FAQ  •  Registracija  •  Login

1. liga mladi

<<

kontra

Novi član

Post 23 tra 2010, 15:24

NARANČA, KAD STE VEĆ TOLIKO VEČERA ZAJEDNO IZILI MOŽDA BI IPAK TREBALI BITI MALO LJUTI NA VAS
<<

borovina

Novi član

Post 23 tra 2010, 16:28

svako kolo bi onda neko na nekoga triba bit ljut ne znam o čemu pričate pa ljudi opet imaju sve u svojim nogama bar tako mislim ili možda ako pivnica uzme bod a mi dobijemo celenta sve ovce budu na broju a vuk sit.
<<

josip_radic

Stari član

Post 23 tra 2010, 16:51

Gledajući sa strane neutralno iako su ekipe PB Split i Strožanac dvije prijateljske ekipe, mislim da je PB odigrao baš kako je tebao, fer bez grubosti, ali sa očitom željom za pobjedom. Ne sumnjam uopće da će isto biti i protiv Celenta i ne bih se želio miješati, ali mislim da se ekipa strožanca bez obzira ne veliko prijateljstvo ne bi trebala ljutiti zato što je PB igrao pošteno. Sigurno je da bi im puno teže bilo ući u dvoranu da su pustili utakmicu jer tako se gubi obraz, a oni ga nisu željeli izgubiti i ja im čestitam.
Slična situacija je bila jučer sa Klinikom koja je igrala najpoštenije u utakmici koja njima nije ništa značila a protivniku Olivi je bilo biti ili ne biti za opstanak.
Mislim da u ovom našem amaterizmu nije potrebno puštati nikome (nažalost čujem da to nije slučaj sa veteranima ali tu smo skoro pa nemoćni) jer nikakav (ili sitan - večera u Babilona) ulog nije u igri osim prestiža da si ti najbolji odnosno da si opstao u ligi. Pitam se, što će ti naslov ako znaš da ti je netko pustio, što će ti opstanak ako ti je netko pustio. barem je meni tako, međutim prihvaćam da nismo svi isti.
U ponedjeljka je zadnje kolo, PB bi trebao imati i onog (na prošloj utakmici) čudesnog golmana ako ih sutra kiša ne zezne i ne odgodi utakmicu kupa.
<<

FRAFO

VIP član

Post 25 tra 2010, 18:41

Dolazi dan odluke;evo moje prognoze:
RADUNICA - MNK HERCEGOVAC 1
-Hercegovac je znatno pao u drugom dijelu,pa očekujem pobjedu Radunice
ANTIPIROS - TOPEL 2
-Topel je znatno bolja ekipa,Antipiros se porazom vraća u 2.ligu
INERO - ZLATAN OTOK 1X
-ovdje su sva 3 znaka moguća
STROŽANAC - PIVNICA KARLO 1
-ako Strožanac ne uspije dobiti otpisanu Pivnicu onda definitivno nisu zaslužili naslov.Potrebno je ovdje i dobro nabiti gol-razliku koja bi mogla odlučivati o prvaku
IS DEUTSCHE - DOMUS 1
-"švabe" pobjedom ostaju na 3.mjestu
PB SPLIT - MNK ZLATKO CELENT X2
-veliki derbi koji odlučuje o naslovu.Vjerujem kako će branitelji naslova učiniti sve kako bi izbjegli poraz u zadnjem kolu

Na kraju bi samo istaknuo kako mi nije jasno zašto Strožanac ne igra pretposljednju utakmicu dana...dvije utakmice koje odlučuju o prvaku bi se trebale igrati posljednje po rasporedu!!!
VIDIMO SE NA TRIBINAMA!!!
<<

svilaja1508

VIP član

Post 25 tra 2010, 23:02

moja prognoza što se tiče dvije odlučne utakmice ,,Pivnica če pružiti jak otpor STROŽANCU ako ih dođe dovoljno
PB SPLIT ;CELENT,dosta toga ovisi o prvoj utakmici,,SVAKAKO če BITI prava utakmica .najvažnije da se odigra fer i korektno ,,NEIZVJESNO DO SAMOGA KRAJA !!!!
uviijek tvrdo č
SVILAJA ;ČISTI ZRAK I MIR
<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 25 tra 2010, 23:10

kako sad stvari stoje, sutra bi se trebali okupit u velikom broju ... i garantiram da ćemo ozbiljno pristupit utakmici ... eto, pa ako su bolji, neka pobijede ... ja osobno očekujem vrlo neizvjesnu utakmicu
<<

