KMNL - Katolička Malonogometna Liga "Ivan Pavao II."
pipinjo napisao:RADANOVIC NEMA VISE VREMENA!
Evo samo da dočaram kako je to izgledalo na tribinama
:O:o i :O --------> bengalka
:rolleyes: ------> sudac
Zadnja izmjena: WITSCHGE; 24 ožu 2009, 12:08; ukupno mijenjano 1 put/a.
Najvjerniji UVIJEK DOLAZE I OSTAJU.....
WITSCHGE napisao:pipinjo napisao:RADANOVIC NEMA VISE VREMENA!
Evo samo da dočaram kako je to izgledalo na tribinamai :O:o i :O:o i :O ekipa sa trafike
i :O:o i :O:o i :O
i --------> faca koja je vodila navijanje
:O:o i :O --------> bengalka
:rolleyes: ------> sudac
luđače sa tribina sjever ti u krvi,
I TO JE U REDU
MA TRIBA PROŠIRIT TRIBINE !!!!! i stavit stolice sa grbom Vatikana,nakon mise kad su obavjesti triba Željko Vela napravit kratak rezime zadnjeg kola a najbolji igrač svih momčadi dobit pretplatu na glas koncila,evo ja dajem svoj glas za voditelja,osnivača,trenera-igrača , organizatora,mecenu Kacunara,ČOVIK TRAFIKA ŠTRUMPF
ŠTOVANA GOSPODO !!!
malo je reć da je ono bila sjajna atmosfera,ono je ljudi moji bija spektakl!! 30-tak navijača sa Kacunara kojima se ovim putem zahvaljujemo na deliriju koji su napravili na SJEVERNOJ TRIBINI.Ekipa je bila sjajna utakmica je bila fer i korektna,protivnik po mjeri.Dragi moji suci hvala vam šta ste sjajnim,ponavljam sjajnim suđenjem bili dio ovoga što bi rekli znalci,ovog spektakla koji ljude vrača na nogometne stadione,jedini žal ostaje što minutu prije kraja nije dosuđen prekršaj Na MISTER J(TO JE BIO 5 I AKUMULIRANI) ali da je dosuđen osim našeg napadača još bi i jedan voditelj iša na prvu pomoč zbog visokog tlaka. dugo ce se prepričavat ovaj legendarni petak,šta zbog toga što je atmosfera podsječala na derbi HAJDUK-dinamo naravno ono kad gostujuči ne dođu,šta zbog toga šta se na Kacunaru možda probudila neka organizacija.ali o tome neki drugi put...ovaj je kvart specifičan i treba ga doživit baš ka takvoga .
Ajmo sad o nekim ružnijim stvarima....
Hvala vam dragi naši prijatelji,igrači i simpatizeri Kmana,hvala vam na ovoj sezoni,hvala svima osim;
za vrijeme bakljade pljeskali su svi osim jednog gospodina
za vrijeme utakmice svi su bili nabrijani ali fer i korektni osim jednog gospodina
nakon utakmice svi su komentari bili pozitivni,svi osim jednog
na kraju utakmice svi su igrači jedni drugima čestitali iskreno i od srca,svi osim jednog
isti taj gospodin je prišao tribinama i čestitao nam a za vrijeme utakmice je pored zapisničkog stola komentirao kako smo mi debili i budale sa Kacunara i kako sve to treba potirat odavde.Dragi gospodine zbog takvih kao što ste vi tribine su sve praznije a lige sve nezanimljivije.Kamen spoticanja,dvoličnost i neiskrenost dame i gospodo
IĆUN BANOVAC
hvala vam na svemu dragi gospodine,mi smo za vas možda debili sa Kacunara ali vi ste u našim očima pali daleko daleko niže.
KACUNAR
malo je reć da je ono bila sjajna atmosfera,ono je ljudi moji bija spektakl!! 30-tak navijača sa Kacunara kojima se ovim putem zahvaljujemo na deliriju koji su napravili na SJEVERNOJ TRIBINI.Ekipa je bila sjajna utakmica je bila fer i korektna,protivnik po mjeri.Dragi moji suci hvala vam šta ste sjajnim,ponavljam sjajnim suđenjem bili dio ovoga što bi rekli znalci,ovog spektakla koji ljude vrača na nogometne stadione,jedini žal ostaje što minutu prije kraja nije dosuđen prekršaj Na MISTER J(TO JE BIO 5 I AKUMULIRANI) ali da je dosuđen osim našeg napadača još bi i jedan voditelj iša na prvu pomoč zbog visokog tlaka. dugo ce se prepričavat ovaj legendarni petak,šta zbog toga što je atmosfera podsječala na derbi HAJDUK-dinamo naravno ono kad gostujuči ne dođu,šta zbog toga šta se na Kacunaru možda probudila neka organizacija.ali o tome neki drugi put...ovaj je kvart specifičan i treba ga doživit baš ka takvoga .
Ajmo sad o nekim ružnijim stvarima....
Hvala vam dragi naši prijatelji,igrači i simpatizeri Kmana,hvala vam na ovoj sezoni,hvala svima osim;
za vrijeme bakljade pljeskali su svi osim jednog gospodina
za vrijeme utakmice svi su bili nabrijani ali fer i korektni osim jednog gospodina
nakon utakmice svi su komentari bili pozitivni,svi osim jednog
na kraju utakmice svi su igrači jedni drugima čestitali iskreno i od srca,svi osim jednog
isti taj gospodin je prišao tribinama i čestitao nam a za vrijeme utakmice je pored zapisničkog stola komentirao kako smo mi debili i budale sa Kacunara i kako sve to treba potirat odavde.Dragi gospodine zbog takvih kao što ste vi tribine su sve praznije a lige sve nezanimljivije.Kamen spoticanja,dvoličnost i neiskrenost dame i gospodo
IĆUN BANOVAC
hvala vam na svemu dragi gospodine,mi smo za vas možda debili sa Kacunara ali vi ste u našim očima pali daleko daleko niže.
KACUNAR
Završnica Katoličke Malonogometne Lige "Ivan Pavao II." Splitsko-makarske nadbiskupije
Nedjelja, 3. 5. 2009.
Sportska dvorana u Solinu
Polufinale
18:30
Gospa od Otoka – Sućidar
19:20
Kman – Ravne Njive
___________________________________________________________________________________________________________________________
Utorak, 5. 5. 2009.
18.40
Utakmica za drugo mjesto
19.30
Finale
Nedjelja, 3. 5. 2009.
Sportska dvorana u Solinu
Polufinale
18:30
Gospa od Otoka – Sućidar
19:20
Kman – Ravne Njive
___________________________________________________________________________________________________________________________
Utorak, 5. 5. 2009.
18.40
Utakmica za drugo mjesto
19.30
Finale
Zadnja izmjena: ponistra; 28 tra 2009, 11:29; ukupno mijenjano 1 put/a.
''Čovik je od svega gospodar, samo je od mora rob, more ga isa u zvizde, more ga kala u grob.''
''Postoje tri vrste ljudi: oni koji su živi, oni koji su mrtvi i oni koji plove.''
''Postoje tri vrste ljudi: oni koji su živi, oni koji su mrtvi i oni koji plove.''