18 svi 2008, 08:59 Postao/la FRAFO
FORZA MAROCO - MNK NEORIĆ = 4 : 3
-nisam gleda utakmicu,ali navodno su "marokanci" vodili cilo vrime da bi na kraju umalo ispustili pobjedu...malo sam ih podcijenija u prognozi,čestitam na pobjedi!
ZLATAN OTOK - BILI 9 = 3 : 0 bb
-definitivno triba mijenjat nešto u pravilniku,ne vidim razlog zašto se ne bi oduzimali bodovi i za nedolazak na 2.kolo!
MNK ZLATKO CELENT - KONTRA = 4 : 3
-gleda sam tek drugo poluvrijeme,jako dobra utakmica sa šansama na obje strane.Navodno se golman Kontre u nekim intervencijama i nije baš proslavija...
AMBASADOR NEKRETNINE - DALER = 6 : 3
-s obzirom na to u kakvom su se sastavu okupili Dalerovci,ovakav rezultat se mogao i očekivati!U 1.poluvremenu je još dobro išlo,ali kad su umor i nikakva klupa učinili svoje pitanje pobjednika je bilo odlučeno;a još su rano došli u probleme sa faulima,već nakon 3 minute 2.poluvremena su napravili 4 faula!!!Mora se priznati da je Daler primija prilično glupe golove,nisu imali sreće...
Usput,momci iz Dalera nisu u redu šta rigaju vatru na Mihu;da su došli na izvlačenje mogli su se dogovorit za termin koji im paše!Ovako im nitko nije kriv...
PB SPLIT - INAŠ SMRDEČIJA = 0 : 2
-i prvaci grada su imali slične probleme kao i Daler;bez Dubovca,Gudelj-Velage,Ercegovića,
Tomića,Boljata...lakše bi bilo nabrojat tko je došao,čak je i Naranča trebao zaigrati da ne bi izgubili bez borbe!U takvom krnjavom sastavu PB Split se dobro držao do 2.poluvremena kada Smrdečija iz kontre dolazi u vodstvo,a u zadnjoj minuti Skočko sa svoje polovice igrališta zabija u praznu branku za konačnih 2:0!!!
MNK STROŽANAC - ZEWA = 2 : 3 ???
-nisam gleda utakmicu,ali kad sam vidija u kakvom se sastavu okupija Strožanac (bez Buljana,Perice,Pavele,Perišića,ozlijeđen Jerčić...),nešto slično sam i očekiva...
VIDIMO SE NA TRIBINAMA!!!