FAQ  •  Registracija  •  Login

TOP 5 TRENERA SPLITSKIH LIGA...

<<

10

VIP član

Post 26 ožu 2008, 11:26

trenera, a ne voditelja marquez
<<

Rafael Marquez

Česti član

Post 26 ožu 2008, 15:25

ajme je..sori ;-(
A ale!

KIKE 13
SIMEUNOVIĆ 4
<<

kun1gic

Česti član

Post 26 ožu 2008, 15:47

neki su zalutali spominju štrlu stankoviće i ostale profiće. ode se govori o ljudima koji su u savezu. moj izbor: damjanović (izvrsno to radi, dokaz osvojen trofej prošle godine sa ne baš dobrom ekipom, ove godine glavni kandidat da osvoji ligu koja ima još 4-5kola do kraja)
radić (sa igraćki limitiranom ekipom postiže velike uspjehe za tu ekipu koja je po meni jedna od najnekvalitetnijih igraćki kad im ne igra onaj mali šta igra u solina i jedna su od rjetkih ekipa kojoj igra ima glavu i rep i ne svađaju se međusobno)
tartaglia (prošle godine od gubitnika stvorija ekipu koja igra sve bolje i to dovoljno pokazuje a i puno vrimena je u malome balunu)
pako (ili veličković ne znam ko to vodi ali mlada momčad inera pokazuje da je jako dobro vođena, slićno ko garaža samo su ovi malci puno bolji talentiraniji i spremniji fizički)
pajo (on je neizostavan, veliki zaljubljenik)
bačo (slićno ko radić od ekipe u kojoj malo ko zna tehnički igrat uvea ih je u superligu i tamo dobro guraju. je da mu je bilo lakše sa matijom ali i bez njega niko ih ne napucava i postali su ekipa koj svakome može zapaprit, iako kad i ako ne bude igra onaj koji igra za mejaše u obrani neće ih ni bačo uspit spasit)
<<

pizdun

Novi član

Post 16 svi 2008, 07:45

svilaja napisao:
Naranča napisao:Ha ha ha! Kome se ja trebam štekat? Ha ha ha! nego oni sa mnom imaju o nečemu i pričat a ti patiš izgleda pa me pratiš po tribinama! Ja i ne znam tko si a ti me špijuniraš!ha hahaha! Za razliku od tebe ja se bar trudim i skupit ekipu da ljudi mogu uživat u balunu!

NARANČA OHLADI I REKAO SAM TI DA mE PUSTIŠ NA MIRU , nađi sebi nešto pa se smiri i za razliku od tebe čvrsto sam na zemlji , ja ču gledati i komentirati a tebi prepuštam SLAVU... HA HA HA HA .

uvijjek tvrdo č.

di bi ti bio kraj da si osvojio ovo lito turnira kao PAKO, dobri i samozatajni voditelj.

Ha ha ha !Pako dobar i samozatajan?? ha ha ha
<<

asistent roman

Novi član

Post 20 svi 2008, 21:25

MALDINI napisao:Par stvari da bi se upotpunila slika prethodnog posta...
Dujmovačin voditelj je BAĆO i on nas je posložija doveja iz 2. u 1. ligu, a onda smo s MATIJOM i DABOM dobili impuls kvalitete za bit prvaci 1. lige i doći u SUPERLIGU.
COLO-COLO također postoji već dosta vrimena i već su izgradili svoj stil igre. Najveći je pomak u tome šta se sad sluša samo jedna osoba, a ne vuče svak na svoju stranu.

kako te nije sram ne spomenit kezu koji nije nista manje zasluzan za dujmovacin uspjeh od spomenutog dvojca
srce uvijek smrdecac ljubi,ne viruj nikad crno plavoj gubi!!!!!!
<<

MALDINI

Česti član

Post 21 svi 2008, 09:00

Paaaaa, ne mogu se složit s tobom oko KEZE. On da oće moga bi bez problema igrat i 1.HMNL jer ima strašne predispozicije i zna s balunom, ali je problem prioriteta. Slikovito rečeno, ide na vratara a protivnik ga pokušaje uvatit. Njemu je guštije provuć nazad tunel i narugat se nego dat jednostavan gol. Tako da šta se tiče korisnosti za ekipu, mislin da se ne može mirit sa spomenutim dvojcem. Osim toga, ako spominješ KEZU, jesi li zaboravija i MRVU?
Tko leži - NE BJEŽI!
<<

