FAQ  •  Registracija  •  Login

LIGA KUP 07/08

<<

Jure

Član

Post 06 svi 2008, 21:16

dena napisao:provokatori i provokatori i srala. prošle godine se tako igralo međukolo pa zašto ne bi i ove. i to je fer. zašt se niste bunili prošle godine. već znan unaprid odgovor a taj je da niste znali za to pravilo jer bi se bunili. nije to izmišljanje na izvlaćenju parova nego je ozren reka to na izvlaćenju parova prije nego se je izvlaćilo i isto je vridilo i prošle godine jer smo komentirali kako je to pošteno.

Kad je tako, predlažem onda da administrator to stavi napismeno u pravila liga kupa, dat ćemo i službeni štih toj odluci.
Imam samo jedno pitanje hipotetske naravi, recimo da od nekog para međukola obe ekipe ne dođu, po kojem ključu će se popuniti to mjesto?
<<

ivan.sk

Član

Post 06 svi 2008, 21:23

Jure, artem2, dena, kun1gic,
pustite ljude da rade. jure, ne znam zašto ovu odluku komentiraš u negativnom kontekstu kad je normalno i red da svaka ekipa odigra najmanje jednu utakmicu prije 3.kola. nije u redu proći 2 kola bez iti jedne odigrane utakmice.
<<

Jure

Član

Post 06 svi 2008, 21:34

Ivane razumin te, ali razumi i ti mene. Ostale su samo strašne ekipe koje moraju igrat međukolo. Jedan od razloga je i taj što su protivnici svjesni svojih malih šansi za pobjedu. Po meni tribalo bi nam baren omogućit da ne igramo međusobno nego koga nam ždrijeb da , tako da ždrijeb bude poludirigiran.
<<

grga11

Član

Post 06 svi 2008, 21:42

ajde jure o cemu pricas, ako mislis osvojit kup triba dobit bilo koju ekipu i pokazat da si najbolji...
<<

ivan.sk

Član

Post 06 svi 2008, 21:48

razumin ja tebe. nije mi jasno da dižeš toliku prašinu oko toga pogotovo ako je tako bilo prošle godine a bilo je znam 100% jer sam bio na izvlaćenju tog međukola kod veterana. izvuć će se prvo ekipe koje će još trebati odigrati međukolo i sve te ekipe ulaze u isti koš i ko koga dopadne. tako nekako je bilo ali kako god bilo ja (a dugo sam u savezu) dajem podršku vodstvu saveza jer su napravili u ove 2-3 godine veliki posao. kad se samo sjetim kako je bilo prije nego što su došli i zato i iz svoje doze sebičnosti bez obzira na male propuste koji su normalni nikada neću ta propuste spominjati samo da se ljudi koji nas vode ne bi makli jer ako ovako nastave vodit savez niko normalan ih ne može maknit osim da se sami maknu a ja to nikako ne bi želio jer konaćno imamo prave ljude koji nas vode i koliko god da su plaćeni, malo su plaćeni.
<<

kun1gic

Česti član

Post 06 svi 2008, 21:50

grga11 napisao:ajde jure o cemu pricas, ako mislis osvojit kup triba dobit bilo koju ekipu i pokazat da si najbolji...

dobij sve i osvoji kup. tako je!
<<

Jure

Član

Post 06 svi 2008, 22:13

Ok , nema frke. A šta se tiče saveza, svaka čast današnjoj upravi, tu nemam nikakvih primjedbi dapače mislim da odrađuju lavovski posao.
Ove moje primjedbe ne shvatite osobno nego kao konstruktivnu kritiku. Za protivnika u idućem kolu želim Grgu 11 i njegov Daler.
<<

grga11

Član

Post 06 svi 2008, 22:18

ja ne bih imao nista protiv... znas da ja imam dodatni motiv protiv vas.... a i nikad nas zdrijeb nije mazio...
<<

svilaja

VIP član

Post 06 svi 2008, 22:25

Jure napisao:Ok , nema frke. A šta se tiče saveza, svaka čast današnjoj upravi, tu nemam nikakvih primjedbi dapače mislim da odrađuju lavovski posao.
Ove moje primjedbe ne shvatite osobno nego kao konstruktivnu kritiku. Za protivnika u idućem kolu želim Grgu 11 i njegov Daler.

