1. liga mladi
celent preko dujmovače lagano do tri boda
garaža marljivo skuplja bodove,lako je kada igra granitna STINA I nemorni MARIN V,G,teško svima protiv JOSIPOVIH pulena !
daler u odličnoj utamici pobijedio prvake,sa pravim golmanom i voditeljem i naravno sa velikom ozbiljnošču u igri glavni favoriti za titulu,,hm GAJBE !!!!!!!!!
uvijek tvrdo č
garaža marljivo skuplja bodove,lako je kada igra granitna STINA I nemorni MARIN V,G,teško svima protiv JOSIPOVIH pulena !
daler u odličnoj utamici pobijedio prvake,sa pravim golmanom i voditeljem i naravno sa velikom ozbiljnošču u igri glavni favoriti za titulu,,hm GAJBE !!!!!!!!!
uvijek tvrdo č
SVILAJA ;ČISTI ZRAK I MIR
Englez napisao:Evo da provan šta pogodit...
GARAŽA PUJANKE TOPEL MOBITELI -2
DUJMOVAČA D.O.O. MNK ZLATKO CELENT -2
DALER STROŽANAC -2
DOMUS - Croatia Kman 83 PB SPLIT -1
DEUTSCHE ZLATAN OTOK SV. NEDILJA HVAR -1
HERCEGOVAC - NICCOMI KIDAN ŽILE -1
PARNA MASTIONA RADUNICA -1
Englez stavi koji put na garazu viruj mi imam dojave
stina7 napisao:Englez napisao:Evo da provan šta pogodit...
DALER STROŽANAC -2
nemoj te se vise pravit englezi steta sta je garaza kiksala protiv celenta steta cini se meni da oni postaju hercules prve lige umn-a
lisandro napisao:stina7 napisao:Englez napisao:Evo da provan šta pogodit...
DALER STROŽANAC -2
nemoj te se vise pravit englezi steta sta je garaza kiksala protiv celenta steta cini se meni da oni postaju hercules prve lige umn-a
Slažem se malo sam se zaletio u prognozi, bit ću respektabilniji prema garaži iduće kolo.
Samo naprid
coky napisao:garaza lagano krstari bez onog debelog sta im usporava igru...
daler isto mocan..bez golmana se poigrali sa strozancem..
Svaka čast daleru nadigrao je strožanca, ali isto stoji malo sumnje da je sudac kod lomljenja rezultata malo pomogao daleru, a potom nije iskljućio bar dvojicu igrača strožanca zbog vrijeđanja.
mišljenja sam da suci koji tek polože za sudca nemaju što raditi u prvoj lizi nego se moraju kaliti u nižima.
Englez napisao:coky napisao:garaza lagano krstari bez onog debelog sta im usporava igru...
Svaka čast daleru nadigrao je strožanca, ali isto stoji malo sumnje da je sudac kod lomljenja rezultata malo pomogao daleru, a potom nije iskljućio bar dvojicu igrača strožanca zbog vrijeđanja.
mišljenja sam da suci koji tek polože za sudca nemaju što raditi u prvoj lizi nego se moraju kaliti u nižima.
suci su bili izvanredni,na žestoko,, žestoko ali fer je protekla utakmica,inače dalerovci malo naivni u fazi obrane a sve drugo za 9 !!
uvijek tvrdo č
SVILAJA ;ČISTI ZRAK I MIR
svilaja1508 napisao:Englez napisao:coky napisao:garaza lagano krstari bez onog debelog sta im usporava igru...
suci su bili izvanredni,na žestoko,, žestoko ali fer je protekla utakmica,inače dalerovci malo naivni u fazi obrane a sve drugo za 9 !!
uvijek tvrdo č
svako ima pravo na svoje mišljenje, ali kad se susret lomia sviran je nepostojeći 5 akumulirani koji je riješio utakmicu, a prije toga strožanac u naletu sa 4-1 dolazi na 4-3 i ima potpunu dominaciju. Sve u svemu zaslužena pobjeda dalera i budu li kompletni dolazili vrlo vjerovatno će i osvojiti ligu.. neka se drugi ne uvrijede...