FAQ  •  Registracija  •  Login

II. Liga Mladih

<<

svilaja

VIP član

Post 10 ožu 2007, 00:30

PALOMA napisao:Allo KUME, pizdo jedna, našao sam te PAPAK!
Kada uzmete i jedan bod Dinamu redovno se znaš javit, a sada nakon zagrebačkog derbija i izgubljena 3 pišo. Vjerovatno si jako okupiran sa svojom ligom pa možda nisi niti gledo utakmicu. Zato ću te ja informirati o istoj. Jučer navečer Dinamo i Hajduk odigrali su u Maksimiru pred 30 tisuća ljudi derbi sa konačnim ishodom 2:1. Suđenje (Svilikos) bilo je više nego korektno, jednako kao i ponašanje sudionika na terenu. Izgleda da se netko sjetio, te jednoj i drugoj momčadi objasnio kako bi se trebali ponašati na terenu. Zapravo te dvije stvari (suđenje i korektna igra) najviše me se dojmilo u cijelom derbiju.
Jučer si imao šta naučiti od Svilokosa (odlučnost-prilikom Vugrinčevog simuliranja i dodjela žutog kartona, usmeno opominjanje igrača-prilikom Mikićevog nasrtaja na golmana, obostrano i glupavom Mikiću i glumcu - vašem golmanu i td..). No gadljive su mi Vuličeve izjave poslje utakmice "sami smo sebe pobjedili". Pa šta stavlja Carevića u momćad ako nema autoritet trenera kojim bi istog prisilio
da ne radi onakve gluposti u šesnaestercu ili pak šta konačno ne kupi Pletikosu kada mu Balić nema hrabrosti uhvatiti loptu koja mu ide u ruke, već ju boksa, a dalje se zna ... 1:0 DaSilva. No ni mi se nemožemo hvaliti sa trenerom, sirotim Ivankovićem koji nema hrabrosti staviti dva napadača u paru.
Ponekad je Hajduk izgledao hrabriji i odlučniji, ali ipak smatram da smo za DaSilvu, Modrića i Čorluku u ovom trenu prejaki. koliko dugo neznam, ali dok je tako i nadalje će mo Vas pobjeđivat.
Još jednom HVALA na čestitkama i pozdrav, Hajduk živi vječno, Dinamo prvak vječno.

PALOMA, PLAVI, 2+1 gratis - NEDOVOLJNO

purgeru malo kulture.........
SVILAJA; ČISTI ZRAK I MIR
<<

ticex

Česti član

Post 13 ožu 2007, 12:17

Zatišje pred buru :)
<<

josip_radic

Stari član

Post 13 ožu 2007, 15:58

Na narednom kolu ćete dobiti raspored odigravanja ligaških utakmica u slijedećih mjesec dana budući da u Velikoj dvorani imamo najave mnogobrojnih manifestacija koje imaju prenost pred našim natjecanjima.
Nadam se Vašem razumijevanju. Srdačan pozdrav,

Predsjednik U.O.
<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 14 ožu 2007, 11:02

Zna li ko šta se događa s Nakićevcima? Čuja san s par strana da se raspadaju, prošlo kolo nisu došli... Bilo bi mi žaj da odustanu od natjecanja, već sam se ponada da će ovo bit prva sezona bez odustajanja.
<<

zewa

Česti član

Post 14 ožu 2007, 13:37

Vice dije Pivnica, da mu nisi prinija fibru priko Cola cola, sigurno si mu posla kakvu klicu kad ga nema na forumu ili mu je "kompić" na servisu :D

ZEWA kuh.role 3+1 gratis
<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 14 ožu 2007, 13:48

zewa napisao:Vice dije Pivnica, da mu nisi prinija fibru priko Cola cola, sigurno si mu posla kakvu klicu kad ga nema na forumu ili mu je "kompić" na servisu :D

ZEWA kuh.role 3+1 gratis

A možda je upa u depresiju nakon poraza? Grubo je kad se čovik navikne na pobjede, pa onda izgubi. Zamisli kako je bidnome Federeru ;)
Daj Pivnica javi se, vidiš da oni iz prve lige imaju više postova od nas!
<<

josip_radic

Stari član

Post 14 ožu 2007, 14:59

Vice ColoColo napisao:Zna li ko šta se događa s Nakićevcima? Čuja san s par strana da se raspadaju, prošlo kolo nisu došli... Bilo bi mi žaj da odustanu od natjecanja, već sam se ponada da će ovo bit prva sezona bez odustajanja.

