FAQ  •  Registracija  •  Login

II. Liga Mladih

<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 06 svi 2007, 22:04

zewa napisao:
pivnica_karlo napisao:
Foxy napisao:A usput i Pivnici čestitam na osvojenom prvom mistu. Svaka čast momci, pregazili ste nas sve u lizi!

Sad će se Zewa javit...."ne baš sve :)"

:) :) :) :) :) :)

ZEWA.............

Je :( :( :( :( :( :(
Zadnja izmjena: pivnica_karlo; 06 svi 2007, 22:04; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

ticex

Česti član

Post 07 svi 2007, 00:37

Evo da se izjednacimo po,postovima :D:D:D:D
P.S. Bija san na after partyju ovih klapa, nakon HNK i bilo ludilo ;)
<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 08 svi 2007, 08:58

ticex napisao:Baš me zanima koeficijent, oće li sutra Vice radit? ;)

Jes sve popizdio!! Uostalom s obzirom da sam ja spličanin od kolina nebi ni bija red da radim na sv. Duju.

Čestitam Pivnici na zasluženo osvojenom naslovu prvaka. Mi treću godinu za redom ostajemo na korak do prve lige.
Šteta šta E'tiri nkiako da se skompletira pari se da van malo fali. Uprite zadnja dva kola nikad se ne zna...
Mi ćemo se potrudit dobit Rota zadnje kolo.
<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 08 svi 2007, 20:02

Hvala Vice i tebi na čestitkama. Evo da to javno kažem, nadao sam se da ćete vi bit drugi, ali eto Hercegovac vac je zeznia. Dobri ste ove godine (pogotovo drugi dio sezone), ali i Hercegovac je pokaza da znaju dobro igrat i ipak zasluženo prolazi dalje.
<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 09 svi 2007, 09:51

pivnica_karlo napisao:Hvala Vice i tebi na čestitkama. Evo da to javno kažem, nadao sam se da ćete vi bit drugi, ali eto Hercegovac vac je zeznia. Dobri ste ove godine (pogotovo drugi dio sezone), ali i Hercegovac je pokaza da znaju dobro igrat i ipak zasluženo prolazi dalje.

Zeznili smo sami sebe. Previše smo toga isfalivali protiv Hercegovca da bi dobili utakmicu. A šta se zasluženosti prolaska tiče, mislim da je tablica jedini relni pokazatelj snaga momčadi. Dvi ekipe koje skupe najviše bodova idu dalje. Da se gleda lipota mi bi davno igrali intergalaktičku ligu :cool:
<<

forza morocco

VIP član

Post 10 svi 2007, 20:11

Evo i jednoga iz Forza Morocco.
Pozdrav ekipi na forumu i poruka Vici za predstojeći susret: "Neka pobijedi bolji!" Je otrcana fraza, al' bolju nisan trenutno moga smislit :)

Je li neko vidija preokret u utakmici Hercegovac - Pekara B. Vodili hercegovci 7-1 u 7. minuti...sad vidija da su izgubili 10-9. Je li im golman koga udavija posli utakmice? Dali su i jedan neregularni gol kolko san vidija.

Dosta za prvi post.
<<

ticex

Česti član

Post 10 svi 2007, 21:13

forza morocco napisao:Evo i jednoga iz Forza Morocco.

Pozdrav od MNK'Etiri!!! Dobrodošao!!! ;)
Zadnja izmjena: ticex; 10 svi 2007, 21:13; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 10 svi 2007, 21:26

Pozdrav Forza Marocco!
Prije svega dobro nam doša na forum.....čestitam na solidnim igrama ove sezone. Šteta šta dogodine više nećemo bit u istom rangu natjecanja jer smo nekako s vama uvik dosta lako izlazili na kraj.....valjda nam nekako ležite. Izdvojia bi jedino ovu našu zadnju utakmicu koja je lako mogla u egal....ali eto uspili smo je preokrenit. Samo naprid!!!

Utakmicu Hercegovca i Pekare nisam gleda i stvarno je čudno kako je Hercegovac propustia prednost od 7:1.
<<

zewa

Česti član

Post 10 svi 2007, 21:36

Pozdrav Forzza Marocu , pa disi bija dosad, ovi tvoji Sekulić i Tomić taman su bacili trening sa Zewom na dalmatinca !!!!

ZEWA............
<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 10 svi 2007, 21:54

Onda Ticex, kako se spremate za utakmicu u subotu? Jeli vam Zewa da kakve korisne upute? Poslušajte Zewu, očigledno da zna kako s nama!!!

