FAQ  •  Registracija  •  Login

Općenito razglabanje

<<

jmijac-4

VIP član

Post 15 lip 2007, 13:42

Puno očekujem od Pivnice Karlo.Daj Bože pa da osvojite torcidu,pa da bude slavlje u pivnici.Onda ćemo blokirat vukovarsku,od igrališta sve do pivnice:)
Živija profesionalni amaterizam!:cool:
<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 15 lip 2007, 13:59

jmijac-4 napisao:Puno očekujem od Pivnice Karlo.Daj Bože pa da osvojite torcidu,pa da bude slavlje u pivnici.Onda ćemo blokirat vukovarsku,od igrališta sve do pivnice:)

Čisto sumnjam, ali ako kojim slučajem prođemo među zadnjih 4-8 ekipa, onda ćemo svi skupa slavit. :)
<<

mnk_petričevo

Česti član

Post 15 lip 2007, 16:35

kao prvo dino kad me već citiraš citiraj mi cili post...zašto to jake ekipe po tebi stoji u navodnicima...što bi to trebalo značit, da je guj možda ''jaka ekipa''? ne kužin...a za te iste face se ne slažen...prošle god je bilo puno iznenađenja i dvi ekipe iz naše lige su stigle daleko(ambasador i kidan žile ili akud), već na samom startu ispali su skalice(dvornik, radmilo...), skela, olivero monti, konoba tomić sve poznate ekipe(nositelji) koje su ispale od manje poznatih ekipa...
<<

svilaja

VIP član

Post 15 lip 2007, 23:41

mnk_petričevo napisao:kao prvo dino kad me već citiraš citiraj mi cili post...zašto to jake ekipe po tebi stoji u navodnicima...što bi to trebalo značit, da je guj možda ''jaka ekipa''? ne kužin...a za te iste face se ne slažen...prošle god je bilo puno iznenađenja i dvi ekipe iz naše lige su stigle daleko(ambasador i kidan žile ili akud), već na samom startu ispali su skalice(dvornik, radmilo...), skela, olivero monti, konoba tomić sve poznate ekipe(nositelji) koje su ispale od manje poznatih ekipa...

SLAŽEM SE S DINOM,SVI U BUBANJ PA TKO KOGA, KAD SE DOĐE U 8 I TE KAKO BUDE ZANIMLJIVO.
SVAKA ČAST GUJUALI PROŠLU TORCIDU SU OBILJEŽILI EKIPA TORCIDA BRDA I NJENI NAVIJAČI.
SVILAJA:ČISTI ZRAK I MIR.
SVILAJA; ČISTI ZRAK I MIR
<<

Fabio 5

Član

Post 16 lip 2007, 04:05

svilaja napisao:
mnk_petričevo napisao:kao prvo dino kad me već citiraš citiraj mi cili post...zašto to jake ekipe po tebi stoji u navodnicima...što bi to trebalo značit, da je guj možda ''jaka ekipa''? ne kužin...a za te iste face se ne slažen...prošle god je bilo puno iznenađenja i dvi ekipe iz naše lige su stigle daleko(ambasador i kidan žile ili akud), već na samom startu ispali su skalice(dvornik, radmilo...), skela, olivero monti, konoba tomić sve poznate ekipe(nositelji) koje su ispale od manje poznatih ekipa...

SLAŽEM SE S DINOM,SVI U BUBANJ PA TKO KOGA, KAD SE DOĐE U 8 I TE KAKO BUDE ZANIMLJIVO.
SVAKA ČAST GUJUALI PROŠLU TORCIDU SU OBILJEŽILI EKIPA TORCIDA BRDA I NJENI NAVIJAČI.

Torcida Brda manje-više, ali navijači... Ono je neponovljivo!!!
TOTALNI NOGOMET!!!

DalEr
<<

Papa_Strumph

Član

Post 16 lip 2007, 10:01

pivnica_karlo napisao:
D_ino napisao:Tako kad bi neka manje poznata ekipa "zalutala" u četvrtfinale niko sritniji od mene. Da malo vidin drugčijeg baluna i da ne mogu predvidit fintu pojedinog igrača šta sad itekako mogu.

Aj dobro, onda ćemo mi proć u četvrtfinale.....ma ustvari, proć ćemo u polufinale.

Slažem se s tobom da bi bilo lipo vidit neke totalno nove ekipe u završnici Torcide.....još lipše bi bilo vidit neku ekipu iz naše lige (iako je to malo teško za očekivat).

Ocete ka i lani doc do cetvrtfinala?!
<<

mnk_petričevo

Česti član

Post 17 lip 2007, 15:21

Fabio 5 napisao:
svilaja napisao:

nisi ti bija u podstrani pa vidija navijače...kaži mu svilaja:)
<<

1josip1

Član

Post 17 lip 2007, 15:48

Petričevo, ja san bija i doživia na vlastitoj koži. Al ipak mislin da je Torcida Brda na Torcida kupu napravila bolju atmosferu, ipak finale se igralo prid 4500-5000 ljudi.

