FAQ  •  Registracija  •  Login

LIGA KUP 07/08

<<

shelter123

Novi član

Post 24 svi 2008, 23:02

gleda sam utakmicu smrdečije i nemogu se načudit kako bolja momčad onako ispadne.po mom mišljenju bili su bolji cilu utakmicu.bolero je da samo dva gola iz izrađenih akcija ostalo je bilo nabijanje na prazan gol.najveća mi je enigma trener inaša.gube 3-0,a 7 minuti do kraja prvog poluvrimena.on izvlači golmana??? i prima u 2 minute još 3 gola pa ga opet vrača.iskreno to se može očekivat od neozbiljnih momčadi iz 4. lige al od smrdečije.nikako!!!!
bolero je ima raspoloženog golmana.al iako rezultat izgleda kao rasturanje bolera,puno zavarava.ako je neko vodija statistiku ,duplo više udaraca u branku je imala smrdečija.ipak čestitke boleru djeluju puno iskusnije i mirnije,te čekaju tuđe greške šta odlično koriste
<<

forza morocco

VIP član

Post 24 svi 2008, 23:09

kaka09 napisao:Eee moj izbornice,ljudi jesu bili bolji,ali su bili bolji samo zato jer si im ti to poklonija!!A kad mogu puste zvijezde dolazit kad ih je volja i igrat kad ih je volja onda mogu i ja,bar provat da vidim kako je to!!Od puste pameti i taktike ostala samo osmica!!Ali bili smo tako blizu za primit 10,samo su nam dva falila!!!

Potpisujem

svilaja napisao:bez obzira na sve voditelj SMRDEČIJE čini loš potez i nakon 7 minuta odigrane utakmice uvodi igrača vratara i to je bio siguran kraj protiv tako iskusne ekipe kao što je BOLERO,

I ovo isto...

Svejedno čestitke i ajde bar sutra uzmite 3. misto!
<<

big brother1

Član

Post 25 svi 2008, 02:42

shelter123 napisao:gleda sam utakmicu smrdečije i nemogu se načudit kako bolja momčad onako ispadne.po mom mišljenju bili su bolji cilu utakmicu.bolero je da samo dva gola iz izrađenih akcija ostalo je bilo nabijanje na prazan gol.najveća mi je enigma trener inaša.gube 3-0,a 7 minuti do kraja prvog poluvrimena.on izvlači golmana??? i prima u 2 minute još 3 gola pa ga opet vrača.iskreno to se može očekivat od neozbiljnih momčadi iz 4. lige al od smrdečije.nikako!!!!
bolero je ima raspoloženog golmana.al iako rezultat izgleda kao rasturanje bolera,puno zavarava.ako je neko vodija statistiku ,duplo više udaraca u branku je imala smrdečija.ipak čestitke boleru djeluju puno iskusnije i mirnije,te čekaju tuđe greške šta odlično koriste

Mora san se dobro opit nakon ovakvog poraza večeras. Niko nas do sad nije ovako "namaza".Svaka čast momci čestitam još jednom.Sve najbolje u finalu želi vam big brother.
P.S .
lipo san ja reka čin je FRAFO napisa da smo njegovi favoriti ja san zna da će mo ispast
Zadnja izmjena: big brother1; 25 svi 2008, 02:52; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

Smrdecija 29

Novi član

Post 25 svi 2008, 10:59

Čestitke Restoranu Bolero na zasluženoj pobjedi. Sa brza tri gola su nas demolirali, a ostalo se i vidilo na terenu. Sve najbolje u finalu.
<<

jmijac-4

VIP član

Post 25 svi 2008, 11:47

forza morocco napisao:
kaka09 napisao:Eee moj izbornice,ljudi jesu bili bolji,ali su bili bolji samo zato jer si im ti to poklonija!!A kad mogu puste zvijezde dolazit kad ih je volja i igrat kad ih je volja onda mogu i ja,bar provat da vidim kako je to!!Od puste pameti i taktike ostala samo osmica!!Ali bili smo tako blizu za primit 10,samo su nam dva falila!!!

Potpisujem

svilaja napisao:bez obzira na sve voditelj SMRDEČIJE čini loš potez i nakon 7 minuta odigrane utakmice uvodi igrača vratara i to je bio siguran kraj protiv tako iskusne ekipe kao što je BOLERO,

I ovo isto...

