16 tra 2007, 07:54 Postao/la pivnica_karlo
Kako vidite rasplet prvenstva? Tko ide dalje a ko ispada iz lige?
Sto se borbe za prva 2 mista tiče:
Colo Colo još ima: Bateriju, HŠSP, Max Morisa, Forza Maroco i Rot Marine
Hercegovac još ima: Forza Maroco, Veli Varoš, Pekara Babić, Nakić Trade i Pivnicu
Mi još imamo: Pekaru Babić, Max Morisa, Jel Nećeš, MNK Etiri i Hercegovca
Mislim da je nama nešto lakši ždrijeb i zato smatram da ostajemo na 1. mistu. Što se drugog mista tiče, čak ni ova zaostala utakmica Cola Cola i Hercegovca ne rješava pitanje drugog mista jer oba 2 ekipe imaju još nekoliko teških utakmica. Colo Colo ipak za nijansu u lošijoj situaciji (pod pretpostavkom da je stanje na tablici nepromijenjeno i nakon ovog kola) jer ima nešto malo teži ždrijeb i bod zaostatka. Sve mi se čini da će bit neizvjesno do zadnjeg kola i naše utakmice sa Hercegovcem.
Šta se tiče borbe za opstanak:
Veli Varoš ipak mislim da se ne može izvuć....ima težak žbrijeb i stvarno dosta bodova manjka.
Ticex, vama je žbrijeb od ovih ekipa iz dna još najbolji, tako da još ima šanse....naravno triba počet "kidat žile"
Rot Marine su navodno uzeli 2 boda iz prošlog kola (jer su igrali sa igračem koji je ima 3 žuta.....a nisu dobili nikakvu obavijest o tome). Uz to ima jako težak raspored do kraja, tako da im sigurno nije lako. Petre, ako čitaš, sredi nešto.....protiv nas opet bez zamjene....regrutiraj neke nove igrače ako vas nema!!!