KMNL - Katolička Malonogometna Liga "Ivan Pavao II."
Papa_Strumph napisao:ja san reka svoje, a sad svi drugi nek pricaju sta oce ja ima vire u ove momke sta igraju za kacunar da mogu napravit rezultat ove godine...
Iman i ja vire u Hajduka pa svaki put me razočara...
Spusti se na zemlju, ko visoko leti nisko pada.
Al nema veze, moraš imat viru u momke!!!
OTROV napisao:Torcida Hansa-Flex napisao:Sta dolaze.. Mislim na Joku Jurića iz gospe od otoka.. Pipinjo kad budeš igra proti mene i ako izgubin ja cu ti cestitan na pobjedi.. A sta ja iman s Narančon pola grada zna da je debil..
A po čemu je to Naranča debil molin te objasni mi???
Po svojim izjavama.. A to je da mu se torcida da na 2 godine da bi bija 1 ili 2 u hrvatskoj.. i da bi doveja besplatne igrace.
Torcida Hansa-Flex napisao:OTROV napisao:Torcida Hansa-Flex napisao:Sta dolaze.. Mislim na Joku Jurića iz gospe od otoka.. Pipinjo kad budeš igra proti mene i ako izgubin ja cu ti cestitan na pobjedi.. A sta ja iman s Narančon pola grada zna da je debil..
A po čemu je to Naranča debil molin te objasni mi???
Po svojim izjavama.. A to je da mu se torcida da na 2 godine da bi bija 1 ili 2 u hrvatskoj.. i da bi doveja besplatne igrace.
Stipe budi malo umjereniji i ne pričaj pizdarije...Ja nisam rekao da bi doveo besplatne igrače....Ali kad nešto čuješ onda promisli što je rečeno...Jer ja sam rekao i uvik ću reć da mi neko da budem trener u klubu koji ima rješene troškove organizacije i ima para za plačat igrače da mogu bit u prvih 5-6 klubova u državi...(Konkretno sam rekao da mi se da Torcida jer je u Splitu i ima već par mojih igrača i lako je dovest prave igrače...Torcidi je najveći problem što nema strukturu i ne prati hijerarhiju....) A Stipe sam sebi skačeš u usta i svojim pisanjem pokatuješ kakav si... Mene osobno boli neka stvar šta ti pišeš kako i sada tako i prije kad si me nešto hvalio po forumu....Mene zanima mišljenje stručnjaka a poštujem slobodnu volju navijača i gledatelja...Ali ti neću dopustit da napamet pričaš gluposti o meni...Jer lani kad sam pomogao Torcidi i skupio juniore i osigurao ima sponzora da plati trošak juniora onda sam dobar a sad kad sam išao u drugi klub sad sam debil...
Hvala!
Naranča napisao:Torcida Hansa-Flex napisao:OTROV napisao:A po čemu je to Naranča debil molin te objasni mi???
Stipe budi malo umjereniji i ne pričaj pizdarije...Ja nisam rekao da bi doveo besplatne igrače....Ali kad nešto čuješ onda promisli što je rečeno...Jer ja sam rekao i uvik ću reć da mi neko da budem trener u klubu koji ima rješene troškove organizacije i ima para za plačat igrače da mogu bit u prvih 5-6 klubova u državi...(Konkretno sam rekao da mi se da Torcida jer je u Splitu i ima već par mojih igrača i lako je dovest prave igrače...Torcidi je najveći problem što nema strukturu i ne prati hijerarhiju....) A Stipe sam sebi skačeš u usta i svojim pisanjem pokatuješ kakav si... Mene osobno boli neka stvar šta ti pišeš kako i sada tako i prije kad si me nešto hvalio po forumu....Mene zanima mišljenje stručnjaka a poštujem slobodnu volju navijača i gledatelja...Ali ti neću dopustit da napamet pričaš gluposti o meni...Jer lani kad sam pomogao Torcidi i skupio juniore i osigurao ima sponzora da plati trošak juniora onda sam dobar a sad kad sam išao u drugi klub sad sam debil...
Hvala!
Doveja si velike igrače u Škvera .. Jedino ko vridi to su ona dva brata...Aj Naranča stvaraj nove igrače...
Torcida Hansa-Flex napisao:Naranča napisao:Torcida Hansa-Flex napisao:Po svojim izjavama.. A to je da mu se torcida da na 2 godine da bi bija 1 ili 2 u hrvatskoj.. i da bi doveja besplatne igrace.
Hvala!
Doveja si velike igrače u Škvera .. Jedino ko vridi to su ona dva brata...Aj Naranča stvaraj nove igrače...
Necu ti ja nista sad priko foruma nista govorit .... Vidit cu te ja negdi pa cu ti rec dosta stvari
Nasli ste krivo misto za raspravljat o ovim stvarima ne samo sta ste promasili forum jer je ovo forum o KMNL nego se ove stvari s obzirom da imate jedan drugome, ocito, sta rec, a i poznajete se koliko vidim, osobno, rjesavaju u 4 oka!
''Čovik je od svega gospodar, samo je od mora rob, more ga isa u zvizde, more ga kala u grob.''
''Postoje tri vrste ljudi: oni koji su živi, oni koji su mrtvi i oni koji plove.''
''Postoje tri vrste ljudi: oni koji su živi, oni koji su mrtvi i oni koji plove.''
Naranča napisao:Vi ljudi zbilja gledate nešto svojim očima,a ne znam što vidite...Niti se svađamo,ni se ja imam šta svađat...a što sam rekao istinu o njegovim nebulozama...Tako ću uvik kad neko piše napamet neke stvari posebno o meni...
O cemu ti pricas?! Sta ti je nejasno!?
Nemoj pisat na forumu KMNL neke vase osobne prepirke koje apsolutno nemaju veze s KMNL!
Ako ti je do pisanja po forumu onda nađi ili otvori odgovarajuću temu, a nemoj zagađivat forum KMNL-a sa stvarima koje nemaju veze s KMNL!
Zadnja izmjena: ponistra; 29 stu 2008, 01:40; ukupno mijenjano 1 put/a.
''Čovik je od svega gospodar, samo je od mora rob, more ga isa u zvizde, more ga kala u grob.''
poštovana gospodo,jučer je na katoličkoj MNL. viđen potez dostojan velikih ekrana,neznam momka ali na njegovu žalost o njegovom potezu nece se puno ni govorit jer ga je zasjenio drugi,puno ljepši potez.NAVIJAČKI.Makarani i nisu mogli izgubit jer je skupina navijača napravila delirij na tribinama.Bakljada i pjesma i evo zanimljivosti za glas koncila.Publika se vratila na tribine a i liga je odma malo živnila.Sedmorica su privedena,jedan je pušten jer ga je žena zvala da je mali nervozan jer mu izbijaju zubići,onaj šta je zapalija baklju je pušten jer je bio maskiran pa ga neznaju a ostali se brane sa slobode,tvrde da nisu odavde. A ZATO JE SINOĆ BIO ŠOU
ljudi dođite na tribine jer NEMA VIŠE VREMENA
:lol::lol::lol:
ljudi dođite na tribine jer NEMA VIŠE VREMENA
Najvjerniji UVIJEK DOLAZE I OSTAJU.....