TOP 5 TRENERA SPLITSKIH LIGA...
Za veteranske lige ne znam, ali sta se mladih tiče Mate Parčina je broj 1. Lani ulazak u Super ligu; ove godine Liga kup. Drži cilu momčad na okupu, stvorija je odličnu ekipu, spoj mladosti i iskustva. Dogodine će ova ekipa bit još bolja, u vrhu Super lige. Dovoljno je vidit koliko ih ima na slici za ove stranice, ništa manje ih nema na utakmicama ili treninzima. To je sve Matina zasluga.
costacurta napisao:Za veteranske lige ne znam, ali sta se mladih tiče Mate Parčina je broj 1. Lani ulazak u Super ligu; ove godine Liga kup. Drži cilu momčad na okupu, stvorija je odličnu ekipu, spoj mladosti i iskustva. Dogodine će ova ekipa bit još bolja, u vrhu Super lige. Dovoljno je vidit koliko ih ima na slici za ove stranice, ništa manje ih nema na utakmicama ili treninzima. To je sve Matina zasluga.
Jedini im je minus šta su "zagorakise" odjebali za trening...
Papa_Strumph napisao:svilaja napisao:miho napisao:ima Svilaja!!!!!!!!!!
čuješ moji igrači su bili PARLOV, POVIJAČ I VRANJIČ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
uviiiiiiiiiijek tvrdo č.
a moj sior svilaja kad su oni bili to tvoji igraci?????
JOKE smiri se, pitaj njih ,,,,,ti si ih vodio sportske igre,i u drugoj ligi.
uviiiiijek tvrdo č.
SVILAJA ;ČISTI ZRAK I MIR
svilaja1508 napisao:Papa_Strumph napisao:svilaja napisao:čuješ moji igrači su bili PARLOV, POVIJAČ I VRANJIČ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
uviiiiiiiiiijek tvrdo č.
a moj sior svilaja kad su oni bili to tvoji igraci?????
uviiiiijek tvrdo č.
dobro je ...
tako i pajo govori da je svaki igrac njegov..
neda mi se uopce vise ista komentirat...
Papa_Strumph napisao:svilaja1508 napisao:Papa_Strumph napisao:a moj sior svilaja kad su oni bili to tvoji igraci?????
uviiiiijek tvrdo č.
dobro je ...
opet ti kažem ,, smiri se i budi skroman !!!!!!!!!!!! ako razumiješ šta ti želim reči..
uviiiiiiiijek tvrdo č.
http://video.globo.com/Videos/Player/Es ... AL,00.html
Evo link s utakmice Brazil-Hrvatska 7:0 šta se igrala prekjučer
Evo link s utakmice Brazil-Hrvatska 7:0 šta se igrala prekjučer
svilaja1508 napisao:Papa_Strumph napisao:svilaja1508 napisao:JOKE smiri se, pitaj njih ,,,,,ti si ih vodio sportske igre,i u drugoj ligi.
uviiiiijek tvrdo č.
dobro je ...
opet ti kažem ,, smiri se i budi skroman !!!!!!!!!!!! ako razumiješ šta ti želim reči..
uviiiiiiiijek tvrdo č.
ocito ne razumin triba mi to pojasnit , sta se tice sportskih igara mladih znan da si tu bija ali za ligu ne znan jer je jozo nas vodija u drugoj ligi ....
pa ocekujen pojasnjenje...????
Papa_Strumph napisao:svilaja1508 napisao:Papa_Strumph napisao:dobro je ...
uviiiiiiiijek tvrdo č.
ocito ne razumin triba mi to pojasnit , sta se tice sportskih igara mladih znan da si tu bija ali za ligu ne znan jer je jozo nas vodija u drugoj ligi ....
pa ocekujen pojasnjenje...????
