Kaltenberg kup
ovi protiv starih i nemoćnih koliko san čua nisu ni prijavninu platili pa zašto su uopće uvršetni u ždrijeb kad je to tako ozbiljan turnir i zašto jednostavno stari i nemoćni ne igraju to međukolo odnosno prvo kolo sa torcidom trogir koja čeka pobjednika međukola jer se može dogodit da neki odigraju 3 utakmice za uć u drugo kolo a sari i nemoćni nijednu
Nisam moga igrat za ekipu iz Milne ( jos malo pa cu postat bracki zet ) radi posla.
Zadnja izmjena: fabiofabio; 31 svi 2008, 18:37; ukupno mijenjano 1 put/a.
Hajduk Split
Iako sam Baci već čestita, učinit ču to i ovim putem. Varošani su s velikom borbenošću zaslužili prolazak dalje, premda se mora priznat da je Camel igra vrlo dobro. Također, velike čestitke Fabi na dobroj partiji, nije bilo lako čuvat Mafru i Moku.
U zadnjoj utakmici Stari i nemoćni malo bolji od Trogirana, iako po meni ono nije bija crveni karton na našem doktoru Juri. Gol za pobjedu je bija fantastičan, čudo šta je Nevio pogodija. Čestitke Starcima, šta će tek bit kada sutra zaigra veliki ribar Stanislav S. i kad gospodin tajnik razgazi nove patike za dvoranu. Više-manje... Živili.
KIDAN ŽILE!
U zadnjoj utakmici Stari i nemoćni malo bolji od Trogirana, iako po meni ono nije bija crveni karton na našem doktoru Juri. Gol za pobjedu je bija fantastičan, čudo šta je Nevio pogodija. Čestitke Starcima, šta će tek bit kada sutra zaigra veliki ribar Stanislav S. i kad gospodin tajnik razgazi nove patike za dvoranu. Više-manje... Živili.
KIDAN ŽILE!