FAQ  •  Registracija  •  Login

II. Liga Mladih

<<

zewa

Česti član

Post 14 tra 2007, 19:56

pivnica_karlo napisao:
zewa napisao:Ticex javi ostale rezultate..usput Jajčević je utrpa 3 gola...pivnica neznam kako stoje ovi tvoji a i ti u pratnji našeg prvog strijelca :)
ZEWA....

Čestitam na pobjedi!

Mislim Zewa da nema straja....bar šta se nas tiče. Danas smo ja i Rober Milanović dali po 1 gol, tako da smo tek na 19 golova. M. Ljubičić je utrpa 6 komada danas pa se popea na 22.....još je to 10 golova manje nego Mirko, tako da ne virujem da ga iko od nas može ugrozit.

Hm, čudno! Dali smo najviše golova u ligi, a nitko od nas ni blizu najboljeg strijelca.

Zato i jeste tu na prvom mistu, tu je kvaliteta vaša jer svako može utrpat gol kad triba !!!!

ZEWA.....
<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 16 tra 2007, 07:34

zewa napisao:
pivnica_karlo napisao:Hm, čudno! Dali smo najviše golova u ligi, a nitko od nas ni blizu najboljeg strijelca.

Zato i jeste tu na prvom mistu, tu je kvaliteta vaša jer svako može utrpat gol kad triba !!!!

Lipo te je čut Zewa!!! A valjda je tako.

Nego di su drugi rezultati? Ticex, Vice, Roa, Moka di ste???
<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 16 tra 2007, 07:54

Kako vidite rasplet prvenstva? Tko ide dalje a ko ispada iz lige?

Sto se borbe za prva 2 mista tiče:
Colo Colo još ima: Bateriju, HŠSP, Max Morisa, Forza Maroco i Rot Marine
Hercegovac još ima: Forza Maroco, Veli Varoš, Pekara Babić, Nakić Trade i Pivnicu
Mi još imamo: Pekaru Babić, Max Morisa, Jel Nećeš, MNK Etiri i Hercegovca

Mislim da je nama nešto lakši ždrijeb i zato smatram da ostajemo na 1. mistu. Što se drugog mista tiče, čak ni ova zaostala utakmica Cola Cola i Hercegovca ne rješava pitanje drugog mista jer oba 2 ekipe imaju još nekoliko teških utakmica. Colo Colo ipak za nijansu u lošijoj situaciji (pod pretpostavkom da je stanje na tablici nepromijenjeno i nakon ovog kola) jer ima nešto malo teži ždrijeb i bod zaostatka. Sve mi se čini da će bit neizvjesno do zadnjeg kola i naše utakmice sa Hercegovcem.

Šta se tiče borbe za opstanak:
Veli Varoš ipak mislim da se ne može izvuć....ima težak žbrijeb i stvarno dosta bodova manjka.
Ticex, vama je žbrijeb od ovih ekipa iz dna još najbolji, tako da još ima šanse....naravno triba počet "kidat žile"
Rot Marine su navodno uzeli 2 boda iz prošlog kola (jer su igrali sa igračem koji je ima 3 žuta.....a nisu dobili nikakvu obavijest o tome). Uz to ima jako težak raspored do kraja, tako da im sigurno nije lako. Petre, ako čitaš, sredi nešto.....protiv nas opet bez zamjene....regrutiraj neke nove igrače ako vas nema!!!
<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 16 tra 2007, 08:47

Colo Colo : Etiri 13:0
Ovo kolo smo postavili dva rekorda: najveća pobjeda u povijesti kluba i najduži niz pobjeda (10 pobjeda za redom).
Iza nas su igrali Pekara i Max Moris. Pekara je vodila 1:0 do pred kraj, ne znam kako je završilo...
Hercegovac je tuka HČSP 4:1, obrana i pokoja kontra. HČSP bez pravog golmana, cilo vrime napadaju ali falilo in je malo sriće...
<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 16 tra 2007, 08:53

Pivnica je prva, to san već odavno reka. Mi i Hercegovac ćemo se borit do zadnjeg kola, bit će napeto. Vidin da nisu bili kompletni zadnje dvi utakmice, a i mi imamo 3 ozljeđena...
Mislim da se Etiri ne može izvuć osim ako koja ekipa sama sebe ne izbaci negativnim bodovima...
<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 16 tra 2007, 08:57

Vice čestitam na stvarno visokoj pobjedi....ne sićan se da smo mi ikoga tako uvjerljivo pobjedili. Etiri izgleda stvarno tesko do opstanka!!!
Ocekiva sam da ce HČSP oduzet par bodova Hercegovcu, ali eto ništa od toga.....ovako još uvik ostaje zanimljivo.
<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 16 tra 2007, 10:00

pivnica_karlo napisao:Vice čestitam na stvarno visokoj pobjedi....ne sićan se da smo mi ikoga tako uvjerljivo pobjedili. Etiri izgleda stvarno tesko do opstanka!!!
Ocekiva sam da ce HČSP oduzet par bodova Hercegovcu, ali eto ništa od toga.....ovako još uvik ostaje zanimljivo.