DRUGU SEZONU DRUGE LIGE PRVIH PAR KOLA JE VODIO JOSIP, TKO JE VODIO PRVU SEZONU I OD 5 KOLA DRUGE SEZONE ?,ti nisi bio ,,, ako si zaboravio pitaj DINA.,,,zbog čega nisi .......
nisam ja stvorio te igrače ,nego sam se sa vama družio u vašemu odrastanju i bio uvijek na raspolaganju..
uviiiiiiijek tvrdo č
Zadnja izmjena: svilaja1508; 03 lip 2008, 21:46; ukupno mijenjano 1 put/a.
bacoST napisao:Svaki voditelj je ogledalo ekipe koju vodi a najbitnije je da se ne pravi najpametniji dok vodi ekipu nego mora znat i poslušat ekipu koju vodi i sto je najbitnije mora steć puno povjerenje ekipe i onda mislim da rezultat neće izostat.Po meni je glupo raspravljat ko je bolji jer svaki voditelj ima nešto svoje što ga razlikuje od drugog meni je najbitnije da igrač ako napušta ekipu ne napušta radi mene već radi svojih razloga.Ako ekipa viruje svom voditelju teško će se desit da igraš utakmicu bez rezervi i onda je to to.Kad uspiješ uvjerit igrače da nemogu svi igrat na svakoj utakmici i da nećijih 5 minuta vridi ka i od onog koji igra većinu utakmice onda si po meni pravi voditelj i vrlo bitna stvar ekipa nakon utakmice mora ostat i komentirat i ukazat na pogreške a i na dobre stvari,jer sve se na kraju svodi na dobro druženje zajebanciju i prijateljstvo.SPLITSKI MALI BALUN ŽIVI VJEČNO
još jedanput čestitke za duplu krunu, VETERANSKU..,, polufinale KALTENBERG KUPA I solidno odrađena sezona u SUPER LIGI ..
uviiiiijek tvrdo č.
Papa_Strumph napisao:kun1gic napisao:moj izbor: damjanović (izvrsno to radi, dokaz osvojen trofej prošle godine sa ne baš dobrom ekipom, ove godine glavni kandidat da osvoji ligu koja ima još 4-5kola do kraja)
radić (sa igraćki limitiranom ekipom postiže velike uspjehe za tu ekipu koja je po meni jedna od najnekvalitetnijih igraćki kad im ne igra onaj mali šta igra u solina i jedna su od rjetkih ekipa kojoj igra ima glavu i rep i ne svađaju se međusobno)
tartaglia (prošle godine od gubitnika stvorija ekipu koja igra sve bolje i to dovoljno pokazuje a i puno vrimena je u malome balunu)
pako (ili veličković ne znam ko to vodi ali mlada momčad inera pokazuje da je jako dobro vođena, slićno ko garaža samo su ovi malci puno bolji talentiraniji i spremniji fizički)
pajo (on je neizostavan, veliki zaljubljenik)
bačo (slićno ko radić od ekipe u kojoj malo ko zna tehnički igrat uvea ih je u superligu i tamo dobro guraju. je da mu je bilo lakše sa matijom ali i bez njega niko ih ne napucava i postali su ekipa koj svakome može zapaprit, iako kad i ako ne bude igra onaj koji igra za mejaše u obrani neće ih ni bačo uspit spasit)
evo ovako nemoj pricat glupost!!! inero je puno bolji sa mladim momcima, nego garaza i PAKO i CUPIC rade dobar posa sa njima, to govori i ulazak u polu finale kupa,tako da se garaza i inero nemogu usporedivat!!!
Papa strumfe, uspoređivati mladu i poletnu ekipu inera sa puno igrački lošijom ekipom garaža je neozbiljno. koliko sam ja razumio ode se piše o voditeljima a ne o igraćima stoga kapa dolje bači (šta se tiće mladih, a u veteranima je dokaza da je najbolji) i radiću koji sa lošim ekipama postižu uspjehe koje te ekipe kad bi se gledala kvaliteta nikad ne bi mogle postići. ostat u superligi sa onom ekipom je veliki uspjeh ko šta je veliki uspjeh završit 3. i skoro cilu sezonu bit 1.-2- sa onom ekipom. to su uspjesi nisu samo usjesi osvajat prva mista sa ekipama punim zvjezda. i inero je dobro vođena ekipa mladih igraća tako da je i njihov voditelj dobar. i ovi šta su kup osvojili su dobro vođeni ali oni imaju i neku pojedinaćnu kvalitetu ali ne može loš voditelj osvojit kup pogotovo ako mu u ekipi nisu svi extra igraći ko šta su bili PB Splitu tako da o voditelju PB Splita ne znan je li dobar ili loš ali bi ga tribalo viditi u lošijim ekipama.