prika

Član

Post 26 tra 2010, 08:30

borovina napisao:EVO VAKO POZDRAVLJAM ŠPORTSKE PRIJATELJE IZ STROŽANCA I OD SRCA IM ŽELIM NASLOV AL SVI OVI KOMENTARI IM NE IDU NA CAST.NAIME NISAM BIO NA UTAKMICI U PONEDILJAK AL DA I JESAM POGINIA BI ZA DOBIT KAO I PROTIV SVAKE DRUGE EKIPE.STA SE TICE NARANCE NAJVECA MU I JE VRLINA POSTENJE TAKO DA MI ZAISTA NIJE JASNO ZASTO JE PALO TOLIKO KRIVI RIČI.PRIJE TRI GODINE SMO GINILI ISTO TAKO PROTIV ROJE ZA SEBE NI ZA KOG PA OPET NISU UZELI NASLOV.MORAN PRIZNAT DA SU NAS ZA TAJ REZULTAT KOJI IM JE ODGOVARAO TADA LIPO I KULTURNO POČASTILI I TADA SAN IM REKA DA SE ZEC VRTI DOK JE NA RAŽNJU A NE KAD JE U ŠUMI.PROSLE GODINE BILO JE OBRNUTO ONI REMIZIRAJU S ŠVABAMA A MI U INFARKTNOJ ZAVRŠNICI UZIMAMO NASLOV.TIJA SAN REĆ SVAK IGRA ZA SE I NAJPOŠTENIJE BI BILO NA PARKETU DOKAZAT KOJE BOLJI.MISLIN DA SU SANSE PODJEDNAKE .STA SE TICE PB-a,MI UVIK IGRAMO ZA DOBIT UVIK I UVIK.ŠPORTSKI POZDRAV

Dragi moj Borovina i svi vi ostali uključujući i predsjednika Radića koji ste se uhvatili Strožanca i navodno krivih riči koje su izrekli ,molio bi da lipo navedu sve te krive riči i onoga tko ih je rekao pa da vidimo koliko tu zaista ima istine.Dosta mi je više raznoraznih komentara i opravdanja ili osuđivanja zbog ovog ili onog.Kao jedan od "pionira" Strožanca neću dopustiti da bilo tko manipulira poštenjem ekipe koja je godinama upravo sinonim poštenja i korektnosti i kao takva će uvijek i ostati jer u suprotnom to više neće biti Strožanac.Naravno da će se dogoditi poneka ružna gesta ili riječ u afektu tijekom utakmice ili neposredno nakon nje, ali sve do sada navedeno je prevršilo svaku mjeru.Stoga ostavite se Strožanca,a prije svega počistite "prljavo rublje ispred svoga praga".Neka danas bude fer i pošteno kao i do sada pa neka prvak bude onaj tko je bolji ili sritniji !!!!!
<<

bojan

Novi član

Post 26 tra 2010, 14:08

PB SPLIT PRVAK....IDEMOOOOOOOOOOOOOO...
<<

dalEr 1

Česti član

Post 26 tra 2010, 21:42

strožanac prvak!!!...naranča dobija celenta 3-2 a strožanac dobija pivnicu 6-2...
<<

svilaja1508

VIP član

Post 26 tra 2010, 22:51

STUDENTI DOŠLI DO MEČ LOPTE,,NISU JE ISKORISTILI,,falilo je konkretnosti u završnici,NARANČA dobro postavio svoju ekipu,,zatvorili su sve prilaze golu i teško je to bilo probiti,,ono šta je prošlo golman je dobro reagirao,,MALA sriča pri rezultatu 1 :1 možda uzelo titulu CELENTU ,prečka,,
STROŽANAC PRVAK,,ČESTITKA
uvijek tvrdo č
<<

bojan

Novi član

Post 27 tra 2010, 00:02

PB SPLIT I OVE GODINE PRVAK..NE PO REZULTATU..ALI PO MORALU..IDEMOOOO PO SUPER KUP BROJ 1...NAJBOLJA EKIPA IKAD U POVIJESTI MALOGA BALUNA..CESTITKE CELENTU NA FER IGRI...PB SPLIT NAJBOLJI...IDEMOOOOOOOOOOO
<<

