Općenito razglabanje
kao prvo dino kad me već citiraš citiraj mi cili post...zašto to jake ekipe po tebi stoji u navodnicima...što bi to trebalo značit, da je guj možda ''jaka ekipa''? ne kužin...a za te iste face se ne slažen...prošle god je bilo puno iznenađenja i dvi ekipe iz naše lige su stigle daleko(ambasador i kidan žile ili akud), već na samom startu ispali su skalice(dvornik, radmilo...), skela, olivero monti, konoba tomić sve poznate ekipe(nositelji) koje su ispale od manje poznatih ekipa...
mnk_petričevo napisao:kao prvo dino kad me već citiraš citiraj mi cili post...zašto to jake ekipe po tebi stoji u navodnicima...što bi to trebalo značit, da je guj možda ''jaka ekipa''? ne kužin...a za te iste face se ne slažen...prošle god je bilo puno iznenađenja i dvi ekipe iz naše lige su stigle daleko(ambasador i kidan žile ili akud), već na samom startu ispali su skalice(dvornik, radmilo...), skela, olivero monti, konoba tomić sve poznate ekipe(nositelji) koje su ispale od manje poznatih ekipa...
SLAŽEM SE S DINOM,SVI U BUBANJ PA TKO KOGA, KAD SE DOĐE U 8 I TE KAKO BUDE ZANIMLJIVO.
SVAKA ČAST GUJUALI PROŠLU TORCIDU SU OBILJEŽILI EKIPA TORCIDA BRDA I NJENI NAVIJAČI.
SVILAJA:ČISTI ZRAK I MIR.
SVILAJA; ČISTI ZRAK I MIR
svilaja napisao:mnk_petričevo napisao:kao prvo dino kad me već citiraš citiraj mi cili post...zašto to jake ekipe po tebi stoji u navodnicima...što bi to trebalo značit, da je guj možda ''jaka ekipa''? ne kužin...a za te iste face se ne slažen...prošle god je bilo puno iznenađenja i dvi ekipe iz naše lige su stigle daleko(ambasador i kidan žile ili akud), već na samom startu ispali su skalice(dvornik, radmilo...), skela, olivero monti, konoba tomić sve poznate ekipe(nositelji) koje su ispale od manje poznatih ekipa...
SLAŽEM SE S DINOM,SVI U BUBANJ PA TKO KOGA, KAD SE DOĐE U 8 I TE KAKO BUDE ZANIMLJIVO.
SVAKA ČAST GUJUALI PROŠLU TORCIDU SU OBILJEŽILI EKIPA TORCIDA BRDA I NJENI NAVIJAČI.
Torcida Brda manje-više, ali navijači... Ono je neponovljivo!!!
TOTALNI NOGOMET!!!
DalEr
DalEr
pivnica_karlo napisao:D_ino napisao:Tako kad bi neka manje poznata ekipa "zalutala" u četvrtfinale niko sritniji od mene. Da malo vidin drugčijeg baluna i da ne mogu predvidit fintu pojedinog igrača šta sad itekako mogu.
Aj dobro, onda ćemo mi proć u četvrtfinale.....ma ustvari, proć ćemo u polufinale.
Slažem se s tobom da bi bilo lipo vidit neke totalno nove ekipe u završnici Torcide.....još lipše bi bilo vidit neku ekipu iz naše lige (iako je to malo teško za očekivat).
Ocete ka i lani doc do cetvrtfinala?!
Fabio 5 napisao:svilaja napisao:mnk_petričevo napisao:kao prvo dino kad me već citiraš citiraj mi cili post...zašto to jake ekipe po tebi stoji u navodnicima...što bi to trebalo značit, da je guj možda ''jaka ekipa''? ne kužin...a za te iste face se ne slažen...prošle god je bilo puno iznenađenja i dvi ekipe iz naše lige su stigle daleko(ambasador i kidan žile ili akud), već na samom startu ispali su skalice(dvornik, radmilo...), skela, olivero monti, konoba tomić sve poznate ekipe(nositelji) koje su ispale od manje poznatih ekipa...
nisi ti bija u podstrani pa vidija navijače...kaži mu svilaja:)
Petričevo, ja san bija i doživia na vlastitoj koži. Al ipak mislin da je Torcida Brda na Torcida kupu napravila bolju atmosferu, ipak finale se igralo prid 4500-5000 ljudi.
O čemu vi tu pričate, stalno govorite kako bi bilo dobro da koja ekipa iz udruge dogura malo dalje.
Prošle godine Klinika treća, Kidan žile(tj, A-kud) četvrti, šta to nije dovoljno daleko ili to nisu ekipe iz udruge.
Meni je baš drago šta Torcidu igraju igrači tipa Bajrušević, Tomičić, Jukić i mnogi drugi jer oni igraju najlipši balun i promoviraju mali balun ka takav. Ove godine Strožanac, A-kud ili Klinika mogu puno toga napravit, još ako je istina da Guj neće igrat.
