FAQ  •  Registracija  •  Login

LIGA KUP 07/08

<<

TRULJO

Član

Post 07 svi 2008, 14:26

Jure napisao:Ivane razumin te, ali razumi i ti mene. Ostale su samo strašne ekipe koje moraju igrat međukolo. Jedan od razloga je i taj što su protivnici svjesni svojih malih šansi za pobjedu. Po meni tribalo bi nam baren omogućit da ne igramo međusobno nego koga nam ždrijeb da , tako da ždrijeb bude poludirigiran.

Moš mislit!
Najbolje je namistit ždrijeb da u polufinalu gledamo PB SPLIT, VINARE, AKUD i STROŽANAC.
<<

1josip1

Član

Post 07 svi 2008, 15:31

jebemu mater, pričate gluposti. to je kup i zato je tako namišteno da nema nositelja.
to je i draž kupa da neka slabija ekipa može dogurat dalje, dok se ovi superligaši kolju međusobno.

Valencia je ove godine skoro ispala iz lige, a osvojila je kup. To je tako, ali me čudi da se akud boji....
<<

KLEPTON

Novi član

Post 07 svi 2008, 18:05

FRAFO napisao:Jučer je odigrano nekoliko zanimljivih utakmica:
BATERIJA - TORCIDA BARUTANA = 2 : 7
-da su tili momci sa Barutane su mogli Bateriji uvalit i 10 komada,apsolutno zaslužena pobjeda
ELEKTROPRIJENOS - MG SPORT = 5 : 2 ???
-nisam siguran jel rezultat točan,nisam pratija utakmicu ali znam da je Elektroprijenos dobija relativno lako.
DOMUS - RIBARI = 6 : 6 (2 : 1)
-šteta;Ribari su pružili žestok otpor superligašu,vodili su gotovo cijelu utakmicu,da bi na kraju falili čak 2 od 3 penala...
STROŽANAC - DULUX = 8 : 6
-još jedna utakmica u kojoj se superligaš morao dobro namučiti da bi proša dalje.Sve pohvale ekipi Dulux koja je igrala bez zamjene i bez vratara!
Posljednje dvije utakmice nisam pratija,ali navodno se HERCEGOVAC lako obračunao s ekipom JEL NEĆEŠ (8:2 ???) čiji je vratar primio nekoliko pacerskih golova,a AKUD je bez borbe prošao u 2.kolo;ekipa MNK ETIRI se nije pojavila...

Jedan ispravak

ELEKTROPRIJENOS-MG SPORT = 8:2
Bog je mrtav - Nietzsche
Nietzsche je mrtav - Bog
<<

gavra stari plac

VIP član

Post 07 svi 2008, 19:07

stari plac : kontra 9 : 10.izgubili smo na penale u 6. seriji a do penala nije tribalo doc jer je minut prije kraja igrac kontre igrao rukom i sprijecio priliku za gol, medutim taras ne sudi penal a svi na tribinama su vidili da je namjerno igra rukom.pri kraju utakmice ne kaznjava igraca kontre koji udara glavom naseg igraca.sramota od sudjenja ali to je tako kad je voditelj kontre inace delegat.voditelju kontre porucujem da malo obuzda svoje mlade igrace da ih neko drugi ne bi obuzdava.
<<

kun1gic

Česti član

Post 07 svi 2008, 19:26

gleda san vašu utakmicu i govoriš djelomično istinu. suci uopće nisu loše sudili. penal o kojem prićaš za mene nije bija ali ono kad je vašeg igrača onaj iša udrit glavon ono je bilo za crveni karton. a protivnici su ionako imali crveni karton i u te 2 minute niste ni pucali na gol. za men ste bolji od njih i sami ste krivi šta niste pobjedili.
ništa loše nisan mislija o tvojoj ekipi nego san napisa onako kako san ja to vidija.
<<

GreateST

Novi član

Post 07 svi 2008, 22:05

Boli me neka stvar kad se sere (pardon gospodo na izrazu) po pravilnicima i natjecanjima ali kad se u istom kontekstu prica o mojoj ekipi (AKUD) i mojin suigracima (konkretno Jure i Roje) to me smeta za pop...
Iz OSOBNOG iskustva (bez ovih gluposti tipa rekla-kazala, priča se, načuja san i sl.) mogu rec da bi za obojicu, šta se kaže, stavija ruku u vatru. Isto to mogu rec i za ostale suigrače jer san dosad igra a i uvik cu igrat u prvom redu sa LJUDINAMA.
A svi vi koji mislite da se AKUD (ili njegovi pojedinci) boji s nekin igrat u Kupu, šta se mene tiče, slobodno namistite ždrijeb da igramo s vama odma slijedeće kolo...
Zadnja izmjena: GreateST; 07 svi 2008, 22:19; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

wonderkid

Član

Post 08 svi 2008, 03:16

gavra stari plac napisao:stari plac : kontra 9 : 10.izgubili smo na penale u 6. seriji a do penala nije tribalo doc jer je minut prije kraja igrac kontre igrao rukom i sprijecio priliku za gol, medutim taras ne sudi penal a svi na tribinama su vidili da je namjerno igra rukom.pri kraju utakmice ne kaznjava igraca kontre koji udara glavom naseg igraca.sramota od sudjenja ali to je tako kad je voditelj kontre inace delegat.voditelju kontre porucujem da malo obuzda svoje mlade igrace da ih neko drugi ne bi obuzdava.

