2. liga mladi
josip napisao:AUTO SIMPET napisao:***** napisao:cestitke mojima iz rotonda..
2 Kesica za pobjedu 5:4!
Uzeli ste i Kesića??? Jači ste i od Florentina Pereza!
Ha,ha... A tribali smo se malo pojacat za 2.ligu. Otisli su nam Tomic, Lucho i Zebic pa je tribalo popunit prazninu nastalu njihovim odlaskom. Novi su Kesic, Lombardic i Simovic.
artem2 napisao:pivnica_karlo napisao:Je li mi netko može potvrdit informaciju da ne igramo ovaj četvrtak (kao niti ostale četvrtke kada će igrat Hajduk u Europi)? Tako sam čua, ali nigdi ništa o tome ne piše
Igra se sve osim zadnja dva termina se igraju u nedilju, valjda će izać danas sutra na stranici umn-a
Bravo ... hvala ti. Znači, mi bi trebali igrat u nedilju ovo kolo? Aj pričekat ćemo da izađe na UMN.
Polako ljudi tek je prvo kolo odigrano a vec se zna poredak na tablici za kraj sezone.Ka i svake godine do sada pokazalo se da je liga izjednacena i da nema izrazitih favorita.Dobre su ekipe dosle iz 3. odnosno iz 1. lige.Zanimljiva liga i virujen da ce biti isto tako i kvalitetna.
Mislim da je malo glupo otpisivat Oxu koja je igrala cetvrtfinale Torcide,Kliniku koja je jako nezgodna i tvrda ekipa,Olivu sa Jokom Juricem i par odlicnih igraca te Maroko koji je u prvoj utakmici pokaza da ce se ekipe za uzet bodove morat jako dobro oznojit.
Mislim da je malo glupo otpisivat Oxu koja je igrala cetvrtfinale Torcide,Kliniku koja je jako nezgodna i tvrda ekipa,Olivu sa Jokom Juricem i par odlicnih igraca te Maroko koji je u prvoj utakmici pokaza da ce se ekipe za uzet bodove morat jako dobro oznojit.
Hajduk Split
WITSCHGE napisao:artem2 napisao:ARTEM - COLO COLO 3 : 1 (2 : 0), tvrda utakmica al ipak mislim da smo zasluženo uzeli bodove.....
odlična utakmica,nažalost mi smo jako griješili jer je presing kroz većinu utakmice ipak donio umor,vratar artema skida 5-6 odličnih šuteva,protivnik discipliniran u obrani,malo prostora ostavlja za nekakve napade, 3:1 krajnji rezultat i zaslužena pobjeda artema.Fer i korektno sa obe strane,bez ikakvih zamjerki....
jako izjednačena liga....
Ko nam je branija? Kako je Dujino kolino? Kad bi moga zaigrat?
Vice ColoColo napisao:WITSCHGE napisao:artem2 napisao:ARTEM - COLO COLO 3 : 1 (2 : 0), tvrda utakmica al ipak mislim da smo zasluženo uzeli bodove.....
odlična utakmica,nažalost mi smo jako griješili jer je presing kroz većinu utakmice ipak donio umor,vratar artema skida 5-6 odličnih šuteva,protivnik discipliniran u obrani,malo prostora ostavlja za nekakve napade, 3:1 krajnji rezultat i zaslužena pobjeda artema.Fer i korektno sa obe strane,bez ikakvih zamjerki....
jako izjednačena liga....
Ko nam je branija? Kako je Dujino kolino? Kad bi moga zaigrat?
Balov na vratima duje na tribinama,red 2 sjedAlo 79 koljeno u procesu oporavka,vrijeme oporavka nepredvidivo...
Najvjerniji UVIJEK DOLAZE I OSTAJU.....