O čemu vi tu pričate, stalno govorite kako bi bilo dobro da koja ekipa iz udruge dogura malo dalje.
Prošle godine Klinika treća, Kidan žile(tj, A-kud) četvrti, šta to nije dovoljno daleko ili to nisu ekipe iz udruge.
Meni je baš drago šta Torcidu igraju igrači tipa Bajrušević, Tomičić, Jukić i mnogi drugi jer oni igraju najlipši balun i promoviraju mali balun ka takav. Ove godine Strožanac, A-kud ili Klinika mogu puno toga napravit, još ako je istina da Guj neće igrat.
Zadnja izmjena: 1josip1; 17 lip 2007, 15:49; ukupno mijenjano 1 put/a.
mnk_petričevo napisao:Fabio 5 napisao:svilaja napisao:SLAŽEM SE S DINOM,SVI U BUBANJ PA TKO KOGA, KAD SE DOĐE U 8 I TE KAKO BUDE ZANIMLJIVO.
nisi ti bija u podstrani pa vidija navijače...kaži mu svilaja:)
TORCIDA JE IPAK SAMO JEDNA,ALI I VI STE SUPER.JOŠ DA JE VAŠA EKIPA PROŠLA KOJE KOLO.
SVILAJA:ČISTI ZRAK I MIR,DOĐITE U OGORJE I UŽIVAJTE.
SVILAJA; ČISTI ZRAK I MIR
Papa_Strumph napisao:pivnica_karlo napisao:D_ino napisao:Tako kad bi neka manje poznata ekipa "zalutala" u četvrtfinale niko sritniji od mene. Da malo vidin drugčijeg baluna i da ne mogu predvidit fintu pojedinog igrača šta sad itekako mogu.
Aj dobro, onda ćemo mi proć u četvrtfinale.....ma ustvari, proć ćemo u polufinale.
Slažem se s tobom da bi bilo lipo vidit neke totalno nove ekipe u završnici Torcide.....još lipše bi bilo vidit neku ekipu iz naše lige (iako je to malo teško za očekivat).
Ocete ka i lani doc do cetvrtfinala?!
Da, ponovit ćemo lanjski uspjeh.....zapravo igramo Torcidu tek zadnje 2 godine i nismo nikad ušli u 3.kolo - jedne godine zapeli na Skeli, a iduće na Skalicama. Teško je očekivat da ćemo i ove godine nešto značajno napravit na Torcidi, ali nadam se boljem uspjehu (bar 3.kolo).
Malonogometni turnir "Torcida Cup 2007."
KN Hajduka "Torcida" Split organizira 13. malonogometni turnir "Torcida Cup 2007". Prijave i uplate primat će se i vršiti u Klubu Navijača (Zrinsko Frankopanska 17) ili na mobitel 091/799 01 93 te se primaju od 26.06. do 29.06. u 21h kada je i izvlačenje. Uplata po ekipi iznosi 600kn.
Turnir počinje 02.07.
Nagradni fond:
1. mjesto 30 000kn
2. mjesto 15 000kn
3. mjesto 10 000 kn
4. mjesto 5 000kn
+12 zlatnih prstena Hajduka za pobjedničku ekipu te za najboljeg igrača,strijelca i vratara
Prve tri ekipe na turniru dobivaju zlatne,srebrene odnosno brončane medalje.
Hajduk živi vječno!
KN Hajduka "Torcida" Split organizira 13. malonogometni turnir "Torcida Cup 2007". Prijave i uplate primat će se i vršiti u Klubu Navijača (Zrinsko Frankopanska 17) ili na mobitel 091/799 01 93 te se primaju od 26.06. do 29.06. u 21h kada je i izvlačenje. Uplata po ekipi iznosi 600kn.
Turnir počinje 02.07.
Nagradni fond:
1. mjesto 30 000kn
2. mjesto 15 000kn
3. mjesto 10 000 kn
4. mjesto 5 000kn
+12 zlatnih prstena Hajduka za pobjedničku ekipu te za najboljeg igrača,strijelca i vratara
Prve tri ekipe na turniru dobivaju zlatne,srebrene odnosno brončane medalje.
Hajduk živi vječno!
Papa_Strumph napisao:Malonogometni turnir "Torcida Cup 2007."
Turnir počinje 02.07.
Nagradni fond:
1. mjesto 30 000kn
2. mjesto 15 000kn
3. mjesto 10 000 kn
4. mjesto 5 000kn
Prve tri ekipe na turniru dobivaju zlatne,srebrene odnosno brončane medalje. .
Sramotno da prijave traju 3 dana i da je kotizacija 600 kn.
Šta in samo znači tih 100 kn više???