FAQ  •  Registracija  •  Login

4.b liga

<<

FRAFO

VIP član

Post 27 tra 2008, 08:40

garry napisao:POZDRAV SVIMA,evo smo ušli u drugo kolo Liga kupa i to u velikom stilu protiv Adratica iz PRVE LIGE SA 7:6.Vodili smo prvo poluvrime sa 5:0 ali kao i uvik pad u drugom i grčevita borba uz pregršt strašnih obrana našeg Balića.Tužna vijest za naše prijatelje iz Petričeva.Kako danas nisu došli u Liga kupu mogli bi ih kaznit sa oduzimanjem bodova u prvenstvu.U biti,ne znam kakva su tu pravila.Pozdrav.

Svaka čast,Garry!Je da nisam očekiva da prođete,ali drago mi je da prođe šta više ekipa iz 4ih liga,oni definitivno najozbiljnije shvaćaju ovo natjecanje...
Jel znaš još neke rezultate od jučer?
VIDIMO SE NA TRIBINAMA!!!
<<

garry

VIP član

Post 27 tra 2008, 09:04

Znam daje Petričevo izgubilo 0:3 bez borbe jer nisu došli,Kamen DODIG-Dujmovača 1:7;Tršćanska-Ambasador 1:2.To je ono šta znam.Provjerip sam u pravilima Liga kupa Petričevu će oduzet bod u novom prvenstvu tj. u sezoni 2008/2009,normalno ako budu igrali sljedeću sezonu.
Zahvaljujem se svima na čestitkama povodom sinoćnje pobjede,malo smo pali u nastavku ali smo ipak izdržali.Za danas mogu reći da nam neće bit lako jer su svi iscrpljeni a biće nas i neobično malo za naše prilike,tj. mislim 9.Pozdrav.
<<

FRAFO

VIP član

Post 27 tra 2008, 09:15

garry napisao:Znam daje Petričevo izgubilo 0:3 bez borbe jer nisu došli,Kamen DODIG-Dujmovača 1:7;Tršćanska-Ambasador 1:2.To je ono šta znam.Provjerip sam u pravilima Liga kupa Petričevu će oduzet bod u novom prvenstvu tj. u sezoni 2008/2009,normalno ako budu igrali sljedeću sezonu.
Zahvaljujem se svima na čestitkama povodom sinoćnje pobjede,malo smo pali u nastavku ali smo ipak izdržali.Za danas mogu reći da nam neće bit lako jer su svi iscrpljeni a biće nas i neobično malo za naše prilike,tj. mislim 9.Pozdrav.

MNK PETRIČEVO je ekipa koja je već nekoliko sezona na okupu,tako da sam uvjeren kako će i sljedeće sezone igrati 4.ligu!Inače često pratim vašu ligu,ali danas ću radije biti na Gripama i gledati liga-kup;ima nekoliko zanimljivih utakmica,među kojima i poslastica 1.kola:prvak superlige PB SPLIT protiv prvaka 1.lige TOPELA.
VIDIMO SE NA TRIBINAMA!!!
<<

garry

VIP član

Post 27 tra 2008, 09:27

Nisam ni mislia da će Petričevo odustat u sljedećoj sezoni već sam tija naglasit da im se oduzima bod u novoj sezoni ako je budu igrali a ne u ovoj.Znam ja da su oni dobra ekipa.U drugom dijelu nisu izgubili niti jednu utakmicu pa je moje čuđenje šta se juče nisu pojavili u kupu tim veće.
<<

gradient

Novi član

Post 27 tra 2008, 13:49

ja također u svoje ime i u ime svoje ekipe cestitam Garry tebi i ST OPREMI
svaka cast na prolasku u sljedeci krug.
samo da nas mimoiđe među kolo.mislim da 24 ekipe pauziraju a ostali 16 igra za 8 mjesta
nadam se da ce bar netko od nas ako bude srece uc među 16
sretno svim ekipama iz 4.b
<<

mnk_petričevo

Česti član

Post 27 tra 2008, 16:35

tršćanska-petričevo 3:9
st oprema-fabri 1:0, malo su se opustili nakon kupa :)