Bila je stvarno čudna utakmica. Etiri je cilu utakmicu napada s 5 igraca. Prvih 10 min su dosta dugo držali balun. Mi smo imali par napada na postavljenu obranu sa dobro izrađenim šutevima al in je golman obranija. Prodali su nam i jednu kontru Tomo mi je izaša 1 na 1. Naravno moja obrana ali san pritom dovršija ozljedu leđa i poslin toga san samo sta na branci. Poluvrime 3:0. Na 6:0 više nisan moga ni stat pa san izaša vanka. Tako se zadnjih 10 min napadalo 5 na 5. I tu smo bili bolji 7:0 s tim šta su oni dali 4 autogola! Sve u svemu skroz atipična utakmica s puno čudnih situacija i s puno golova!
Sad nas u četvrtak čeka Baterija. Iskusna ekipa koja igra čvrsto zada šta nama ne leži. Još imamo par ozljeđenih (uključujući i mene) bude li ko mora radit (utakmica u 4 i po) bit ćemo bez izmjene. Dobijemo li u četvrtak virujem da ćemo bit drugi!
<<

roa

Novi član

Post 16 tra 2007, 12:54

nisan igra zadnju utakmicu izgubili smo 6:5 gubili 6:0 .Šta se tiče ispadanja veli varoš ispada sto posto a etiri ima šansu uvatit rota ali teško
<<

ticex

Česti član

Post 16 tra 2007, 16:46

roa napisao:nisan igra zadnju utakmicu izgubili smo 6:5 gubili 6:0 .Šta se tiče ispadanja veli varoš ispada sto posto a etiri ima šansu uvatit rota ali teško

jedino ako ih dobijemo u četvrtak
<<

zewa

Česti član

Post 16 tra 2007, 18:01

Mislim da Colo colo ima bolji raspored od Hercegovca...al bez Vice eto problema !!!

A moj Ticex, pa tako nešto se nesmi dogodit da igrate bez golmana i bez zamjene :( :( :(

P.s. jeli samo meni nije dobra ova tablica naše lige ili je to svima tako,usput onaj broj posjeta mi je već 20 dana u blokadi na broju 59 983 :(

ZEWA.....
<<

zewa

Česti član

Post 16 tra 2007, 18:02

A di je Max Moris nesta...?

ZEWA....
<<

ticex

Česti član

Post 16 tra 2007, 19:11

zewa napisao:A moj Ticex, pa tako nešto se nesmi dogodit da igrate bez golmana i bez zamjene :( :( :(

Imali smo mi i golmana i zamjene. Samo sta je to bila nasa taktika. Vidi, prvih 10 minuta smo mi njih drzali na njihovoj polovici, je da nismo imali nekih izglednih prilika, al nisu ni oni. Onda in je onaj novi sudac sudija, po meni, nepostojeci penal, i nakon toga su se oni malo bolje poslozili u obrani, mi smo malo brzali i grješili, a i ruku na srce, oni su kavlitetniji i spremniji od nas 5 puta. Tako da je sve ošlo u k....
<<

zewa

Česti član

Post 16 tra 2007, 20:36

ticex napisao:
zewa napisao:A moj Ticex, pa tako nešto se nesmi dogodit da igrate bez golmana i bez zamjene :( :( :(

Imali smo mi i golmana i zamjene. Samo sta je to bila nasa taktika. Vidi, prvih 10 minuta smo mi njih drzali na njihovoj polovici, je da nismo imali nekih izglednih prilika, al nisu ni oni. Onda in je onaj novi sudac sudija, po meni, nepostojeci penal, i nakon toga su se oni malo bolje poslozili u obrani, mi smo malo brzali i grješili, a i ruku na srce, oni su kavlitetniji i spremniji od nas 5 puta. Tako da je sve ošlo u k....

Tu i je problem ( 5 puta a ne 13 puta )... i to nakon 10 minuta ostalo je za igrat 20 minuta, pa vi ste ih znali iznenadit na treningu al trening je ipak nešto drugo..iduće kolo sad il nikad !!!!

ZEWA....
<<

roa

Novi član

Post 17 tra 2007, 14:09

Amo Ticex sad triba imat srce.Zaboravite na ovih 13:0 i mi smo gubili 10:0 šta ima veze.Zakuvajte malo borbu za ostanak da bude zanimljivije pratit ligu sad svaki bod vridi zlata.
<<

zewa

Česti član

Post 19 tra 2007, 19:55

Hercegovac-Forzza Maroco 4:1
Baterija-Colo colo 3:2 ( Colo vodilo 2:0,a onda raspad,čini mi se da nikad nisu odigrali lošije,baterija kompletna,čvrsta mic po mic kad je Colo izvadilo golmana na 2:2 pogodak Baterije sa branke za 3:2)
Vice bod bi vam bija ka kuća...pogotovo nakon onakve igre a znali ste da je Hercegovac dobija...ipak to je samo moje mišljenje !!!
Zewa-Hčsp 8:4 (nakon 0:2 i velike nervoze nekako je sve došlo "na svoje misto", Hčsp jako nezgodni ali fali iskustva šta će sigurno doć !!! Jajčević strašan...5 golova..danas cila Zewa raspoložena :)
Veli Varoš-Jel nećeš 2:2
MNKetiri-Rot marine...bilo je 1:0 nakon 10tak minuti,Mnketirijeva igra sa golmanom i Tomin špic..odlično, Bašiću vidi se da ste uvježbavali,Ticex više samopouzdanja i "navijačice" vaše su to primjetile :( JAVI REZULTAT )

ZEWA......
Zadnja izmjena: zewa; 19 tra 2007, 19:56; ukupno mijenjano 1 put/a.
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Općenito