TOP 5 TRENERA SPLITSKIH LIGA...
Ja se slažen da je Naranča malo zaluta sa svojnin izboron trenera. Ali također kad kažete plaćeni, koliko Štrla zaradi na tome šta je trener, a koliko zapravo izgubi?! I da li on to radi radi para ili nečega drugog?!
A i ovi treneri šta ih je Naranča nabroja, su također vodili ekipe u Splitskom ligama i tu se izgradili i skupljali znaje koje im sadpomaže, to su im bili počeci, nisu ni oni odma vodili Libiju, HRV u-21, Mejaše, brodosplit...
Tako da Narančin post, kolikogod je na krivom mistu, ode mu je i misto da pokaže koliko toga su Splitske lige dale splitskom i hrvatskom malom nogometu.
I ja mislin da Naranča tu nije tia reć da je on nešto iznad nas i tome slično, nego je ima drukčiji pogled na ovu temu.
A i ovi treneri šta ih je Naranča nabroja, su također vodili ekipe u Splitskom ligama i tu se izgradili i skupljali znaje koje im sadpomaže, to su im bili počeci, nisu ni oni odma vodili Libiju, HRV u-21, Mejaše, brodosplit...
Tako da Narančin post, kolikogod je na krivom mistu, ode mu je i misto da pokaže koliko toga su Splitske lige dale splitskom i hrvatskom malom nogometu.
I ja mislin da Naranča tu nije tia reć da je on nešto iznad nas i tome slično, nego je ima drukčiji pogled na ovu temu.
miho napisao:vodili su ekipe al ne vode sad.pa mi ode pričamo o voditeljima sad a ne prije 20 godina.pa neću valjda o Bajsu pričat.dakle naranča je u debelom promašaju teme
Miho ja vama govorim da ste onda promašili vi temu tražite top 5 trenera a u udruzi nema nijedan trener nego sve voditelji!Jer kako ja ako nisam završio trenersku ili samo skupim 10 15 prijatelja mogu bit trener?Mogu bit samo čovik koji može pripoznat igrača i ima osjećaj uklopit 10 ljudi u cjelinu a ne trener!
Garaza-no.5 napisao:blackfaraon napisao:Pomeni jedna velika trenerska nada kuca na vrata- neznan kako se zove ali to je onaj nabildani broj 5 iz garaže pujanke
Neznam ni ja kako se zove ali stvarno je vrhunski.Bija je kod velikog Radica(ipak najveci trener) na trenerskom tecaju.
i ja se slazen da je bija vrhunski trener
alebic napisao:imam samo jedno pitanje zasto svi mrzite ovog momka NARANCU i ko je on nisan vise u dziru pa sta vam je on skrivija da se sprdate sa njim
Alebiću par puta smo skupa pili u Tropica.Ne znamo se baš dobro nego po viđenju. Poštujem te kao čovika jer preklani sam bio na Tropicovoj klupi na 4 kafića i vidio sam da si ljudina! Ja sam igra u Orkana kao kadet- junior dok si i ti tamo bio. Uopće se ne moraš obazirat na priče tih iznad ljubomornih svatova! I slažem se s tobom po pitanju Taraša. I divim ti se kako si se probio u malom nogometu jer na velikom nisi baš bio nešto exstra.Pozdrav!
alebic napisao:imam samo jedno pitanje zasto svi mrzite ovog momka NARANCU i ko je on nisan vise u dziru pa sta vam je on skrivija da se sprdate sa njim
niko ga ne mrzi,stvar je u tome šta se niko ne slaže s njim,a u zadnje vrime se počea postavljat ko neki malonogometni autoritet.sad jeli on autoritet ili nije,neznam,al ga niko baš ne poštuje,ja prvi ne.
Živija profesionalni amaterizam!:cool:
Naranča napisao:Ha ha ha! Ako si ti i par ljudi tu svi onda si u pravu!Samo nažalost na forumu nema niti 20 posto ljudi što su u balunu i što nešto znaju.Ja se nikome nisam postavio kao autoritet niti mi to znači!
mi dolazimo gledati i uživati u balunu za razliku od tebe koji hodaš po tribinama i štekaš se ljudima koji znače nešto u maloma balunu, pati nikada ih nečeš dostiči.
uviiiiiiijek tvrdo č.
SVILAJA; ČISTI ZRAK I MIR