roa napisao:Evo mi izgubili 4:0 od max morisa .Ticex javi rezultat.Kako je rot marine odigra?
Ka sta ti je jmijac-4 napisa, u dobroj igri, mačke i miša, izgubili smo 6:3: Vidimo se u utorak
roa napisao:Evo mi izgubili 4:0 od max morisa .Ticex javi rezultat.Kako je rot marine odigra?
pivnica_karlo napisao:Hvala na Zastavici....nadam se da smo se revanširali za zastavicu pićem u Pivnici. Odlična ste klapa i nadam se da će tako i ostat, a bez brige, bit će onda i rezultata. Pozdrav Etirima!!!
A di si ti Zewa? ne javljaš se?!
zewa napisao:Ispričavam se svima, jučer se sve otelo kontroli nakon utakmice, vratar donija hvarsko vino, Mirko inćune i znate već kako to ispadne
ZEWA..........
zewa napisao:Zewa-Veli Varoš 9:5 ..... vratija se prvi strijelac pod tabletama i zabija 5 komada, žaj mi je naših dugogodišnjih prijatelja Velog Varoša šta i dogodine neće bit s nama u lizi al šta je tu je
zewa napisao:Rot marine povea 3:2 minut ipo prije kraja pa izgubili 4:3 !!!!
ZEWA..........
pivnica_karlo napisao:Forza Marocco, čestitam na pobjedi....Colo Colo je dobra ekipa i nije ih lako dobit 4:1....ne znam šta se s njima dogođa u zadnjih par kola....valjda neka kriza.
roa napisao:Ticex ne loži vatru dok je zec u šumi.nemojte mislit da će van bit lako protiv nas.Mi igramo neopterećeni i ako nas krene gol(šta nije cilu sezonu)igrat će te s velin varošen i dogodine.Vidimo se u utorak ako uspijen uteć s posla
zewa napisao:Ticex vi dobite Jel nećeš pa dođite navijat u subotu za Vicu !!!!![]()
![]()
P.s. a Vice će naravno "napravit računicu"
ZEWA......
forza morocco napisao:Ne znan ni ja, al ušli smo skroz opušteno u utakmicu i odigrali čvstu obranu pa na kontre. Kamo sriće da smo ovako odigrali na početku drugog dila sezone, bili bi bar 4. U zadnjih 7 kola imamo skor 4-2-1.
pivnica_karlo napisao:ticex napisao:To je jedan mali poklon za nase prvake, kad jos niste dobli pehar (ovo ti je negdi u tom rangu) A sta se tice pica, je, revansirali ste se i previše. Zaspa san cin san dosa doma
:D:D:D
Ha, ha, znaci nas gazda vas je uspia napit....bit će mu to drago čut.
pivnica_karlo napisao:Jeste se raspisali danas.....je bia malo na more sa familijom.....more je ludilo....počela sezona!!!
Još se na zna ko će s kim dogodine igrat, ali jedno je sigurno....mi nećemo s nikim od vas.....ala, opet moramo i dogodine igrat sa onim Hercegovcima....ne možemo ih se riješti već godinama....aj dobro, bar imamo dobar skor s njima - još nas nikad nisu dobili.
Zewa, Mirkovih novih 5 golova mu ja mislim osigurava 1. misto na listi strijelaca.....Hercegovas je zabia samo jednog, tako da nema straja.
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju