FAQ  •  Registracija  •  Login

Superliga

<<

Bumbo

Član

Post 15 svi 2007, 15:34

Zasto je nestala tema superliga! Cestitke bivsim suigracima na osvajanju superlige,a za garazu mogu rec da mi je stvarno za sta je ispala jer to nije zasluzila!Poruka za jozu-ne brini se mi cemo ti posudit no.17 za sljedecu sezonu za ekspresni povratak u ligu!
<<

cile

Česti član

Post 15 svi 2007, 16:42

Bumbo napisao:Zasto je nestala tema superliga! Cestitke bivsim suigracima na osvajanju superlige,a za garazu mogu rec da mi je stvarno za sta je ispala jer to nije zasluzila!Poruka za jozu-ne brini se mi cemo ti posudit no.17 za sljedecu sezonu za ekspresni povratak u ligu!

svaka čast pojedincima iz akuda...
pravi su momci i neka su prvi...
čestitan in na tituli...
al pojedinim govnima ne...
;)
<<

jmijac-4

VIP član

Post 15 svi 2007, 19:34

meni je osobno ža šta je garaža ispala.Al eto,nije to smak svita.Nadam se da ćete uspit iduće godine izborit plasman u superligu.
Živija profesionalni amaterizam!:cool:
<<

grga11

Član

Post 15 svi 2007, 20:33

a juka šta lipo izgleda ova naslovnica umn-a, a parovi kupa su isto zanimljivi, akud-klinika daler-dujmovaca
<<

Grljevac 9

Novi član

Post 15 svi 2007, 21:15

evo neznam ni ja zašto je nestala stara tema "Superliga" pa evo opet linkovi na video isječke
sa "vrućim" detaljima iz utakmice Strozanac - Sv.Nedilja ...
bila bi prava steta da majstorija iz zadnje minute nije zabiljezena na videu ...
samo na www.youtube.com u search upisite "Strozanac Superliga" pa ce vam
izlistat 4 videa od kojih su 1 super gol i 3 dvojbene sudacke (ne)odluke pri rezultatu
2:2 i 5 akumuliranih prekrsaja cisto kao zanimljivost a ne prozivanje sudaca kao sto su to
neki ovdje dozivljeli.
Cestitke Akudu a posebno velikom M.Perkovicu :)

LINK: http://www.youtube.com/results?search_query=Strozanac
<<

jmijac-4

VIP član

Post 16 svi 2007, 08:19

haha,koji si ti haker.Sritan je strožanac za takovom logistikom,nemoš vaš zeznut i da oćeš!!;=)
<<

mejt

Novi član

Post 16 svi 2007, 09:15

Hvala na pozdravu, darko igra se cilu sezonu i nekoloko dvojbenih sudačkih odluka možeš nać na svakoj našoj ili utakmici Strožanca, da ste ih zgazili 5:0 nakon prvog poluvremena to sve ne bi bilo bitno, nema veze ti se javi pa ćemo na piće. Prvaci časte
<<

PARNI POGON

Novi član

Post 16 svi 2007, 11:47

CESTITKE AKUDU NA OSVOJENOJ TITULI!

PRAVA DRAMA I ZA OSVAJACE A I U BORBI ZA OPSTANAK!
<<

Filip_Naranča

Novi član

Post 17 svi 2007, 13:54

Ja mislim da su događaji zadnjih kola u suproligi pokazali da je potrebno ubaciti playoff i playaut u završnici!Jer bilo je lipo zadnji dan vidit 100 ljudi kako čitavi dan prati utakmice!
<<

jmijac-4

VIP član

Post 17 svi 2007, 20:51

Ne slažem se s tobom filipe,neizvjesna završnica je omogućila da se okupi onoliko gledatelja,kad bi se igra playoff,ko zna koliko bi trajalo,a ionako je u dvorani već sad preeevruće8=)
<<

Jure

Član

Post 18 svi 2007, 11:27

Filipe nemoj ovo shvatit osobno. Lipo je imat veličine u momčadi ali one ne osvajaju ligu već ekipa. Neće ti Bobo i Franić ginit 26 kola za lipu rič. Nogomet je njima kruh a superliga im je razbibriga i odigrat će tu i tamo koje kolo. Tebi bi odgovaralo lipo cilu sezonu odigrat za oko 5 mista a onda ih lipo sve pozvat, tako bi liga izgubila na čari.
Ovo je samo moje mišljenje.
<<

svilaja

VIP član

Post 18 svi 2007, 14:52

Jure napisao:Filipe nemoj ovo shvatit osobno. Lipo je imat veličine u momčadi ali one ne osvajaju ligu već ekipa. Neće ti Bobo i Franić ginit 26 kola za lipu rič. Nogomet je njima kruh a superliga im je razbibriga i odigrat će tu i tamo koje kolo. Tebi bi odgovaralo lipo cilu sezonu odigrat za oko 5 mista a onda ih lipo sve pozvat, tako bi liga izgubila na čari.
Ovo je samo moje mišljenje.

Jure potpuno si u pravu,čestitka za prvo mjesto.
SVILAJA;ČISTI ZRAK I MIR.
POPIJTE NAJBOLJU KAVU U GRADU NA SOLINSKOJ U KAVANI PERISKA.
SVILAJA; ČISTI ZRAK I MIR
<<

No 17

Novi član

Post 18 svi 2007, 22:24

Bumbo napisao:Zasto je nestala tema superliga! Cestitke bivsim suigracima na osvajanju superlige,a za garazu mogu rec da mi je stvarno za sta je ispala jer to nije zasluzila!Poruka za jozu-ne brini se mi cemo ti posudit no.17 za sljedecu sezonu za ekspresni povratak u ligu!

Može Bumbooo, ja ću u Garažu, samo nan ti nemoj u Zadar, ili Konavle... nemoj nan otić..... . .. . . . . . . .... . . . . . . . . . . . . a da se ne ošišaš..!!!!!!!!!!!
VRANA STARTA!!! Forza Malezija!!! .... M.G. "Znan di živiš!"
<<

GreateST

Novi član

Post 22 svi 2007, 09:02

Prije svega pozdrav svima i čestitke mom AKUD-u!!! Za iskidat žile,hehe PRVACI SMO!!!
A jebote tresle su mi se ruke dok san čeka poruku. Ma da mi je bilo skoknit na feštu bar 5 minuta ili doć bacit se bar 1put zadnje kolo da bi sve na svitu :) Slatko je ali teško proslavljat titulu miljama daleko tako da vas obvezujen da napravite/mo reprizu proslave šta prije jer ovakav uspjeh to i zaslužuje.
Druga (ali nimalo manja) čestitka ide našem 6. igraču sa tribina Mijaču. Kralju fala lipa na podršci kroz cilu sezonu i viruj mi da ako je već neko na pobjedničkoj slici umisto mene drago mi je da si to ti.
Ža mi je,koliko vidin,da je Garaža ispala iz lige. Momci svaka čast na igrama i rezultatima u drugom dijelu prvenstva i veliki pozdrav vašin navijačima (iako je,morate priznat,Mijač Bog)
Veliko HVALA PB Splitu,Klinici Sućidar i naravno viceprvacima Srožancu na,malo je reć zanmimljivom,finišu prvenstva.
Svin ekipama puno sriće u kupu i sljedećoj sezoni...
<<

Jure

Član

Post 22 svi 2007, 13:05

Alo GreateST, imat ćemo ovo lito prilika za slavit. Samo ti budi u formi!!!!!
Ipak smo primili najmanje golova u svim ligama. Šta kažeš? :)
Sljedeće

Vrati se na: Općenito