SOLIN 2007 - BOŽIČNI TURNIR
svilaja napisao:artem2 napisao:Pošto turnir igraju ekipe iz naše uduge otvaram novu temu. U drugoj utakmici prvog kola pobjedili smo - ARTEM - ST GRANIT 3:1
OPET ČESTITAM, NA TORCIDI ste bili tvrdi i dobro odigrali, ..........
Još jednom hvala, ali Torcidu će bit teško ponovit, puno se toga triba poklopit.... al nikad ne reci nikad. Mi idemo iz utakice u utakmicu, a šta je protivnik bolji imamo više motiva da ih dobijemo, svakog triba pokušat dobit ako se ne uspije čestitat protivniku i IDEMO DALJE.........
Jeli iko slučajno bija jučer navečer u solinu na turniru? Bija mi je stric i govori da je gleda zlatnu palma protiv hotela lav. Palma ih ubila 4-0, ali govori da je golman od lava branija ka lud, da su išli 5-6puta jedan na jedan da je sve skinija, govori da je par puta prisika balun i otiša u kontru. Al on govori da ga ne zna, da ga nije prije nigdi gleda, a on prati sve moguće lige i turnire po Splitu i okolici. Tako da me zanima zna li ko koji je to lik i di brani?
Bija sam jučer u Solinu i gleda tu utakmicu jer smo igrali iza njih. Istina je da je golman branija odlično ali ja ga poznajem pa me to nije iznenadilo. Momak se zove Jere i koliko znam ne brani za nikoga u ligama već za gušt sa svojom ekipom. Igram s njim dosta redovito i mogu ti reć da mu je puno draže igrat nego branit ali kad bi se posvetija samo branjenju bija bi odličan. Zašto te baš on zanima? Živija.
KIDAN ŽILE!
KIDAN ŽILE!
Evo grga me je preduhitria....istina, dosta čvrsta i izjednačena utakmica - ja bi doda i korektna. Po nekoliko propuštenih prilika s oba dvi strane, tako da bi reka da je i jedna i druga ekipa mogla dobit utakmicu bez penala.
U izvođenju penala Daler sigurniji i zasluženo prolaze dalje. Čestitke golmanu Dalera koji je skinia 2 penala i još par situacija jedan na jedan.
Eto toliko od mene!!!
P.S. Da se ne bi neki čudili zašto ja pišem komentare za ekipu Mika Putz:
Mika Putz = Pivnica Karlo
U izvođenju penala Daler sigurniji i zasluženo prolaze dalje. Čestitke golmanu Dalera koji je skinia 2 penala i još par situacija jedan na jedan.
Eto toliko od mene!!!
Zadnja izmjena: pivnica_karlo; 23 pro 2007, 00:05; ukupno mijenjano 1 put/a.
Djetta napisao:Bija sam jučer u Solinu i gleda tu utakmicu jer smo igrali iza njih. Istina je da je golman branija odlično ali ja ga poznajem pa me to nije iznenadilo. Momak se zove Jere i koliko znam ne brani za nikoga u ligama već za gušt sa svojom ekipom. Igram s njim dosta redovito i mogu ti reć da mu je puno draže igrat nego branit ali kad bi se posvetija samo branjenju bija bi odličan. Zašto te baš on zanima? Živija.
KIDAN ŽILE!
Zato šta mi je stric napunija glavu s tin da je ovi dobar a da ga on ne zna (a on zna manje više sve dobre igrače i golmane u nas jer prati sve živo), i da nije još vidija na ozbiljnome turniru da golman prisiče balun pa ode u kontru. A ja nisan zna da uopće hotel lav ima neku ekipu tako da mu nisan zna reć ko je taj. Al ako ne brani nigdi u ligama onda ga vjerojatno ni ja ne znan.
Fala na informaciji.
pivnica_karlo napisao:Evo grga me je preduhitria....istina, dosta čvrsta i izjednačena utakmica - ja bi doda i korektna. Po nekoliko propuštenih prilika s oba dvi strane, tako da bi reka da je i jedna i druga ekipa mogla dobit utakmicu bez penala.
Eto toliko od mene!!!
Ti bi doda korektna? A daj, nemoš to pisat.. Lomili ste i tukli kad god ste nas uvatili, a sudac van je to dopušta, ja mislin da korektna s vaše strane nije bila..
DALER
NEBRZINA
NEBRZINA