Pojišan

Česti član

Post 21 svi 2008, 12:30

Moj Maldini, o tome kakav je Keza igrač svjedoči činjenica da mu se ti moš suprostavit jedino na forumu. Da ti je bija Keza u kupu, ne bi ti sad svako popodne sidija na tribinama i potajno se nada ispadanju bivših suigrača. Ovu drugu provokaciju neću komentirat, jer je očito da želiš unit nered u naše redove. Lipo Tea za ruku, kupit Coca Colo, nać dobro misto na tribinama i uživat u balunu u 17 h. Posli lipo odeš gledat Mejaše, pa ligu prvaka i moš mirno zaspat.
<<

MALDINI

Česti član

Post 21 svi 2008, 12:58

Drugačija ti je retorika bila prošle godine kad si sidija na klupi DUJMOVAČE i gleda spomenute igrače na terenu, ali izgleda da si sa ligamentima izgubija i detalje iz pamćenja...
Tko leži - NE BJEŽI!
<<

asistent roman

Novi član

Post 22 svi 2008, 21:26

MALDINI napisao:Paaaaa, ne mogu se složit s tobom oko KEZE. On da oće moga bi bez problema igrat i 1.HMNL jer ima strašne predispozicije i zna s balunom, ali je problem prioriteta. Slikovito rečeno, ide na vratara a protivnik ga pokušaje uvatit. Njemu je guštije provuć nazad tunel i narugat se nego dat jednostavan gol. Tako da šta se tiče korisnosti za ekipu, mislin da se ne može mirit sa spomenutim dvojcem. Osim toga, ako spominješ KEZU, jesi li zaboravija i MRVU?

nisan ja zaboravia nikoga nego mi se cini da ti zaboravljas koliko je toga keza napravia za dujmovacu,igraj ti lipo kvartaske turnire protiv vrtica i placi za kezom,matijom i mrvom bez kojih cete samo papat pastetu
srce uvijek smrdecac ljubi,ne viruj nikad crno plavoj gubi!!!!!!
<<

svilaja

VIP član

Post 22 svi 2008, 22:25

OVE GODINE TOP 5 VODITELJA U UDRUGI;moj odabir.....
1:BAČO osvojio elitnu veteransku ligu uvjerljivo, sa DUJMOVAČOM solidna sezona u SUPER LIGI
2. DRAGO DAMJANOVIČ : VODITELJ AKUDA I igrač voditelj ZLATAN OTOKA,, VINARIMA ZA DLAKU pobjeglo prvo mjesto, šteta, teško če opet imati takvu priliku...
3: MIHO , složio ekipu AMBASADORA i postavio prepoznatljivu igru, uz jednoga rasnoga strijelca i trkača koji če pomoči MARKEZU mogli bi dogodine biti u borbi za prvo mjesto u 1 ligi. fantazista imaju dosta......
4:NARANČA , IPAK JE OSVOJIO elitnu ligu , malo sritno ali ipak zasluženo.
5:TOPIČ: VODITELJ tvrde i dobre ekipe TOPELA, ZASLUŽENO UŠLI U SUPER LIGU

JOŠ NEKI SU BILI DOBRI, IGRAČ I VODITELJ PIVNICE KARLO MARAČA, VELIKI JOSIP RADIČ, VODITELJ GARAŽA PUJANKE, BIO BI TU I MALDINI da je uspio uči u 1 ligu sa COLO , COLO,NJEGOV VELIKI PRIJATELJ voditelj Smrdečije itd.

uviiiiijek tvrdo č.
Zadnja izmjena: svilaja; 22 svi 2008, 22:36; ukupno mijenjano 1 put/a.
SVILAJA; ČISTI ZRAK I MIR
<<