Mi lovimo najbolju gol razliku u svim ligama UMN-a, tako da nema milosti!!!
<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 11 svi 2007, 09:54

forza morocco napisao:Evo i jednoga iz Forza Morocco.
Pozdrav ekipi na forumu i poruka Vici za predstojeći susret: "Neka pobijedi bolji!" Je otrcana fraza, al' bolju nisan trenutno moga smislit :)

Je li neko vidija preokret u utakmici Hercegovac - Pekara B. Vodili hercegovci 7-1 u 7. minuti...sad vidija da su izgubili 10-9. Je li im golman koga udavija posli utakmice? Dali su i jedan neregularni gol kolko san vidija.

Dosta za prvi post.

Ja sam dosa na 7:5. Pekara je igrala sa 5 igraca, Hercegovac ne ozbiljno nesto su se i karali medjusobno. Bilo je sansa na sansu, moglo je past jos toliko goli. Mislim da je u jednom trenutku bilo 9:6. Onda je Pekara dala tri gola i dosla na 9:9 u zadnju minutu. A zadnja minuta je bila nesto posebno. Pekara ima kontru 3 na 1. Faliju, golman baci u kontru, faul na 9 metri 20 sec do kraja. Iz slobodnog korner. 15 sec do kraja, Hercegovcu dolazi i golman naprid. Izgube balun i Pekara in se useta s balunon u branku 3 sec prije kraja.

"Neka pobijedi bolji!" je otrcana fraza a i niko ne misli tako. Meni je draže reč: "Zgazit ćemo vas!", pa ako izgubiš sportski čestitat protivniku.

Triba mi je jučer zidar doć nešto radit doma, ma je čovik izija neke ćevape i cili dan ima proliv! Da ga ja pitan di ih je kupija pa da Ticex lipo sutra ujutro odvede ekipu Pivnice na ćevape :rolleyes:
S kim igrate zadnje kolo? Rot bi triba izgubit od HČSPa i nas tako da bi vam i bod moga bit dosta.
<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 11 svi 2007, 10:14

Vice, zapravo vi ste jedina ekipa koju nismo dobili ovu sezonu !!! Moga bi i ti Ticexu dat po koji savjet !!!

Ipak ako Ticex i ekipa izgube, zadnje kolo igraju protiv Jel Nećeš, tako da još ima šanse.
<<

ticex

Česti član

Post 11 svi 2007, 11:36

pivnica_karlo napisao:Onda Ticex, kako se spremate za utakmicu u subotu? Jeli vam Zewa da kakve korisne upute? Poslušajte Zewu, očigledno da zna kako s nama!!!

Mi lovimo najbolju gol razliku u svim ligama UMN-a, tako da nema milosti!!!

Viruj mi, nece bit ka zadnji put. Jedino sta ce nas opet falit. Cak san i ja upitan. Iman ispit u 13, pa neznan kad cu stic. Al svakako cu doc, pa makar na pivo posli.
P.S. A to sta vi lovite najbolju gol razliku, obisi mačku o rep. Znan ja dobro zašto vi nas mislite nakantat. Jer u slučaju istog broja bodova sa Rot marineom, odlucuje gol-razlika. Oni su van stari prijatelji, pa je razumljivo....
Zadnja izmjena: ticex; 11 svi 2007, 11:38; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 11 svi 2007, 11:46

Žaj bi mi bilo kad nebi uspia doć....bar na pivo!
A ne mogu se složit sa ovim tvojim nagađanjem.....nismo ni Rot Marine žalili - dobili smo ih 8:2 i 9:1 u ove dvi utakmice. Znamo se s njima dosta dugo, ali nema prijatelja kada se o utakmici radi. Nikad prema nikome nismo igrali neku mutnu igru i niti ne namjeravamo.....dakle, protiv svakoga na 100%.
Još ne znam koliko će nas bit za sutra....nisam još zva ljude, ali nisam siguran ni da ćemo mi bit kompletni.
<<

ticex

Česti član

Post 11 svi 2007, 11:52

pivnica_karlo napisao:Žaj bi mi bilo kad nebi uspia doć....bar na pivo!
A ne mogu se složit sa ovim tvojim nagađanjem.....nismo ni Rot Marine žalili - dobili smo ih 8:2 i 9:1 u ove dvi utakmice. Znamo se s njima dosta dugo, ali nema prijatelja kada se o utakmici radi. Nikad prema nikome nismo igrali neku mutnu igru i niti ne namjeravamo.....dakle, protiv svakoga na 100%.
Još ne znam koliko će nas bit za sutra....nisam još zva ljude, ali nisam siguran ni da ćemo mi bit kompletni.

Gleda san vas zadnju protiv "jel nečeš". Pucate od snage! Bit će teško, al se nadam da ćemo Van pomrsit račune ;)
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Općenito