dlaka na su ovi ostali iz plehana.Napiši mi koliko ste vi ostali i protiv koga
Zadnja izmjena: jmijac-4; 23 kol 2007, 19:07; ukupno mijenjano 1 put/a.
Živija profesionalni amaterizam!:cool:
Evo ja ću zaminit Juru pa reć da smo prošli bez borbe, protivnici nisu došli iz nama nepoznatih razloga. Šteta, uvik je dobro odigrat jer se samo kroz utakmice može napredovat. još da je u drugom kolu igrat protiv Mate, Mijača, Sekula i ostalih bila bi drama...
Pivnica Karlo, gleda sam vaše penale i žao mi je šta ste ispali a pogotovo jer je moj prijatelj Ivan falija penal. iako mi se čini da je malo nonšalantno puca... nema veze, život ide dalje. Bitno je da ste prava ekipa. Živili!
KIDAN TETIVE!
Pivnica Karlo, gleda sam vaše penale i žao mi je šta ste ispali a pogotovo jer je moj prijatelj Ivan falija penal. iako mi se čini da je malo nonšalantno puca... nema veze, život ide dalje. Bitno je da ste prava ekipa. Živili!
KIDAN TETIVE!
Djetta napisao:Evo ja ću zaminit Juru pa reć da smo prošli bez borbe, protivnici nisu došli iz nama nepoznatih razloga. Šteta, uvik je dobro odigrat jer se samo kroz utakmice može napredovat. još da je u drugom kolu igrat protiv Mate, Mijača, Sekula i ostalih bila bi drama...
KIDAN TETIVE!
bar ste bacili ozbiljan trening....................pripali se ljudi kad su vidjeli koliko vas je. ŽIVIO.
SVILAJA; ČISTI ZRAK I MIR
Djetta napisao:Pivnica Karlo, gleda sam vaše penale i žao mi je šta ste ispali a pogotovo jer je moj prijatelj Ivan falija penal. iako mi se čini da je malo nonšalantno puca... nema veze, život ide dalje. Bitno je da ste prava ekipa. Živili!
Ma nismo mi tribali doc do penala....tribalo je to sve rješit u regularnom dijelu. Smisno smo primili golove, a nismo dali ono što smo tribali dat. A stas, to ti je balun. Nema veze za penale i za poraz - navikli smo u zadnje vrime....he, he. Je, malo je Ivan nonsalantno puca penale....bia je valjda presiguran u svoju preciznost. Nema veze, ne mogu nikom nista zamirit, a pogotovo ne Ivanu.
Vama puno sriće na turniru.
Djetta napisao:Evo ja ću zaminit Juru pa reć da smo prošli bez borbe, protivnici nisu došli iz nama nepoznatih razloga. Šteta, uvik je dobro odigrat jer se samo kroz utakmice može napredovat. još da je u drugom kolu igrat protiv Mate, Mijača, Sekula i ostalih bila bi drama...
KIDAN TETIVE!
jedino tako i mozete proc da vam protivnik ne dode
aj javi protiv koga igrate drugo kolo i kad
grga11 napisao:Djetta napisao:Evo ja ću zaminit Juru pa reć da smo prošli bez borbe, protivnici nisu došli iz nama nepoznatih razloga. Šteta, uvik je dobro odigrat jer se samo kroz utakmice može napredovat. još da je u drugom kolu igrat protiv Mate, Mijača, Sekula i ostalih bila bi drama...
KIDAN TETIVE!
jedino tako i mozete proc da vam protivnik ne dode
aj javi protiv koga igrate drugo kolo i kad
KAKO JE DALER PROŠAO'?
SVILAJA; ČISTI ZRAK I MIR
68 post(ov)a
• Strana 1 od 5 • 1, 2, 3, 4, 5