FAQ  •  Registracija  •  Login

Superliga

<<

prso55

Novi član

Post 20 vel 2008, 12:15

stefiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ljudino,tu san ziv i zdrav,malo san ima problema sa prijava al sredia je to babe manda
<<

Dujmovača 22

Novi član

Post 20 vel 2008, 13:47

A di si ludonjo,kad se vračaš,bez tebe ne idemo na nikoji turnir!

FORZA JUVE I DUJMOVAČA I PRŠO
<<

MALDINI

Česti član

Post 20 vel 2008, 13:59

PRŠO KRALJU!!!!!!!!!!
Potpisujen ovo iznad!
Tko leži - NE BJEŽI!
<<

prso55

Novi član

Post 20 vel 2008, 15:20

nes virovat al neki dan san zamalo spicija sa auton u klokana,mater mu,e nece mi pobegnit drugi put,kad ga spucan stavit cu mu rvacku zastavu u tobolac i slikat,stefi kako vamilija
<<

MALDINI

Česti član

Post 22 vel 2008, 14:57

Evo dragi prijatelju Pojišan, kako san i obeća da ti malo repliciran…

POJIŠAN ANAMNEZA:
Slika

Ima jedan kvart koji se u vrime starog Splita zva Smrdečac jer je u poljima i lozi radi voda stajačica uvik vonjalo. Split se izgradija, posli se kvart zva Split 3, ulica je imala popularni naziv Čokolino i u novo vrime je kvart opet posta Smrdečac a ulica ka centar kvarta Kroz Smrdečac.

Ima jedna ekipa s vrha te ulice koja svojata cilu em ulicu em kvart a zovu se Smrdečija. Da ne pišen isto ovdi ću pomoću COPY / PASTE ubacit dio mog posta od 11. 06. 2007 kad san ti pojasnija ko gostuje na Krempija:
„Ako se dobro sićan, dok su na KREMPIJA harali GIGA i SOĆO, ekipa iz donje SMRDEČIJE (ŽAN, TIĆ, DEŽA i MARINKO) su nama (CARU, BRADI, VICKU, BRNETU i meni) pokušavali parirat kad ovi stariji ne bi igrali. To je bilo prije cca 13 godina (+/- koji misec) taman u vrime kad si rastura s karetom niz cestu pa bi nas vidija, gleda i polako učija. U to je vrime i BIGGI bija veličine M, onda znaš koliko je to davno bilo. Posli je nas ČVARE senior molija da bacimo protiv njegovih mladaca (ilitigavas) da bi štagod i vi naučili ali da igramo šta mekše kako vi ne bi plakali. I do dana današnjeg jedina ekipa koja ima kontinuitet na igralištu smo mi! Toliko o povijesti KREMPIJA, vi gostujete!“

Ima jedan tip koji se najglasnije busa u prsa s imenom Smrdečija, a to je Pojišan (malo čudno, Pojišan ni ne graniči sa Smrdečcem…).
A kako si uopće dospija u ovi sport, kakav si igrač bija? Opet, da ne ponavljan, evo ti moj post od 12. 03. 2007.
„Dragi moj Pojišan, daj se dogovori sam sa sobom di ti pripadaš?! Zoveš se kako se već zoveš, pozivaš se na Moćnu Smrdečiju (čiji član prije mogu bit ja, pogledaj šta ti piše u osobnoj ili vozačkoj pod rubrikom ADRESA!), igraš za Dujmovaču, pa di si ti?!?!
Osim toga definiraj i sport kojim se baviš jer te do prije par godina moja žena! uredno dobijala na košarku, da bi se stanoviti gospodin kojeg zovete TATA (kojeg ovin putem pozdravljam ako na dalekim morima čita forum) smilova i sa laštika doveja na malonogometni teren.
Prema tome, obzirom da igraš alibi igru (dodaj znalcu u svojim redovima i čuvaj mu leđa) ne znam kako možeš pobjednika na treningu optuživati za način kako je pobjedu ostvario. Pokunji se, čestitaj (možeš platit i piće posli pobjede nad TOPELOM) i probaj malo češće na MARJAN otić kad već ne možeš naći onaj davno izgubljeni lanac s bicikle. I drugi put u Moćnu Smrdečiju uvrsti bar dva igrača iz spomenutog kvarta...
PS. Čuja san da ste imali lipo vodstvo dok protivnik nije upotpunija sastav i krenija u preokret na krilima lepršavog i preporođenog EFENDIĆA (koji očito proživljava nogometnu renesansu, protivnici čuvajte se - zvijer se probudila), lucidnog gospodina Dujmovača 10 čiji potezi graniče sa zakonima fizike a ti ih vjerovatno još analiziraš, te lakonogog brzanca Dujmovača 11 od čijih si prolaza vjerovatno navuka prehladu, da ne spominjem granit na branci.
PPS. Sutra ćeš imat čast igrati na treningu sa svojim subotnjim protivnicima pa konačno možda i okusiš slast pobjede.“

