FAQ  •  Registracija  •  Login

GOF 2010

<<

Nesta14

Član

Post 03 ruj 2010, 12:36

garry napisao:
Nesta14 napisao:garry poslalo nas ipak u 5. A ligu tako da nista od nasih ponovnih susretanja nazalost.a nista mozda dogodine u cetvrtoj!

Viruj mi,iskreno mi je žao.Možda će mi baš tih 6 bodova nedostajati za Ligu uefa.Nema veze,nadoknadićemo te bodove protiv neke druge ekipe.Vama želim što bolje rezultate i naravno ulazak u višu ligu.
POZDRAV!

A i ja san se nada da cemo okrenit koju kunu od vas, bar za balun, ako vam pustimo dvi utakmice ali ocito nista od toga! haha..hvala i sritno i vama!
<<

garry

VIP član

Post 03 ruj 2010, 16:06

Gayathlaj 7 napisao:2010-04-18 19:37:30

garry
Česti član
Registriran: 2007-10-01
Komentari: 377

Re: 4. liga mladi

Dobro je ekipa,smirite se,NE VOLIMO MI NJIH,NE VOLE ONI NAS I GOTOVA PRIČA.Najbitnije je da smo mi danas odigrali dobro i da smo dobili ljutog protivnika.Ne želim polemizirat sa nikim a posebno sa njima.Ako bude sriće srešćemo se sa njima dogodine i na travi jer mi sigurno nastavljamo.Važno je druženje,zato smo se i osnovali.Uvik će ti u ligi bit dražih i mržih ekipa.Sa Etirijem,GT,Liverpoolom i MG možemo igrat 10 puta u sezoni i uvik će bit i korektno i veselo a sa nekima je uvik na nož i to je tako.
Pozdrav svim zaljubljenicima u mali balun aonima koji ovo doživljavaju puno osobnije ne mogu pomoć,to je neizlječivo.
POZDRAV!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gospodine Garry ispričavam se unaprid za ovo malo prostora šta ću vam uzet na vašem postu i kako mogu između redaka svatit naša ekipa spada u one : koje vi ne volite,nedobronamjerne i neizljećive.
Ja stvarno mislim da kao zajednica(klub) nemamo nikakvu mržnju prema vama osobno pa tako i prema vašoj ekipi.
Ja sam lani odgovoria gavri i vama - mislim da me gavra svatija .
Ja san bija 2sezone u kazni i nisan bija direktno u klubu (samo tribina)---ove godine momci su želili da preuzmem s glavnim trenerom koji je još u kazni klub i da krenemo od početka di smo bili i prije 10god.
Mi smo bili 3 a sad smo 5 liga---nikad nam ništa niko nije darova a uzeli su nam dosta.
Ja i većina momaka ne patimo di se igra i koja je liga---igramo za kvart i gušt ................
Da ne duljim javia san se samo je ste vi ka stariji i neki od nas su vas uvridili a vi po meni niste baš spustili balun na zemlju:
-NE VOLIMO MI NJIH,NE VOLE ONI NAS I GOTOVA PRIČA---- ja vas ne mrzin niti ću to poticat
-Ako bude sriće srešćemo se sa njima dogodine i na travi jer mi sigurno nastavljamo---zašto vas pali igrat s nekim koga ne volite i prizivate sreću da se opet susretnete s grupom neizljećivih ?????.
- smeta me ovo "AKO BUDE SREĆE" jer je povezujem s jednom pismon koja mi nije draga ali dobro ako stojite iza svojih rići prića vam ne pije vodu jer ako smo mi takvi ka šta ste vi rekli onda bi takve želia izbjeć a ne se srest s njima i to ako buda sreće.
Malo sam odužia ali san ima putribu to reć .....................NIJE ZLONAMJERNO
Gospodine Garry ja vam se neću ovde više pojavljivat da vas ne remetim i da ne ispadne da provociram.
Ja ću doć prije utakmice pružit ruku -- znan da posli nećemo na pivo ali mi ka voditeli tribamo stat na žogu.
MIR S VAMA