ispravak netočnog navoda-voditelj kontre je mjeritelj vremena, nikakav delegat, uostalom šta je to tribalo značit, da su vas suci pokrali na račun njihovog voditelja??? nemoj pričat gluposti, koliko ima ljudi koji su nezadovoljni suđenjem u umn-u? sudački previdi su sastavni dio svakog sporta i nemora značit ako si ti vidia da je bila ruka da su i oni. sudac sudi ono šta vidi i u šta je siguran, a ne na nekakav instikt, ma da je i to potrebno kod pravog suca. ka šta si vidija ovo nisu profesionalni suci, stoga nemožeš očekivat da ti sudi utakmicu koja je u egalu 30 min. bez ijedne greške, a budi uvjeren da velika večina njih nezna dobar dio osnovnih pravila.
<<

gavra stari plac

VIP član

Post 08 svi 2008, 09:14

wonderkid napisao:
gavra stari plac napisao:stari plac : kontra 9 : 10.izgubili smo na penale u 6. seriji a do penala nije tribalo doc jer je minut prije kraja igrac kontre igrao rukom i sprijecio priliku za gol, medutim taras ne sudi penal a svi na tribinama su vidili da je namjerno igra rukom.pri kraju utakmice ne kaznjava igraca kontre koji udara glavom naseg igraca.sramota od sudjenja ali to je tako kad je voditelj kontre inace delegat.voditelju kontre porucujem da malo obuzda svoje mlade igrace da ih neko drugi ne bi obuzdava.

ispravak netočnog navoda-voditelj kontre je mjeritelj vremena, nikakav delegat, uostalom šta je to tribalo značit, da su vas suci pokrali na račun njihovog voditelja??? nemoj pričat gluposti, koliko ima ljudi koji su nezadovoljni suđenjem u umn-u? sudački previdi su sastavni dio svakog sporta i nemora značit ako si ti vidia da je bila ruka da su i oni. sudac sudi ono šta vidi i u šta je siguran, a ne na nekakav instikt, ma da je i to potrebno kod pravog suca. ka šta si vidija ovo nisu profesionalni suci, stoga nemožeš očekivat da ti sudi utakmicu koja je u egalu 30 min. bez ijedne greške, a budi uvjeren da velika večina njih nezna dobar dio osnovnih pravila.

sve stoji ali ako ti previdi direktno utjecu na rezultat i u ovom slucaju na nase ispadanje onda moran bit ljut na suca.
<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 08 svi 2008, 10:01

ribar napisao:parna - skalice 7-5
neznam koliko su se oni stavili u utakmicu al znam da mi nismo niti malo a bili smo ravnopravan suparnik.

Parnoj su falili Perić, Mravak i Gogi - tri iz prva četri. Vidilo se da se vi poluzajebajete, ne znam šta vam je to tribalo? To nije fair ni prema protivniku ni prema organizatoru ni prema nama šta smo vas došli gledat. Da ste odigrali ozbiljno od početka imali ste realne šanse za proć.
<<

ribar

Novi član

Post 08 svi 2008, 10:47

Vice ColoColo napisao:
ribar napisao:parna - skalice 7-5
neznam koliko su se oni stavili u utakmicu al znam da mi nismo niti malo a bili smo ravnopravan suparnik.

Parnoj su falili Perić, Mravak i Gogi - tri iz prva četri. Vidilo se da se vi poluzajebajete, ne znam šta vam je to tribalo? To nije fair ni prema protivniku ni prema organizatoru ni prema nama šta smo vas došli gledat. Da ste odigrali ozbiljno od početka imali ste realne šanse za proć.

Dobili bi ih i ovako sa zajebancijom da nisan primija oni glupi gol za 4-4.
Osobno neman motiva igrat liga kup jer se igra niti za brokve a termini su katastrofalni! moran sebi dva radna dana pritumbat da dođen uru vrimena odigrat pa ti onda taj dan padne kiša pa opet ponovo! I šta da smo dobili - gledajuči realno ispali bi iduće kolo i još jedan radni dan u vitar!
<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 08 svi 2008, 12:07

ribar napisao:Dobili bi ih i ovako sa zajebancijom da nisan primija oni glupi gol za 4-4.

Pa prva tri ste dali sami sebi, a i taj cetvrti se moralo obranit... samo takve stvari se dogadjaju kad igras priko volje.
<<

TRULJO

Član

Post 08 svi 2008, 12:40

Nisam gleda vašu utakmicu, ali kako sam čuo, suparničkom igraču je bila napucana lopta u ruku s 1 m. Ako je tako, onda nije penal...
<<

TRULJO

Član

Post 08 svi 2008, 12:47

Danas se igraju zadnje utakmice 1.kola, a nakon toga se izvlaće parovi međukola.
Prognoza:
HOTEL ROTONDO - DVORNIK 1474 1
-kvalitetnija su ekipa
INERO - GARAŽA PUJANKE 1
-Garaža ne može pratiti rastrčane momke Inera
<<

BobyThePoliceman

VIP član

Post 08 svi 2008, 17:45

Hotel - Dvornik 3:3 (5:4)
Mlitavno,autogol i gol iz glupe zamjene dok je njihov napad.A opet,malo je falilo.
Čestitke Hotelu na fer i korektnoj igri...
Zadnja izmjena: BobyThePoliceman; 08 svi 2008, 17:46; ukupno mijenjano 1 put/a.
Dvornik...since 1474
<<

gavra stari plac

VIP član

Post 08 svi 2008, 17:50

TRULJO napisao:

Nisam gleda vašu utakmicu, ali kako sam čuo, suparničkom igraču je bila napucana lopta u ruku s 1 m. Ako je tako, onda nije penal...

ja nisan vidia ali ovi sta san ih pita posli utakmice na tribinama su rekli da je cisti penal.
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Općenito