josip_radic

Stari član

Post 27 tra 2010, 00:22

Čestitke prvaku Strožancu. Bravo, biti prvak Uduge za mali nogomet u kojoj se natječe svaki tjedan toliki boj ljudi, ekipa, sve je, samo nije lako. Također, priznajem, iako tu trenutno nemam ama baš nikave zasluge, nakon pošteno, fer i sportski odigrana ova dva posljednja kola, čast mi je da sam i ja nekada bio igrač ekipe PB Splita (prije više od 12-13 godina, u prvoj sezoni postojanja kada mnogi od sadašnjih igrača naravno nisu bili članovi tadašnje ekipe) i to veća čast i zadovoljstvo večeras nego kada ste osvajali posljednja 2 prvenstva. I to nije patetika to je jednostavno tako. A što se tiče ekipe Celenta, što kazati, ništa nemam srca kazati pogotovo kada sam vidio nakon poraza i gubitka titule u utakmici koju su čekali i dočekali da konačno ovise samo o sebi, ono srdačno sportsko čestitanje ekipi koja im je titulu "odnijela" pred nosom i usmjerila je ka drugoj ekipi. To je sportski, to je po mom skromnom sudu bit svega ovoga. I ponavljam nije patetika, ovo uopće ne pišem kao predsjednik Udruge nego kao igrač nadajući se da bi i moja ekipa bila onako dostojanstvena kao i ekipa Celenta u slučaju ovakvog poraza, te da bi jednako iskreno slavila kao i ekipa Strožanca nakon ovakvog velikog uspjeha koji mi možemo samo sanjati, a vjerujući da bi isto igrala kao i PB Split kada bi bila u mogućnosti u istom ovom slučaju posljednja dva kola...
Živili momci, svima najiskrenije čestitke. Sada mogu otvoreno kazati lige mladih su uspjele jer u ligama mladih se je igralo pošteno na pobjede, najbolji su osvojili, najgori su poispadali, što se nažalost, iako to ne bih možda smio pisati, nije dogodilo u svim ligama lige veterana, a tu smo nemoćni. Međutim, svatko neka radi prema svojoj savjesti.
Zadnja izmjena: josip_radic; 27 tra 2010, 00:23; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

prika

Član

Post 27 tra 2010, 13:32

Bravo Miho....... :-)
<<

PUMPLE

Član

Post 27 tra 2010, 13:52

kun1gic upisano:
narančo ti si bog. sve zasluge triba pripisati tebi jer sve drugo bilo bi nepošteno. ako osvoji strožanac ti si najzaslužniji. ako osvoji celent opet si za sve nas ti najazaslužniji.

Evo sam kopira' dio kun1giceva komentara... Ipak je bia u pravu... Naranča je u zadnja 2 kola igrao sa 2 prvoplasirane ekipe...
Iako kun1gic nije mislio na to, Naranča je najzaslužniji šta nas je bilo toliko jučer u dvorani. Odigrao je pošteno do kraja. A šta mislite, koliko bi ljudi bilo u dvorani da je u prošli ponediljak odigrao prijateljski sa svojim prijateljima iz Strožanca...?
<<

svilaja1508

VIP član

Post 27 tra 2010, 14:14

PUMPLE napisao:kun1gic upisano:
narančo ti si bog. sve zasluge triba pripisati tebi jer sve drugo bilo bi nepošteno. ako osvoji strožanac ti si najzaslužniji. ako osvoji celent opet si za sve nas ti najazaslužniji.

Evo sam kopira' dio kun1giceva komentara... Ipak je bia u pravu... Naranča je u zadnja 2 kola igrao sa 2 prvoplasirane ekipe...
Iako kun1gic nije mislio na to, Naranča je najzaslužniji šta nas je bilo toliko jučer u dvorani. Odigrao je pošteno do kraja. A šta mislite, koliko bi ljudi bilo u dvorani da je u prošli ponediljak odigrao prijateljski sa svojim prijateljima iz Strožanca...?

NARANČINA ekipa je odigrala odgovorno obje utakmice, svaka im čast,,i STROŽANAC I CELENT protiv njih su imali prvenstvo u slučaju pobjede ali nisu uspjeli,,inače jučer je PB iz dvi šanse dao tri gola,,to je ubojitost,,studenti su uputili 20 udaraca i SAMO jedan gol iz igre ,jedan iz akumiliranoga,,imali su šansu ALI !!
LJUDI SMIRITE SE ,,dajte jedan drugome ruku ,ako treba ja ču doči i skupa čemo popiti piče!!
uvijek tvrdo č
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2009/2010