Malonogometni Turnir Solin 2008
31 post(ov)a
• Strana 2 od 3 • 1, 2, 3
poćelo jučer. garaža ispala od mojih prijatelja šta igraju za NK Trogir. kad sam vidija sastave mislija sam da će garaža lagano izgubit. ali bogami sve su nas iznenadili svojon igrom. na kraju je završilo 1:0 a garaža je falila 3-4 prave prilike. je i Trogir ali garaža se izvanredno branila. moran pohvalit Bačelića (trogir) koji je pokaza da je vrhunski igrać i Radića (garaža) koji je u obrani igra maestralno.
utakmica prvo poluvrime oćajna za gledat a drugo prava napeta utakmica! po meni igraćki kvalitetnija ekipa prošla dalje a lako je moglo bit i obrnuto. e kad bi sve utakmice bile ovakve više bi ljudi gledalo mali balun.
utakmica prvo poluvrime oćajna za gledat a drugo prava napeta utakmica! po meni igraćki kvalitetnija ekipa prošla dalje a lako je moglo bit i obrnuto. e kad bi sve utakmice bile ovakve više bi ljudi gledalo mali balun.
dena napisao:poćelo jučer. garaža ispala od mojih prijatelja šta igraju za NK Trogir. kad sam vidija sastave mislija sam da će garaža lagano izgubit. ali bogami sve su nas iznenadili svojon igrom. na kraju je završilo 1:0 a garaža je falila 3-4 prave prilike. je i Trogir ali garaža se izvanredno branila. moran pohvalit Bačelića (trogir) koji je pokaza da je vrhunski igrać i Radića (garaža) koji je u obrani igra maestralno.
GARAŽI je glavni nedostatak pravi gol igrač i možda uz PIPIJA još jedan za probit stranu.,i naravno zdravoga JOSIPA R.
uviiiiiijek tvrdo č.
Zadnja izmjena: svilaja1508; 24 pro 2008, 23:19; ukupno mijenjano 1 put/a.
SVILAJA ;ČISTI ZRAK I MIR
prošlogodišnji pobjednik ti je konoba tomić brač...igrala ti je jučer protiv ekipe ˝ka i prije˝ koja je igrala bez bajruševića i despotovića i dobili jedva 2-0...ti šta su ostali 9-1 su ti momci uglavnom sa brača i zovu se konoba tomić otok brač...ali su isto kvalitetna momčad...možda i bolja od ˝obične konobe˝...
KIDAN ŽILE : KONOBA DALMATINO 0 :2,,utakmica izjednačena, rastrgana ,borbena ,,svaka ekipa je imala par prilika,,bilo je tko da gol pobjednik.....
uviiiiijek tvrdo č.
uviiiiijek tvrdo č.
Zadnja izmjena: svilaja1508; 28 pro 2008, 09:18; ukupno mijenjano 1 put/a.
SVILAJA ;ČISTI ZRAK I MIR
WITSCHGE napisao:znali su ljudi odakle priti ispadanje sa turnira pa su te Bego poslali po led.Nadam se da ti je bolje i da si brzo u driblinzima,sa tribina je ružno izgledalo...
Care čestitam na dobro pruženoj partiji protiv kavane carver,imali smo ih kod 0:1 jer su nas malo podcjenili a još ti više čestitam na onom Hvarskom remek djelu,tri u nizu a zadnjeg igrača s unutrašnje strane i golman po čevape,igraš krilo dok sam god ja živ....
Zadnja izmjena: livi bočni; 30 pro 2008, 18:50; ukupno mijenjano 1 put/a.
I TO JE U REDU
31 post(ov)a
• Strana 2 od 3 • 1, 2, 3