FAQ  •  Registracija  •  Login

KUP UMN-a

<<

josip_radic

Stari član

Post 18 svi 2007, 23:00

PARNI POGON napisao:Nadam se da će se svi podaci o kupu brzo nać na netu, za razliku od nekih liga koje nisu baš ažurirane...

popraviti ćemo valjda i to. vjerujte, puno je posla, ne mogu sve stizati pratiti i kontrolirati...
Zadnja izmjena: josip_radic; 18 svi 2007, 23:19; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

josip_radic

Stari član

Post 18 svi 2007, 23:03

zewa napisao:Kup počinje 28.05 dnevno se igra 4 ili 5 utakmica 1.kolo 38.utakmica pa sad kad koga dopadne, mislim da će sve sutra bit na forumu u svakom slučaju zanimljivo !!!!!

dnevno će se igrati 3 ili 4 utakmice. 5 nažalost nećemo uspjeti organizirati zbog vrućina. planirano je da e počinje igrati od 7, a kup ipak najvjerojatnije počinje u nedjelju 27.05, a ne 28.05 kako je bilo planirano.
<<

josip_radic

Stari član

Post 18 svi 2007, 23:06

ticex napisao:Još kad bi napravili štand sa pivon i čavapin, uf, prava razonoda u večernjim satima

Vrlo rado, ali Udruga nema intenciju bavljenja ugostiteljstvom. Imate bliz fastfood, a piće ćete moći kupiti po pristupačnim cijenama u malom kafiću (ako se tako može nazvati) u sklopu svlačionica.
<<

josip_radic

Stari član

Post 18 svi 2007, 23:09

ticex napisao:
zewa napisao:Slažem se,evo i ova naša od subote još ništa,biće nam je administrator u tuzi zbog ispadanja Garaže ;(

ZEWA 8+2 gratis radnika na forumu za pomoć administratoru Dinu

Žaj mi je mojih sa Pujanki, al dignut će se oni ka Feniks iz pepela

nije lako bilo ovoliko sezona prolaziti iz lige u ligu... težak posao... a bit će da smo se navikli svaku sezonu mijenjati liu pa eto tako i ove mijenjamo da bi zadržali kontinuitet... šala mala...
<<

josip_radic

Stari član

Post 18 svi 2007, 23:11

ticex napisao:
zewa napisao:Predsjednik je reka da će bit piće po pristupačnim cijenama a za spizu ko oće može se organizirat biće stolovi....itd.

ZEWA........

Dobro, čevapa ima kod Loze, a za piće ćemo stavit koju kunu u blagajnu UMN-a :D:D:D:D:D

ne narode, ne u blagajnu UMN, već u blagajnu ženskog rukometnog kluba Split. Udruga nema nikakve veze sa prodajom pića, ali uvjet Udruge prema rukometnom klubu je bio da sami organiziraju prodaju pića kako gledatelji i natjecatelji ne bi morali šetati daleko po osvježenje...
Zadnja izmjena: josip_radic; 18 svi 2007, 23:20; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

fabiofabio

Česti član

Post 18 svi 2007, 23:50

Ljudi moze neka informacija vezano za ekipu "Baterija",buduci da su nam oni protivnici u kupu.Pivnica ako moze neka informacija...Hvala
Hajduk Split
<<

ticex

Česti član

Post 19 svi 2007, 00:23

fabiofabio napisao:Ljudi moze neka informacija vezano za ekipu "Baterija",buduci da su nam oni protivnici u kupu.Pivnica ako moze neka informacija...Hvala

Čvrsta i iskusna ekipa. Veoma težak protivnik!
<<

zewa

Česti član

Post 19 svi 2007, 08:55

fabiofabio napisao:Ljudi moze neka informacija vezano za ekipu "Baterija",buduci da su nam oni protivnici u kupu.Pivnica ako moze neka informacija...Hvala

Kompletni iskusna čvrsta ekipa, plutajuća mina, nešto kao Zewa :)

ZEWA........
<<

forza morocco

VIP član

Post 19 svi 2007, 10:29

Dobra ekipa. Imaju jednog šta in igra naprid, onako malo duže kose. Vidi se da ima iskustva, tehnički jak i odličnog šuta. Poprilično me
namučia u obe utakmice šta smo s njima igrali, nije bilo lako branit. Prvu smo ostali 1:0 drugu 3:3, da se s njima nadigravat samo nazad triba bit na visini zadatka. I šta je možda najvažnije, nikad se ne pridaju.
<<

skalice

Član

Post 19 svi 2007, 14:48

Triba mi informacija o ekipi "Aedes",vidim da igraju 4 b ligu,po sredini su tablice.Zanima me koliko su neugodan protivnik.Također me zanima kad će se definirat datumi odigravanja utakmica u kupu,pretpostavljam po završetku svih liga,ima li kakva konkretnija informacija?
ultra'
<<

Navijaci_Sokoli

VIP član

Post 19 svi 2007, 14:57

skalice napisao:Triba mi informacija o ekipi "Aedes",vidim da igraju 4 b ligu,po sredini su tablice.Zanima me koliko su neugodan protivnik.Također me zanima kad će se definirat datumi odigravanja utakmica u kupu,pretpostavljam po završetku svih liga,ima li kakva konkretnija informacija?

Jedan igrač igra, sve ide na njega, forsiraju ga maksimalno pa je najbolji strijelac lige... zatvori se on, zatvori se sve... nema straha

penz, gotov si, naletija si na skalice ;)
Blamaža Pujanke
<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 19 svi 2007, 21:23

Baterija ti je jedna od starijih ekipa u ligama mladih. Imaju dosta iskusnih igrača i igraju dosta čvrsto u obrani. Mi smo ih jednom dobili, a jednom igrali neriješeno. Svakome iz vrha su uzeli po koji bod, stoga definitivno su ekipa koju treba respektirat.

Mislim da je najbolja taktika šta više trke, jer pošto su stariji teško prate jači ritam. Ne znam šta više da ti kažem; valjda će moji komentari bit korisni :)
<<

fabiofabio

Česti član

Post 19 svi 2007, 22:51

Fala ljudi na informacijama,kad sam im pogleda sliku ( vidi se da su stariji ) i rezultate,dalo se primjetit da su poprilicno iskusna i dobra ekipa.
Zato se i pristupa malo opreznije ,da se ne dogodi prva utakmica i onda cao.Jos jednom fala na informacijama.
Hajduk Split
<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 19 svi 2007, 22:54

fabiofabio napisao:Fala ljudi na informacijama,kad sam im pogleda sliku ( vidi se da su stariji ) i rezultate,dalo se primjetit da su poprilicno iskusna i dobra ekipa.
Zato se i pristupa malo opreznije ,da se ne dogodi prva utakmica i onda cao.Jos jednom fala na informacijama.

Jesi vidia šta smo mi iz druge lige uslužni....postaviš pitanje i dobiješ 4-5 odgovora u 1 danu :)
<<

fabiofabio

Česti član

Post 19 svi 2007, 22:55

Je je stvarno svaka cast
Hajduk Split
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Turniri 2007