Tvoj malogometni put, uspjesi i načini kako si do njih doša…
Radi ovih ili onih razloga nisi prvu godinu igra sa Smrdečijom beton nego za neke glamce (vjerovatno si vaga ko će prije do parketa). S vremenom je Smrdečija u ligi sa betona otišli na parket i tamo si im se pridružija. Onda je stari Čvare vezama u ondašnjem Savezu sredija da uletite u 1. ST ligu di si nekako preživljava taman iznad crte za ispadanje. U ekipi ti je cirkuliralo dosta igrača koji kvart jedva znaju nać na karti (Fileo, Babić i dvojac s Mertojaka, Nino, Britva itd, dakle cila jedna postava sa zamjenama) a ti si svima grija klupu i strpljivo čeka svoj trenutak slave. Dok je tata sve drža pod svojom upravljačkom palicom (u to je vrime bilo pravih kvartovskih derbija svako par dana, igra se pravi balun na Krempija) sve je bilo OK. Onda je tata otiša na brod, podčinjeni nisu navikli na toliku slobodu i ekipa se raspala. Kako su se u to vrime i Kljajini plaćenici raspali, nama su od njega došli Keza i Sima (ni minute za Smrdečiju do tad) i iz Smrdečije Petar (do tad je odigra polusezonu u ligi, ali je bija pravo pojačanje, najlucidniji igrač s kojim san igra). Dogodine je Sima otiša a doša Pope (dugogodišnji prvi vratar Smrdečije jer je Kedžo obično izbiva iz Splita) i naknadno ti (bit će da si vidija di bi ekipa mogla štagod i osvojit) da malo griješ klupu jer si navika. Tek si s nama nešto konkretnije i osvojija (ćutija si slast pobjede i osvajanje 1. ST lige, u malo dručkijem sastavu si u Kaštelima bija 4. i to su ti najveći uspjesi u malonog. karijeri. Još si bija u 1/4fin zimskog Solina i među 16 najboljih ekipa na Torcidi).

Ostatake stare ekipe ti je ili ne igra nigdi (iako je želja postojala) ili (dvojica) igrali u ekipi Inaš koji su kupili misto u Superligi i svake sezone išli rang doli. Ali te nije bilo briga, tebi je bilo dobro.

Prošlo lito ti je san o karijeri poremetila nezgodna ozljeda kolina koja te je udaljila s terena za duže vrime pa si se odlučija okušat u trenerskim vodama. Kod nas su ta mista popunjena, pa si odlučija (sad kad ti je tribalo) ponovo okupit staru ekipu (ipak si osta član i igrač Dujmovače, za svaki slučaj). Sredilo (opet) se misto u 2. ST ligi, povuka si dio stare ekipe (ali ne sve jer su ti neki očito bili nepodobni), a na ruku ti je išlo šta se Marin ostavija velikog baluna pa si moga računat na njega (inače odličan igrač, opća opasnost kad krene u prostor). Ka pravi susidi smo ti i Petra ustupili u 2. polusezoni ne bi li najljući i najdraži posrnuli rival opet sta na svoje noge. Međutim, u 2. ST ligi u ekipi sa 2 igrača 1. hrvatske malonogometne lige i 1 igračem koji je igra 1 HNL ti si dogura do 3-4 mista u ligi. Ekipu si polarizira, prva postava ti igra, a ostali… Protiv pekare na 5:4 se treseš, vadiš cilu postavu s terena (a neki se nisu ni oznojili) da bi starteri ušli. Od negdi si vidija da se na ploči neke akcije pokazuju pa si je nabavija da bi bar izgleda ozbiljnije.
Slika
Ipak, povratkom tate vidija si da ti se trenerska stolica ljulja i to gadno pa si preliminarno krenija u obnavljanje starih veza. Slika će reć više od 1000 riči…
Slika
Ali Pojišan, prijatelju, nema problema, ne brini, mi nismo zlopamtila…

Ostatku ekipe Smrdečija pozdrav, ovo je upućeno samo jednoj osobi – Pojišanu.
Ostatku forumaša izvinjenje, ovi post je bija malo duži...
Tko leži - NE BJEŽI!
<<

Pojišan

Česti član

Post 22 vel 2008, 15:19

Nije bolest sve šta boli!
<<

MALDINI

Česti član

Post 22 vel 2008, 21:50

Znaš iz iskustva?
Nemoj samo bižat s treninga ka zadnji put kad ti je brod potonija...
Tko leži - NE BJEŽI!
<<