Da vas smirim; Ekipa Nakić trade je sve svoje obveze uredno izvršila i imamo garanciju njihove odgovorne osobe da oni nastavljaju uredno sa natjecanjem.
<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 14 ožu 2007, 15:06

Evo me, evo me....tu sam.
Mora sam se javit.....vidim da ste se zabrinuli.
Ma steglo me malo na poslu....ne mogu se odlipit od posla ovih dana pa se nisam javlja.....a i pauzirali smo ovaj vikend pa eto.....kako je reka Ticex, zatišje pred buru. Spremamo se za utakmicu u subotu. Moramo se izvadit iz ove male krize i dobit u subotu, inace loše nam se piše.
Dobra vijest Radicu.....ne bi valjalo da sad na kraju neko odustane!
Ceka nas zanimljivo kolo u nedilju....vidit cemo ko je bia bolji prognozer!!!

Pozdrav svima!
<<

ticex

Česti član

Post 14 ožu 2007, 17:51

Mi smo totalno napaljeni. Zadnja pobijeda nam je bila upravo protiv Baterije, pa se nadamo da cemo se upravo protiv njih vratit pobjedničkim navikama :D:D:D Dobro se spremamo, iako nas voditelj izbjegava ;)
Zadnja izmjena: ticex; 14 ožu 2007, 17:51; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

zewa

Česti član

Post 14 ožu 2007, 19:21

ticex napisao:Mi smo totalno napaljeni. Zadnja pobijeda nam je bila upravo protiv Baterije, pa se nadamo da cemo se upravo protiv njih vratit pobjedničkim navikama :D:D:D Dobro se spremamo, iako nas voditelj izbjegava ;)

Nadam se da će Vam ova pauza dobro doć kao neki novi početak :)

ZEWA softis pocket maramice
<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 15 ožu 2007, 13:54

Vice ColoColo napisao:Daj Pivnica javi se, vidiš da oni iz prve lige imaju više postova od nas!

Je, istina, ovi iz prve lige su se dobro raspisali. Ali stalno se nesto prepiru, jedan drugoga blate i podcjenjuju. Forum je tu da svi kažu ono šta misle, ali mislim da nema smisla blatit protivnike ovako priko foruma. Kod nas vidim da svi poštuju jedni druge i to je prva liga - pravo smo forumska klapa!!!

Nego kako ce vama ostalima past ovi termini priko tjedna? Jos se ne zna koji ce nas dani kacit, ali bilo koji radni dan u ranu uru bi moga bit problem za veliku vecinu.
<<

josip_radic

Stari član

Post 15 ožu 2007, 17:36

pivnica_karlo napisao:Nego kako ce vama ostalima past ovi termini priko tjedna? Jos se ne zna koji ce nas dani kacit, ali bilo koji radni dan u ranu uru bi moga bit problem za veliku vecinu.

Već se znaju kola igranja koja vam "padaju" radnim danima, slobodno kontaktirajte ured Udruge i oni će vam dati informaciju, a u subotu bi trebali dobiti i raspored igranja pa da možete unaprijed planirati i sa danom i terminom igranja.
<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 16 ožu 2007, 09:07

Nama bi igranje priko tjedna moglo bit problem, imamo par momaka koji rade do 6, a neki i dvokratno. A šta je tu je dok udruga ne bude imala svoju dvoranu morat ćemo se ovako krpit. A udruga nikad neće imat svoju dvoranu jer to nikome u gradu nije u interesu. Postoje drugi sadržaji na kojima se može uzest veća provizija...
<<

roa

Novi član

Post 16 ožu 2007, 10:00

e sad ga jebi opet će se liga razvodnit.Bit če se gadno skupit radnim danima,ne bi se tribali pisat negativni bodovi za one šta se nemogu skupit na radne dane ili da se igra na splitovu igralištu na otvorenom kad dvorana bude zauzeta.Ako se većina slaže tribalo bi to predložit u udruzi jer ima dosta igrača koji rade priko sedmice a bila bi prava šteta da se ovako uzbudljiva sezona ne odigra do kraja kako triba
<<

ticex

Česti član

Post 16 ožu 2007, 11:13

jebiga, bit ce gadno, al kad vidin da se i 1. liga i superliga igraju radnim danima, onda se nemamo pravo žalit. Glavno da se odigra sve do kraja.
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Općenito