Svejedno čestitke i ajde bar sutra uzmite 3. misto!

niko nije čuja za Etirijev poučak koji glasi:ako želite izgubit sa 10 razlike izvadite golmana prije kraja 1. poluvremena :D:D:D:D:D
Živija profesionalni amaterizam!:cool:
<<

jmijac-4

VIP član

Post 25 svi 2008, 11:49

Kad su utakmice danas?
<<

siskogrgo

Novi član

Post 25 svi 2008, 11:49

shelter123 napisao:gleda sam utakmicu smrdečije i nemogu se načudit kako bolja momčad onako ispadne.po mom mišljenju bili su bolji cilu utakmicu.bolero je da samo dva gola iz izrađenih akcija ostalo je bilo nabijanje na prazan gol.najveća mi je enigma trener inaša.gube 3-0,a 7 minuti do kraja prvog poluvrimena.on izvlači golmana??? i prima u 2 minute još 3 gola pa ga opet vrača.iskreno to se može očekivat od neozbiljnih momčadi iz 4. lige al od smrdečije.nikako!!!!

je ja sam vodija statistiku bravo momak odlicno si ti to primjetija.
<<

siskogrgo

Novi član

Post 25 svi 2008, 11:50

Smrdecija 29 napisao:Čestitke Restoranu Bolero na zasluženoj pobjedi. Sa brza tri gola su nas demolirali, a ostalo se i vidilo na terenu. Sve najbolje u finalu.

hvala na cestitkama izgleda da smo mi ipak manje pili od vas u petak, to je presudilo.
<<

TH14

Novi član

Post 25 svi 2008, 12:58

siskogrgo napisao:
Smrdecija 29 napisao:Čestitke Restoranu Bolero na zasluženoj pobjedi. Sa brza tri gola su nas demolirali, a ostalo se i vidilo na terenu. Sve najbolje u finalu.

hvala na cestitkama izgleda da smo mi ipak manje pili od vas u petak, to je presudilo.

e da smo pili u petak kako triba tj da nas je malo više pilo u petak (prvi ja) sigurno bi pružili puno bolju utakmicu :)
Zadnja izmjena: TH14; 25 svi 2008, 12:59; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

svilaja

VIP član

Post 25 svi 2008, 13:14

prognoza za večeras ; finalna utakmica ,,, malu prednost NIJEMCIMA , LJUDI SU GLADNI TROFEJA,Bolerovci rasterečeni biti če vrlo opasni.........55 :45 posto prednost Deutschu.

ZA TREČE MJESTO:MISLIM DA ČE mladi igrači INERA biti motiviraniji i laganu prednost dajem njima, sve ovisi ipak koliko su igrači SMRDEČIJE svjesni da je i treče mjesto veliki uspjeh ........57:43 posto prednosT DAJEM MLADIM Inerovcima.

uviiiiiijek tvrdo č.
SVILAJA; ČISTI ZRAK I MIR
<<

blackfaraon

Novi član

Post 25 svi 2008, 14:15

momak ne znam koju si ti utakmicu gledao i statistiku vodio,ako su šutevi s 10 metara čitavu utakmicu znak da je neko bolji onda dobro, a najbolje da ćemo iz izrađenih akcija davati golove kad protivnik ima igrača golmana.
JEDNA JE FRIM PROIZVODNJA
<<

Papa_Strumph

Član

Post 25 svi 2008, 15:40

blackfaraon napisao:

momak ne znam koju si ti utakmicu gledao i statistiku vodio,ako su šutevi s 10 metara čitavu utakmicu znak da je neko bolji onda dobro, a najbolje da ćemo iz izrađenih akcija davati golove kad protivnik ima igrača golmana.

slusaj 8-1 sve govori...
<<

jmijac-4

VIP član

Post 25 svi 2008, 20:40

Čestitke Smrdečiji na osvojenom 3. mjestu,dobili su mladu momčad Inera sa 2-0,jako dobra igra inerovaca,moga je rezultat bit i u njihovu korist.
U finalu pobijedio Is Deutsche boljim izvođenjem penala 1-1(3-2),jako dosadna utakmica,niko nije napada,bojali se previše da ne izgube.Bezveze.
<<

gavra stari plac

VIP član

Post 25 svi 2008, 20:42

sve cestitke is deutsche, opet ste dokazali da ste prava ekipa
<<

guily

Česti član

Post 25 svi 2008, 20:45

CESTITKE IS DEUTSCHE - u !!!!!!!!!!!!!!!!!!! na osvojenom kupu od prijateljske ekipe ZAGORA PROMET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zadnja izmjena: guily; 25 svi 2008, 21:01; ukupno mijenjano 1 put/a.
I pape i dida bili su Torcida!!!
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Općenito