mi smo dobro igrali, tim više mi je ža šta jučer nismo došli na kup, tu bi mogli vidit neke stvari i nebi nas sigurno pivnica dobila lako ali nismo se uspili skupit, šteta. bodove će nam uzet sljedeću sezone(ako to uopće bude potrebno).
<<

garry

VIP član

Post 27 tra 2008, 17:12

Zna li neko ostale rezultate osim ova prva dva pa da učinimo i tablicu jer ko će ako nećemo mi.Danas nisam moga gledat ostale mečeve zbog obaveza ali moram napisat par riči o našoj utakmici.Nije red javljat mi se na forum samo kada odigramo dobro već i kada je to teško probavljivo kao danas.Ne može se reć da se nismo trudili ali ima dana kada balun neće u branku a i čudesne obrane (6) Balića su nas spasile čak i poraza.Sve čestitke Fabriju jer ako ovako odigraju do kraja možda uhvate i koji bod što im zaista želim.Sinoć smo se zaista potrošili i teško je nakon nekih 15 sati a i neprospavane noći zbog slavlja u kupu odigrat koncentrirano.Stoga nemam zamjerke mojim pulenima.Idemo dalje.POZDRAV
<<

mnk_petričevo

Česti član

Post 27 tra 2008, 17:40

e zaboravio sam vam čestitat na prolazu u kupu, svaka čast prava ste ekipa, borite se do kraja i nikome nije lako s vama.

a danas veelika primjedba na udrugu, na utakmicama 4.lige nije bilo semafora koji je naravno raspodjeljen za kup. ako ih se po forumu ovde stalno hvali red je malo i da se kritizira jer je zbilja teško igrat bez semafora, ne znaš vrime, prekršaje...4. liga se plaća, a kup se dodatno ne plaća, analogno tome semafor je triba bit na prvenstvenim utakmicama a ne na kupu!
<<

gradient

Novi član

Post 27 tra 2008, 17:50

garry napisao:Zna li neko ostale rezultate osim ova prva dva pa da učinimo i tablicu jer ko će ako nećemo mi.Danas nisam moga gledat ostale mečeve zbog obaveza ali moram napisat par riči o našoj utakmici.Nije red javljat mi se na forum samo kada odigramo dobro već i kada je to teško probavljivo kao danas.Ne može se reć da se nismo trudili ali ima dana kada balun neće u branku a i čudesne obrane (6) Balića su nas spasile čak i poraza.Sve čestitke Fabriju jer ako ovako odigraju do kraja možda uhvate i koji bod što im zaista želim.Sinoć smo se zaista potrošili i teško je nakon nekih 15 sati a i neprospavane noći zbog slavlja u kupu odigrat koncentrirano.Stoga nemam zamjerke mojim pulenima.Idemo dalje.POZDRAV

liverpool pobjedio la mana
gradska alpico nerjeseno
<<

garry

VIP član

Post 27 tra 2008, 18:13

Hvala Gradient ali meni trebaju točni rezultati ako ikako može.PLEASE!
<<

gradient

Novi član

Post 27 tra 2008, 18:19

znam da je liverpool dobija sa 4-5 razlike.ne znam koji je bio rezultat posto nije bilo semafora.
mi i Alpico 6-6
toliko ti mogu pomoc!
<<

artem2

Česti član

Post 27 tra 2008, 20:04

garry napisao:Hvala Gradient ali meni trebaju točni rezultati ako ikako može.PLEASE!

Laman je izgubia 7:1, tako su mi rekli...
<<

garry

VIP član

Post 27 tra 2008, 20:55

artem2 napisao:
garry napisao:Hvala Gradient ali meni trebaju točni rezultati ako ikako može.PLEASE!

Laman je izgubia 7:1, tako su mi rekli...

Hvala Artem
<<

grom

Novi član

Post 27 tra 2008, 21:09

magla je dobila 4:1 aedesa.
<<

garry

VIP član

Post 28 tra 2008, 11:57

Još nam samo fali Monty P.-Thunderman T. pa da učinimo tabelu.
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Općenito