MALDINI

Česti član

Post 22 vel 2008, 21:58

Aj da provan prognozirat kolo:
ZLATAN OTOK - SKALICE 1X (ovisi u kojem će sastavu doć Skaličani)
UDRUGA DANI RADUN. - MNK ŠPURIJUS 1 (1hmnl ima pauzu, Radunica u najjačem sastavu je jaka)
DOMUS - INERO 1 (iskustvo bi moglo presudit)
IS DEUTSCHE - AKUD X2 (dvi rastrčane momčadi, mala prednost AKUD-u)
PISMON ZVATI - STROŽANAC 2
KLINIKA SUĆIDAR - MNK ZLATKO CELENT X (KLINIKA u usponu, CELENT biži sa začelja)
PB SPLIT - DUJMOVAČA d.o.o. X2 (protivnik je dobar, pa evo i X dobre ruke)
Tko leži - NE BJEŽI!
<<

Jure

Član

Post 22 vel 2008, 22:46

Ajde da i ja pokušan kad se već ne kladim u korizmi za ozbiljno:
Zlatan Otok - Skalice 1 ( vinari su bolja momčad, Skalice borci do zadnje sekunde)
Udruga Dani Radunice - Špurijus 1 ( Radunica u ovom sastavu na papiru favorit protiv svakoga)
Domus - Inero 2 ( Domus na krilima Jelića opet opasan, ali mladi momci iz Inera imaju sportski bezobrazluk za pobjedit)
Pismon zvati - Strožanac 2 ( strožanac bolja ekipa, ali stari i nemoćni nisu za bacit)
Klinika Sućidar - Zlatko celent 2 ( moja želja bi bila da Celent ostane u ligi)
Pb Split - Dujmovača 1 ( Pb ima širu klupu, ali ako se nađe neko tko uspije zaustavit Dubovca a Daba bude standardno dobar u obrani mogla bi bit i 2)
<<

prso55

Novi član

Post 23 vel 2008, 05:01

stefi kralju jel ovo mrva oce da opet pocne sepat,reci mu da se ne igra sa provokacije sitnega kalibra
<<

Jure

Član

Post 25 vel 2008, 11:44

Evo pogodio sam prvi par Zlatni Otok je dobio Skalice u utakmici punoj tempa.
Ponovno je presudila jaka obrana vinara koja je bila nepremostiva prepreka čak i za Edu.
Točan rezultat ne znam ali je bili 6:2 2 minute prije kraja.
<<

svilaja

VIP član

Post 25 vel 2008, 16:48

Jure napisao:Evo pogodio sam prvi par Zlatni Otok je dobio Skalice u utakmici punoj tempa.
Ponovno je presudila jaka obrana vinara koja je bila nepremostiva prepreka čak i za Edu.
Točan rezultat ne znam ali je bili 6:2 2 minute prije kraja.

puno tempa ali trio se dodatno iskazao., vratar RAĐA, DAMJANOVIČ stup obrane i naravno mali JADRAN kojemu samo zamjeram da previše trči..........
želim im prvo mjesto.

uviiiiiijek tvrdo č.
popijte kavu u KAVANI PERISKA dobra je.
SVILAJA; ČISTI ZRAK I MIR
<<

svilaja

VIP član

Post 25 vel 2008, 20:04

9:0 pobjeda AKUDA protiv IS DEUTCHE,sjajna igra JURE , PAR VRHUNSKIH POTEZA I GOLOVA, UZ NJEGA SE RAZIGRAO I FALCAO, tvrda obrana i par izvanrednih kontri koje je AKUD NAPRAVIO., VRATAR STANDARNO ODLIČAN, lako je biti voditelj ekipe u kojoj svi grizu od prve do zadnje minute, čestitka SVAKAKO DAMJANOVIČU .
DJETTA POMALO ALI SIGURNO......

POPIJTE KAVU U KAVANI PERISKA DOBRA JE.
UVIIIIIIIIJEK TVRDO Č.
SVILAJA; ČISTI ZRAK I MIR
<<

ponistra

Član

Post 25 vel 2008, 21:57

koliko je PB osta sa dujmovačon?
''Čovik je od svega gospodar, samo je od mora rob, more ga isa u zvizde, more ga kala u grob.''
''Postoje tri vrste ljudi: oni koji su živi, oni koji su mrtvi i oni koji plove.''
<<

Djetta

Član

Post 26 vel 2008, 01:01

Je, danas smo baš ubili Švabe, al to sam i očekiva kad sam vidija da imamo samo dvi zamjene. znali smo da onda moramo pametno igrat i bit agresivni. Jure se malo popravija i to se odma vidi na rezultatu. a Pipi ne bi danas da gol nitko. Moj Svilaja, kad me vidiš znaš da mogu samo pomalo. Sigurnost doje s iskustvom... Živili!

KIDAN ŽILE!
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Općenito