za koga ču ja onda navijati JURE !!!!!!!!!!!!!!!!!! ?

uviiiiiiiijek tvrdo č.
SVILAJA; ČISTI ZRAK I MIR
<<

nemoj da te ko cuje

Član

Post 06 svi 2008, 22:53

jedno je sigurno: josip vas neće nikog namjerno zajebat. da se razumimo iako je inteligentan ćovik nije on sveznajući ni najpametniji ali bar znaš da se trudi i radi najbolje za sve koji igraju mali balun. a ako kad i napravi koju grešku (sigurno napravi) pomozimo i dajmo mu ruke.
Žbljonzita
<<

wonderkid

Član

Post 07 svi 2008, 03:23

Jozo je BOG
<<

FRAFO

VIP član

Post 07 svi 2008, 08:51

kun1gic napisao:ala kako u neki ljudi bezobrazni i pokvareni. stalno seru protiv ljudi koji vode savez a nemaju razloga. danas na tribinama onaj jedan šta je sudac a ja mislin i igrać u superligi prigovara i buni se da zašto međukolo moraju igrat ekipa koje su prošle 1.kolo na naćin da in protivnik nije doša. normalno ne bi se bunija da nije njegova ekipa tako prošla. baš pokvareno. ja mislin da ne može bit poštenije nego da ekipa koja je dobila bez borbe mora igrat obavezno ovo međukolo.

Vjerojatno govoriš o momku koji igra za AKUD.Zove se LUKŠA ROJE i dosta ljudi mi govori o njemu u ne baš biranim riječima,ali ne bi o tome...Apsolutno se slažem s tobom da je pošteno da međukolo igraju ekipe koje su prošle bez borbe.A dotični gospodin se vjerojatno malo uplašio jer je vidio kako će međukolo igrati nekoliko iznimno kvalitetnih ekipa...
VIDIMO SE NA TRIBINAMA!!!
<<

kun1gic

Česti član

Post 07 svi 2008, 08:58

e je u pravu si. to je roje. nego nisan se moga sitit imena. šta je je mora se priznat da dobro sudi ali znan da ga svit u najmanju ruku ne simpatizira ko igraća a ni ćovika. meni ništa loše nije ućinija ali ako o njemu dosta ljudi govori kako si reka ne baš biranim rjećima onda neman razloga tome ne virovat. i još se uvik krevelji kad igra. zašto se on bunija ne znam ali i ja san pretpostavija da je to zbog toga šta si napisa.
<<

ticex

Česti član

Post 07 svi 2008, 11:06

sve to stoji, ali ja shvacan i njega, jer su vecinom to klubovi iz 1. i super lige koji bi morali međusobno razigravat. Oni nisu krivi sta im se protivnik nije pojavija i za to ne bi tribali "ispaštat"
<<

jmijac-4

VIP član

Post 07 svi 2008, 14:11

Jure napisao:Pozdrav svima, neki me znaju s foruma i znaju da ne napadam nikoga bezveze ali ovo je previše.
Naime, kako sam saznao postoji jedno pravilo koje se prenosi usmenom predajom.
Ekipe kojima ne dođe protivnik su KAŽNJENE igranjem MEĐUKOLA a ekipe koje ne dođu kažnjene su 1 bodom. Ovaj drugi dio čak i piše u pravilima dok je 1 dio izmišljen na izvlačenju parova.
Kako je odluka autokratska, odnosno stupa na snagu kad se izmisli, ja predlažem drugi način kažnjavanja ekipe koja ne dođe.
Za ovo će poslužiti reklama mastercarda:
gorivo za relaciju Žrnovnica- Split 20kn
plaćanje zamjene za rad u terminu utakmice 1 kola 200kn
piletina i pipi u popaja iza utakmice 40 kn
igranje međukola NEPROCJENJIVO
Ljudi moji uključite zdrav razum i stavite sve u isti bubanj, to je jedino logično: ne kažnjavajte Akuda, Zlatnog Otoka, Pivnicu Karlo, Zlatariju......da igraju jedni protiv drugih.
Ako se to ne može učinit onda tražim refund troškova od Saveza za ovo prvo kolo, vi se naplatite od Etirija ili nama smanjite članarinu za dogodine.
Hvala na razumijevanju!

nemoj da ti ja naplatim...:P
Živija profesionalni amaterizam!:cool:
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Općenito