VETERANI 2.LIGA
Puno,puno čudnih rezultata.Kako igraju ove ekipe sa dna tabele zadnjih 6 kola ka da su oni u vrhu a ne obratno.Mi smo odigrali sa Perkanom zaista dobru utakmicu i dobili sa 5:4.I njima a i nama je trebao bod a igralo se na pobjedu.Čestitam i ekipi Perkana na super korektnoj partiji a i u nekoliko su se navrata pokazali fer.Evo i danas sam gledao nadoknadu sinoć odgođene utakmice PUSD-F Klub 1:0.Nemam zamjerke,super utakmica sa puno šansi i na kraju pobjeda sretnije ekipe iako je i F Klub mogao dobiti.Sada treba čekat srijedu di ćemo vidit ko će ispast jer sada ni ISSA više nije sigurna.Pozdrav.
najiskrenije čestitke baći i njegovim pulenima na osvojenom prvom mjestu u I ligi , ekipa ste nema šta . dokazali ste da ste najbolji . čestitke upučujem i PLAVOJ KAVI i KAŠTELANCI na ulazak u elitno društvo veterana . Što se tiće ispadanja u drugoj ligi u najgorem položaju je TDM jer ako policjoti tuku firule zatvorit će se krug dviju a moguće i tri ekipe a tu je TDM u najgorem položaju . odlučuje prva utakmica policija i firule . pozdrav.
Završila se liga na iznenađenje svih tj.ispala je ISSA.Moram priznat da mi je žao ali sve je to sport.Nisu iskoristili današnju meč loptu,imali su 2:0 protiv Sloge i na kraju gube sa 2:5.Evo i ostalih rezultata:
PUSD-Firule 2:0
ISSA-Sloga 2:5
Perkan-Elektrodalmacija 0:1
Splitska B.-F.Klub 2:3
tdm-Express Line 3:3
Kaštelanka-CB Agnus 3:1
Plava Kava-Radunica 3:0(bb)
Zorzi-Poliklinika Matulić 2:6
Završili smo na solidnom 8.mjestu,a možda smo mogli bit i bolje plasirani.Sve u svemu nemožemo bit nezadovoljni.Sada očekujemo LIGA KUP gdje će sigurno bit dobrih okršaja te jedva čekam izvlačenje.Pozdrav svim veteranima.Zaboravio sam:Čestitke Plavoj Kavi na osvojenom prvom mjestu te Kaštelanki na drugo mjesto i ulazak u PRVU LIGU veterano di im neće bit lako.
PUSD-Firule 2:0
ISSA-Sloga 2:5
Perkan-Elektrodalmacija 0:1
Splitska B.-F.Klub 2:3
tdm-Express Line 3:3
Kaštelanka-CB Agnus 3:1
Plava Kava-Radunica 3:0(bb)
Zorzi-Poliklinika Matulić 2:6
Završili smo na solidnom 8.mjestu,a možda smo mogli bit i bolje plasirani.Sve u svemu nemožemo bit nezadovoljni.Sada očekujemo LIGA KUP gdje će sigurno bit dobrih okršaja te jedva čekam izvlačenje.Pozdrav svim veteranima.Zaboravio sam:Čestitke Plavoj Kavi na osvojenom prvom mjestu te Kaštelanki na drugo mjesto i ulazak u PRVU LIGU veterano di im neće bit lako.
Hvala Garry na čestitkama znam da neće biti lako u prvoj ligi ali imamo u planu neka pojačanja pa ćemo vidjeti.Jedva čekam liga kup pa da pokušamo ponovitilanjski uspjeh, znam da neće biti lako ali ćemo dati sve od sebe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Idemo u utorak na proslavu Baćine titule i naravno svih ostalih iz ekipe VAROŠA
živija mali balun vječno
Idemo u utorak na proslavu Baćine titule i naravno svih ostalih iz ekipe VAROŠA
živija mali balun vječno
Eto i mi smo sinoć dobili pehar i medalje za osvojeno prvo misto lige veterana.Da se ko ne naljuti mislim da je ovo najača liga saveza jer u njoj igraju legende i malog i velikog baluna a to će mlađi osjetit kad dođu u veteranske lige.U ligama veterana zaista se igra sa nekim posebnim guštom a rijetko će se desit da igrač koji nemože doć na utakmicu svoj izostanak ne najavi ranije tako da voditelji znaju s čime raspolažu.Slijedeća sezona će bit izuzetno kvalitetna jer po najavama dalazi dosta kvalitetnih igrača od 35 godina plus dvi izuzetno kvalitetne ekipe iz 2 lige Plava kava i Kaštelanka pa bi iduča sezona trebala bit ludilo.Bit će interesantan i kup veterana pa ovim putem pozivam sve ljubitelje malog baluna da dođu pogledat koju utakmicu kupa veterana.Svim osvajačima liga čestitam na uspjehu.SPLITSKI MALI BALUN ŽIVI VJEČNO A POGOTOVO VETERANSKI
Pa nije baš Kaštelanka tako loša ekipa, momci igraju lipi balun pogotovo protiv jačih ekipa i vjerujem da neće ostati u ligi samo jednu sezonu, tako su govorili i za Čistoću pa su momci oduzeli dosta bitnih bodova.
Jedva čekam kup pa da pokušamo ponoviti lanjski uspjeh, biće teško ali treba vjerovati.
Baćo moramo sad razzigrati zsn duplu krunu.
Jedva čekam kup pa da pokušamo ponoviti lanjski uspjeh, biće teško ali treba vjerovati.
Baćo moramo sad razzigrati zsn duplu krunu.
Evo,kup se već uvelike igra a komentara na forumu nema.Danas smo odigrali jednu dobru utakmicu protiv BSO iz treće lige i dobili sa 4:2.Rezultat će reći da je bilo teško ali toliko smo šansi stvorili a tako ih malo realizirali da je to pravo čudo.Došlo nas je 12 na meč a u ligi se jedva skupimo.Valjda smo se uželjeli igre.U četvrtak igramo u 19 20 sa Splitskom Bankom,našim rivalima iz lige koje smo ove godine dobili već dva puta pa ako se skupimo biće dobar meč.
Poliklinika Matulić-BSO 4:2
Poliklinika Matulić-Splitska Banka 29.05.2008. četvrtak,drugo kolo Liga Kupa
Dođite i pogledajte,nije lipo vidit praznu dvoranu ka danas.
POZDRAV.
Poliklinika Matulić-BSO 4:2
Poliklinika Matulić-Splitska Banka 29.05.2008. četvrtak,drugo kolo Liga Kupa
Dođite i pogledajte,nije lipo vidit praznu dvoranu ka danas.
POZDRAV.
Evo mene opet:
Poliklinika Matulić-Splitska Banka 2:2
na penale 5:4
Utakmica je bila super.Mi smo u prvom djelu imali više šansi a u drugom oni a penali su rulet.U trećem kolu Liga Kupa igramo već u subotu u 17 40 protiv Express Line.Opet ekipa iz naše lige.Bit će sigurno teško jer su nas oba puta dobili ove sezone.Mislim da ovoga puta mi imamo veće šanse.POZDRAV
Poliklinika Matulić-Splitska Banka 2:2
na penale 5:4
Utakmica je bila super.Mi smo u prvom djelu imali više šansi a u drugom oni a penali su rulet.U trećem kolu Liga Kupa igramo već u subotu u 17 40 protiv Express Line.Opet ekipa iz naše lige.Bit će sigurno teško jer su nas oba puta dobili ove sezone.Mislim da ovoga puta mi imamo veće šanse.POZDRAV