O čemu vi tu pričate, stalno govorite kako bi bilo dobro da koja ekipa iz udruge dogura malo dalje.
Prošle godine Klinika treća, Kidan žile(tj, A-kud) četvrti, šta to nije dovoljno daleko ili to nisu ekipe iz udruge.
Meni je baš drago šta Torcidu igraju igrači tipa Bajrušević, Tomičić, Jukić i mnogi drugi jer oni igraju najlipši balun i promoviraju mali balun ka takav. Ove godine Strožanac, A-kud ili Klinika mogu puno toga napravit, još ako je istina da Guj neće igrat.
Zadnja izmjena: 1josip1; 17 lip 2007, 15:49; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

alebic

Novi član

Post 18 lip 2007, 04:39

vracamo se
<<

svilaja

VIP član

Post 18 lip 2007, 09:35

mnk_petričevo napisao:
Fabio 5 napisao:
svilaja napisao:SLAŽEM SE S DINOM,SVI U BUBANJ PA TKO KOGA, KAD SE DOĐE U 8 I TE KAKO BUDE ZANIMLJIVO.

nisi ti bija u podstrani pa vidija navijače...kaži mu svilaja:)

TORCIDA JE IPAK SAMO JEDNA,ALI I VI STE SUPER.JOŠ DA JE VAŠA EKIPA PROŠLA KOJE KOLO.
SVILAJA:ČISTI ZRAK I MIR,DOĐITE U OGORJE I UŽIVAJTE.
SVILAJA; ČISTI ZRAK I MIR
<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 18 lip 2007, 10:04

Papa_Strumph napisao:
pivnica_karlo napisao:
D_ino napisao:Tako kad bi neka manje poznata ekipa "zalutala" u četvrtfinale niko sritniji od mene. Da malo vidin drugčijeg baluna i da ne mogu predvidit fintu pojedinog igrača šta sad itekako mogu.

Aj dobro, onda ćemo mi proć u četvrtfinale.....ma ustvari, proć ćemo u polufinale.

Slažem se s tobom da bi bilo lipo vidit neke totalno nove ekipe u završnici Torcide.....još lipše bi bilo vidit neku ekipu iz naše lige (iako je to malo teško za očekivat).

Ocete ka i lani doc do cetvrtfinala?!

Da, ponovit ćemo lanjski uspjeh.....zapravo igramo Torcidu tek zadnje 2 godine i nismo nikad ušli u 3.kolo - jedne godine zapeli na Skeli, a iduće na Skalicama. Teško je očekivat da ćemo i ove godine nešto značajno napravit na Torcidi, ali nadam se boljem uspjehu (bar 3.kolo).
<<

Papa_Strumph

Član

Post 22 lip 2007, 09:56

Malonogometni turnir "Torcida Cup 2007."

KN Hajduka "Torcida" Split organizira 13. malonogometni turnir "Torcida Cup 2007". Prijave i uplate primat će se i vršiti u Klubu Navijača (Zrinsko Frankopanska 17) ili na mobitel 091/799 01 93 te se primaju od 26.06. do 29.06. u 21h kada je i izvlačenje. Uplata po ekipi iznosi 600kn.

Turnir počinje 02.07.

Nagradni fond:
1. mjesto 30 000kn
2. mjesto 15 000kn
3. mjesto 10 000 kn
4. mjesto 5 000kn
+12 zlatnih prstena Hajduka za pobjedničku ekipu te za najboljeg igrača,strijelca i vratara
Prve tri ekipe na turniru dobivaju zlatne,srebrene odnosno brončane medalje.

Hajduk živi vječno!
<<

D_ino

Česti član

Post 22 lip 2007, 12:33

Papa_Strumph napisao:Malonogometni turnir "Torcida Cup 2007."

KN Hajduka "Torcida" Split organizira 13. malonogometni turnir "Torcida Cup 2007". Prijave i uplate primat će se i vršiti u Klubu Navijača (Zrinsko Frankopanska 17) ili na mobitel 091/799 01 93 te se primaju od 26.06. do 29.06. u 21h kada je i izvlačenje. Uplata po ekipi iznosi 600kn.

Turnir počinje 02.07.

Nagradni fond:
1. mjesto 30 000kn
2. mjesto 15 000kn
3. mjesto 10 000 kn
4. mjesto 5 000kn
+12 zlatnih prstena Hajduka za pobjedničku ekipu te za najboljeg igrača,strijelca i vratara
Prve tri ekipe na turniru dobivaju zlatne,srebrene odnosno brončane medalje. .

Sramotno da prijave traju 3 dana i da je kotizacija 600 kn.
Šta in samo znači tih 100 kn više???
<<

Papa_Strumph

Član

Post 22 lip 2007, 15:36

A neko ce stavit u džep!!!!
<<

Papa_Strumph

Član

Post 25 lip 2007, 01:56

evo nesto novo ige se 5+1 na akomulirane i 15min. čiste igre! bit ce zabranjeno tocit alkohol(jos nije siguro)!!!!
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Torcida kup 2007