MALDINI

Česti član

Post 23 svi 2008, 07:08

Je a.r. u pravu si...
Tko leži - NE BJEŽI!
<<

svilaja

VIP član

Post 23 svi 2008, 14:06

ne znam tko vodi ekipe DALERA I ARTEMA, ONI SU U DVIJE GODINE OTIŠLI 2 LIGE VIŠE, svaka čast.
uviiiiiiijek tvrdo č.
<<

Papa_Strumph

Član

Post 23 svi 2008, 15:57

kun1gic napisao:neki su zalutali spominju štrlu stankoviće i ostale profiće. ode se govori o ljudima koji su u savezu. moj izbor: damjanović (izvrsno to radi, dokaz osvojen trofej prošle godine sa ne baš dobrom ekipom, ove godine glavni kandidat da osvoji ligu koja ima još 4-5kola do kraja)
radić (sa igraćki limitiranom ekipom postiže velike uspjehe za tu ekipu koja je po meni jedna od najnekvalitetnijih igraćki kad im ne igra onaj mali šta igra u solina i jedna su od rjetkih ekipa kojoj igra ima glavu i rep i ne svađaju se međusobno)
tartaglia (prošle godine od gubitnika stvorija ekipu koja igra sve bolje i to dovoljno pokazuje a i puno vrimena je u malome balunu)
pako (ili veličković ne znam ko to vodi ali mlada momčad inera pokazuje da je jako dobro vođena, slićno ko garaža samo su ovi malci puno bolji talentiraniji i spremniji fizički)
pajo (on je neizostavan, veliki zaljubljenik)
bačo (slićno ko radić od ekipe u kojoj malo ko zna tehnički igrat uvea ih je u superligu i tamo dobro guraju. je da mu je bilo lakše sa matijom ali i bez njega niko ih ne napucava i postali su ekipa koj svakome može zapaprit, iako kad i ako ne bude igra onaj koji igra za mejaše u obrani neće ih ni bačo uspit spasit)

evo ovako nemoj pricat glupost!!! inero je puno bolji sa mladim momcima, nego garaza i PAKO i CUPIC rade dobar posa sa njima, to govori i ulazak u polu finale kupa,tako da se garaza i inero nemogu usporedivat!!!
<<

svilaja

VIP član

Post 25 svi 2008, 21:55

svilaja napisao:OVE GODINE TOP 5 VODITELJA U UDRUGI;moj odabir.....
1:BAČO osvojio elitnu veteransku ligu uvjerljivo, sa DUJMOVAČOM solidna sezona u SUPER LIGI
2. DRAGO DAMJANOVIČ : VODITELJ AKUDA I igrač voditelj ZLATAN OTOKA,, VINARIMA ZA DLAKU pobjeglo prvo mjesto, šteta, teško če opet imati takvu priliku...
3: MIHO , složio ekipu AMBASADORA i postavio prepoznatljivu igru, uz jednoga rasnoga strijelca i trkača koji če pomoči MARKEZU mogli bi dogodine biti u borbi za prvo mjesto u 1 ligi. fantazista imaju dosta......
4:NARANČA , IPAK JE OSVOJIO elitnu ligu , malo sritno ali ipak zasluženo.
5:TOPIČ: VODITELJ tvrde i dobre ekipe TOPELA, ZASLUŽENO UŠLI U SUPER LIGU

JOŠ NEKI SU BILI DOBRI, IGRAČ I VODITELJ PIVNICE KARLO MARAČA, VELIKI JOSIP RADIČ, VODITELJ GARAŽA PUJANKE, BIO BI TU I MALDINI da je uspio uči u 1 ligu sa COLO , COLO,NJEGOV VELIKI PRIJATELJ voditelj Smrdečije itd.

uviiiiijek tvrdo č.

spomenuo bih tu i voditelja IS DEUTSCHA MATU skromnoga čovika koji je drugi dio sezone nanizao par velikih pobjeda u SUPER LIGI I naravno osvojio FRIŠKO liga kup 2007,2008g.
<<

miho

VIP član

Post 26 svi 2008, 08:41

rade dobar POSA???????????
Alistair McCoist
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Općenito