Prijatelju,nisi me do kraja razumio.Ja sam uvik bio prvi za spustit balun na pod.Nema veze,sve 5,vidimo se na Dalmatinca i neka pobijedi bolji.Ne palim se ja na vas a ni na bilo koga.Na nama je igrat balun..Žao mi je šta je MG odustao.
Pozdrav!
Zadnja izmjena: garry; 03 ruj 2010, 16:07; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

kun1gic

Česti član

Post 04 ruj 2010, 00:04

Izbornik napisao:
blancoo napisao:JADNA MOJA UDRUGA .....ZAJEDNO S PREDSJEDNIKOM I CLANOVIMA.....POCETAK SEZONE A NISTA SE NE ZNA.....KOJI SU NOVITETI OVE NOVE SEZONE?
NOVA WEB STRANICA???????'HAHAHAHAHAHAHAA
DAJ AJTE CA ...I UOZBILJITE SE..
LJUDI ZIVE ZA OVU LIGU ....A VI SE SPRDATE S NJOM......OBICNI JADNICI....E MOJI
SVAGUSEVCI!!!!!!!!!!!

Mislim da si promasija udrugu... Ovo je ipak Malonogometna udruga, vise bi ti odgovarala neka psihijatrijska... ;)

nisi baš ti zdrav. ili smo svi mi glupi ili si ti toliko pametan. jesi li ti uopće vidija ovi novi program. nešto se razumin u raćunarstvo i tvrdin ti da je ovo šta su napravili nešto šta nema niti jedan savez bilo kojeg sporta u hrvatskoj a kamoli koja amaterska udruga. svašta možemo govorit i pizdit bez ćinjenica ali ono šta vidimo o tome ne triba srat. ko kod daje napravija ovi program je napravija vrhunsku stvar ko i svi oni koji su pomogli oko toga- ćestitan svima i svima puno uspjeha u sezoni.
<<

.8.

Novi član

Post 04 ruj 2010, 13:53

di su svi nema nikoga ja mislija sad ce se pisat na veliko.nick je broj na dresu
<<

garry

VIP član

Post 04 ruj 2010, 15:38

.8. napisao:di su svi nema nikoga ja mislija sad ce se pisat na veliko.nick je broj na dresu

Ja sam stalno atento,primjetio sam te u 16 33 h.Vidimo se sutra na dogovorenom treningu u podne.Biće nas oko 11 ili 12.Pozdrav!
<<

.5.

Novi član

Post 05 ruj 2010, 18:25

Pozdrav svima a posebno osmici ja se logiro. Čoviče koliki je ovi internet.
<<

.8.

Novi član

Post 05 ruj 2010, 18:38

pozdrav petici i skupi noge.jesi laska provu?
<<

numero 10

Član

Post 06 ruj 2010, 10:06

evo i mene....
jeli se igra u četvrtak u 20 na blatine?
nadam se da se igra :)
Zadnja izmjena: numero 10; 06 ruj 2010, 10:07; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

VIK

Član

Post 06 ruj 2010, 11:10

pozdrav.sritno garry,vrati se u dvoranu
bp
<<

.8.

Novi član

Post 06 ruj 2010, 11:45

nemoš ti igrat ti si ozljeđen
<<

numero 10

Član

Post 06 ruj 2010, 12:13

Probat ću..vece je bolje...
<<

.5.

Novi član

Post 06 ruj 2010, 16:55

Ljubko Marijanoviću ti si meni totalna legenda, gleda san te na prošlon treningu i svatija san da jednog dana kad malo naučin igrat želin bit poput tebe. Ti si najsjajnija zvijezda pete B lige. Napisa bi ti ja još puno pohvala da nisan ovako informatički nepismen jer me boli ruka od ovog badanja slova, a i murina me ugrizla za prst. ZI HAJ!!!
<<

garry

VIP član

Post 06 ruj 2010, 17:17

Alo 5.možeš poruku završit na drugačiji način.Trening je kako je i dogovoreno tj.učetvrtak.Bez punih imena i prezimena molim.
Pozdrav!Ajmo 10.ka ozdravi!
<<

.8.

Novi član

Post 06 ruj 2010, 18:57

molin da se andru izbaci iz ekipe ne zato sta nezna igrat nego zato sta nema kompjuter.ovo nije on napisa nego njegova cura.hvala
<<

numero 10

Član

Post 07 ruj 2010, 06:50

Mislim da bi moji suigrači trebali bit ozbiljni barem ode na forumu ako već ne mogu na terenu...
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Općenito