GOF 2010
to ti je onaj koji ima veliko bolesno srce,inače je najmlađi u ekipi posli voditelja-i nemoj govorit naglas njegovo ime,da nebi neko iz banke sazna di san-izdali su tjeralicu zamnom,ali sam zameo trag priko servera u zanzibaru,slobodno doji u utorak,da ti pokažen kako češ i ti sakrit trag,niko neče znat di si bija zadnje 2 sezone-buuu škovaco.......
D-ex 15 napisao:to ti je onaj koji ima veliko bolesno srce,inače je najmlađi u ekipi posli voditelja-i nemoj govorit naglas njegovo ime,da nebi neko iz banke sazna di san-izdali su tjeralicu zamnom,ali sam zameo trag priko servera u zanzibaru,slobodno doji u utorak,da ti pokažen kako češ i ti sakrit trag,niko neče znat di si bija zadnje 2 sezone-buuu škovaco.......
Jebote, pa kad se 15-tica ukljucila na forum, onda smo svi..ali Starješino, ovaj forum je premali za dvi škovace!
numero 10 napisao:D-ex 15 napisao:to ti je onaj koji ima veliko bolesno srce,inače je najmlađi u ekipi posli voditelja-i nemoj govorit naglas njegovo ime,da nebi neko iz banke sazna di san-izdali su tjeralicu zamnom,ali sam zameo trag priko servera u zanzibaru,slobodno doji u utorak,da ti pokažen kako češ i ti sakrit trag,niko neče znat di si bija zadnje 2 sezone-buuu škovaco.......
Jebote, pa kad se 15-tica ukljucila na forum, onda smo svi..ali Starješino, ovaj forum je premali za dvi škovace!
nisan moga odgovorit odma,mater me poslala u dučan da ukraden nešto za pojest-valjda če bit dosta dvi paštete,jesi li se ono zadnji put ozlijedija kad si zapea priko crte-jeli ti bolje-očeš li tužit organizatora?voditelj ti je neka glava u savezu,neka in on reče da spuste malo te crte,da nebi takvi ko ja i ti(škovace) nastradali i uništili karijeru-hihihohohehehaa
D-ex 15 napisao:numero 10 napisao:D-ex 15 napisao:to ti je onaj koji ima veliko bolesno srce,inače je najmlađi u ekipi posli voditelja-i nemoj govorit naglas njegovo ime,da nebi neko iz banke sazna di san-izdali su tjeralicu zamnom,ali sam zameo trag priko servera u zanzibaru,slobodno doji u utorak,da ti pokažen kako češ i ti sakrit trag,niko neče znat di si bija zadnje 2 sezone-buuu škovaco.......
nisan moga odgovorit odma,mater me poslala u dučan da ukraden nešto za pojest-valjda če bit dosta dvi paštete,jesi li se ono zadnji put ozlijedija kad si zapea priko crte-jeli ti bolje-očeš li tužit organizatora?voditelj ti je neka glava u savezu,neka in on reče da spuste malo te crte,da nebi takvi ko ja i ti(škovace) nastradali i uništili karijeru-hihihohohehehaa
Jeheš ti ovakve karijere....A od mene najbolje TEK dolazi..ZAPAMTI TO !!!!