Superliga
Bumbo napisao:Zasto je nestala tema superliga! Cestitke bivsim suigracima na osvajanju superlige,a za garazu mogu rec da mi je stvarno za sta je ispala jer to nije zasluzila!Poruka za jozu-ne brini se mi cemo ti posudit no.17 za sljedecu sezonu za ekspresni povratak u ligu!
svaka čast pojedincima iz akuda...
pravi su momci i neka su prvi...
čestitan in na tituli...
al pojedinim govnima ne...
evo neznam ni ja zašto je nestala stara tema "Superliga" pa evo opet linkovi na video isječke
sa "vrućim" detaljima iz utakmice Strozanac - Sv.Nedilja ...
bila bi prava steta da majstorija iz zadnje minute nije zabiljezena na videu ...
samo na www.youtube.com u search upisite "Strozanac Superliga" pa ce vam
izlistat 4 videa od kojih su 1 super gol i 3 dvojbene sudacke (ne)odluke pri rezultatu
2:2 i 5 akumuliranih prekrsaja cisto kao zanimljivost a ne prozivanje sudaca kao sto su to
neki ovdje dozivljeli.
Cestitke Akudu a posebno velikom M.Perkovicu
LINK: http://www.youtube.com/results?search_query=Strozanac
sa "vrućim" detaljima iz utakmice Strozanac - Sv.Nedilja ...
bila bi prava steta da majstorija iz zadnje minute nije zabiljezena na videu ...
samo na www.youtube.com u search upisite "Strozanac Superliga" pa ce vam
izlistat 4 videa od kojih su 1 super gol i 3 dvojbene sudacke (ne)odluke pri rezultatu
2:2 i 5 akumuliranih prekrsaja cisto kao zanimljivost a ne prozivanje sudaca kao sto su to
neki ovdje dozivljeli.
Cestitke Akudu a posebno velikom M.Perkovicu
LINK: http://www.youtube.com/results?search_query=Strozanac
Filipe nemoj ovo shvatit osobno. Lipo je imat veličine u momčadi ali one ne osvajaju ligu već ekipa. Neće ti Bobo i Franić ginit 26 kola za lipu rič. Nogomet je njima kruh a superliga im je razbibriga i odigrat će tu i tamo koje kolo. Tebi bi odgovaralo lipo cilu sezonu odigrat za oko 5 mista a onda ih lipo sve pozvat, tako bi liga izgubila na čari.
Ovo je samo moje mišljenje.
Jure napisao:Filipe nemoj ovo shvatit osobno. Lipo je imat veličine u momčadi ali one ne osvajaju ligu već ekipa. Neće ti Bobo i Franić ginit 26 kola za lipu rič. Nogomet je njima kruh a superliga im je razbibriga i odigrat će tu i tamo koje kolo. Tebi bi odgovaralo lipo cilu sezonu odigrat za oko 5 mista a onda ih lipo sve pozvat, tako bi liga izgubila na čari.
Jure potpuno si u pravu,čestitka za prvo mjesto.
SVILAJA;ČISTI ZRAK I MIR.
POPIJTE NAJBOLJU KAVU U GRADU NA SOLINSKOJ U KAVANI PERISKA.
SVILAJA; ČISTI ZRAK I MIR
Bumbo napisao:Zasto je nestala tema superliga! Cestitke bivsim suigracima na osvajanju superlige,a za garazu mogu rec da mi je stvarno za sta je ispala jer to nije zasluzila!Poruka za jozu-ne brini se mi cemo ti posudit no.17 za sljedecu sezonu za ekspresni povratak u ligu!
Može Bumbooo, ja ću u Garažu, samo nan ti nemoj u Zadar, ili Konavle... nemoj nan otić..... . .. . . . . . . .... . . . . . . . . . . . . a da se ne ošišaš..!!!!!!!!!!!
VRANA STARTA!!! Forza Malezija!!! .... M.G. "Znan di živiš!"
Prije svega pozdrav svima i čestitke mom AKUD-u!!! Za iskidat žile,hehe PRVACI SMO!!!
A jebote tresle su mi se ruke dok san čeka poruku. Ma da mi je bilo skoknit na feštu bar 5 minuta ili doć bacit se bar 1put zadnje kolo da bi sve na svitu
Slatko je ali teško proslavljat titulu miljama daleko tako da vas obvezujen da napravite/mo reprizu proslave šta prije jer ovakav uspjeh to i zaslužuje.
Druga (ali nimalo manja) čestitka ide našem 6. igraču sa tribina Mijaču. Kralju fala lipa na podršci kroz cilu sezonu i viruj mi da ako je već neko na pobjedničkoj slici umisto mene drago mi je da si to ti.
Ža mi je,koliko vidin,da je Garaža ispala iz lige. Momci svaka čast na igrama i rezultatima u drugom dijelu prvenstva i veliki pozdrav vašin navijačima (iako je,morate priznat,Mijač Bog)
Veliko HVALA PB Splitu,Klinici Sućidar i naravno viceprvacima Srožancu na,malo je reć zanmimljivom,finišu prvenstva.
Svin ekipama puno sriće u kupu i sljedećoj sezoni...
A jebote tresle su mi se ruke dok san čeka poruku. Ma da mi je bilo skoknit na feštu bar 5 minuta ili doć bacit se bar 1put zadnje kolo da bi sve na svitu
Druga (ali nimalo manja) čestitka ide našem 6. igraču sa tribina Mijaču. Kralju fala lipa na podršci kroz cilu sezonu i viruj mi da ako je već neko na pobjedničkoj slici umisto mene drago mi je da si to ti.
Ža mi je,koliko vidin,da je Garaža ispala iz lige. Momci svaka čast na igrama i rezultatima u drugom dijelu prvenstva i veliki pozdrav vašin navijačima (iako je,morate priznat,Mijač Bog)
Veliko HVALA PB Splitu,Klinici Sućidar i naravno viceprvacima Srožancu na,malo je reć zanmimljivom,finišu prvenstva.
Svin ekipama puno sriće u kupu i sljedećoj sezoni...