II. Liga Mladih
Vice ColoColo napisao:Molin te Maroš makni tu reklamu za tariguz!! Uzeja san nekidan ti vaš troslojni jerbo nije bilo onoga šta obično uziman i sad me boli guzica!!! Reklamiraj malo Masterfood ili tako nešto.
E vidija sam kako te bolila guzica u subotu, e slabo si branija,da nije bilo tebe nebi bili Hercegovcu u "guzici" za jedan bod
ZEWA 8+2 gratis bijeli za Vicu
Ticex, Ticex uvik misliš na svoju cijenjenu
:)
Eto dogovorit ćemo se ja i Zewa oko podjele tržišta... Ljudi kupujte i jedite moj fažol, a posli ćete ionako morat kupit tariguza. Eto moj fažol i njegov tariguz.
Šta više fažola kupite, više ćete i papira kupovat hehe.
A morat ćete kupit i maramice (moje) za suze, ako se slučajno desi ( nadam se da neće) da 'Etiri ispadne iz lige.
. Meni prika moj nije svejedno! Sad kad smo se međusobno manje više upoznali ne bi mi pasalo opet ispočetka sve to prolazit, a eto niste mi mrski ovakvi kakvi ste
Uostalom, nikad nisam ispa iz lige, uvik sam prolazija u bolju, tako da NE ŽELIM sad minjat navike !!!!!!!!!!!!
Eto dogovorit ćemo se ja i Zewa oko podjele tržišta... Ljudi kupujte i jedite moj fažol, a posli ćete ionako morat kupit tariguza. Eto moj fažol i njegov tariguz.
A morat ćete kupit i maramice (moje) za suze, ako se slučajno desi ( nadam se da neće) da 'Etiri ispadne iz lige.
Zewa napisao:Ma bitno je da ste prava ekipa a liga druga ili treća svejedno igrat će te i ovako i onako...
. Meni prika moj nije svejedno! Sad kad smo se međusobno manje više upoznali ne bi mi pasalo opet ispočetka sve to prolazit, a eto niste mi mrski ovakvi kakvi ste
DANAS JE SUTRA AKO UZMEŠ U OBZIR JUČER!
Ljudi, nece me bit 10-ak dana, pa da se ne zabrinete di sam!
Vice, lipo je vidit kako mislis da smo prejaki za jos poneki kiks. Nazalost, ja nisam tako samouvjeren. Nek nas par pofali i moze bit problema sa svakom ekipom. Vi ste potvrdili dobru formu u drugom dijelu prvenstva i nadam se da cete dobit Hercegovca u iducem kolu.
Ticex, Tomo i Jmijac, sta da vam kazem, borite se....ima tu jos dosta kola....triba zasukat rukave!!!
Pozdrav, cujemo se uskoro!
Vice, lipo je vidit kako mislis da smo prejaki za jos poneki kiks. Nazalost, ja nisam tako samouvjeren. Nek nas par pofali i moze bit problema sa svakom ekipom. Vi ste potvrdili dobru formu u drugom dijelu prvenstva i nadam se da cete dobit Hercegovca u iducem kolu.
Ticex, Tomo i Jmijac, sta da vam kazem, borite se....ima tu jos dosta kola....triba zasukat rukave!!!
Pozdrav, cujemo se uskoro!