FAQ  •  Registracija  •  Login

II. Liga Mladih

<<

svilaja

VIP član

Post 19 svi 2007, 22:06

pivnica_karlo napisao:Znači još se ne zna ko ispada iz lige....hm, ljudi javite rezultat utakmice Colo Colo - Rot Marine.

Mileni, virujem da smo te pripali malo na početku, ali nismo imali namjeru....jednostavno smo previše nonšalantno ušli u utakmicu i dali im par laganih kontri.....da stvar bude još i gore, sve golove je utrpa baš Đemo.

Ipak nismo tili izgubit utakmicu na kraju prvenstva i time malo pokvarit slavlje, pa smo malo čvršće odigrali 2. poluvrime i donijeli nama zadovoljavajući bod, a tebi osigurali titulu najboljeg strijelca. Čestitam ti na tome....potpuno zasluženo uzimajući u obzir da dosta utkamica nisi ni odigra.

ČESTITKA TOMI ZA OPSTANAK,3:0 ZA COLO.
SVILAJA;ČISTI ZRAK I MIR.
SVILAJA; ČISTI ZRAK I MIR
<<

zewa

Česti član

Post 19 svi 2007, 22:50

Zewa-Pekara Babić 5:6 u jednoj dramatičnoj završnici, otvoreno, Pekara na kraju zasluženo !!!
colo colo-Rot Marin 3:0 najviše zahvaljujući Vici golmanu...ipak je branija za zeta iz Mnketirija :)

ZEWA.........
<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 19 svi 2007, 22:57

Znači Etiri mogu slavit.....virujem da im je lipo sila ova informacija na proslavi godišnjice danas. Čestitam Etirima na opstanku u lizi :)

Žaj mi je šta je Rot ispa jer se s njima znamo 100 godina, ali isto tako bi mi bilo žaj i da su Etiri ispali. Najbolje bi bilo da može neko treći ispast, ali štaš.
<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 19 svi 2007, 22:58

zewa napisao:Zewa-Pekara Babić 5:6 u jednoj dramatičnoj završnici, otvoreno, Pekara na kraju zasluženo !!!
colo colo-Rot Marin 3:0 najviše zahvaljujući Vici golmanu...ipak je branija za zeta iz Mnketirija :)

ZEWA.........

Zewa, baš vas briga za današnji poraz.....imate i vi svoj pehar za ovu sezonu :) Mirkov za najboljeg strijelca.
<<

zewa

Česti član

Post 20 svi 2007, 11:12

pivnica_karlo napisao:
zewa napisao:Zewa-Pekara Babić 5:6 u jednoj dramatičnoj završnici, otvoreno, Pekara na kraju zasluženo !!!

ZEWA.........

Zewa, baš vas briga za današnji poraz.....imate i vi svoj pehar za ovu sezonu :) Mirkov za najboljeg strijelca.

Je u pravu si ciloj ekipi je drago zbog toga :) :) :)

ZEWA.......
<<

Tomo MNK 'Etiri

Član

Post 20 svi 2007, 20:38

SVILAJA, velika ti hvala na čestitkama za opstanak u 2. ligi. Vijest smo primili taman kad smo bili za stolom punom spize(s roštilja) i pića, već tada je atmosfera bila odlična , a nakon radosne vijesti nastala je erupcija oduševljenja i fešta je potrajala do duboko u noć. Žao mi je Rot marine zbog ispadanja, i ka šta je Pivnica rekao, bilo bi najbolje da je neko treći tj ETVRTi ispao... Vratit će se oni samo da se malo bolje organiziraju i da se ne dešava da nemaju zamjene kao na dosta utakmica ove sezone.
Čestitam prijatelju Mirku na osvojenom pokalu za naj strijelca lige. Mirko, odigrao si strašnu sezonu, svaka čast. A to je sve do trenera, mislim zbog fizičke i posebno, psihičke pripreme igrača. :)
Čestitam još jednom i Pivnici Karlo na osvojenom prvom mjestu u ligi.
Hvala i velikom Vici(nisam znao da imaš zeta u našoj ekipi) i njegovom Colu Colu šta su nam uvelike pomogli da ostanemo u ovoj ligi.
MNK 'ETIRI sljedeće sezone ima cilj osvojiti 'ETVRTO misto!!!
Isto tako, volio bih da Kavana Periska u 1.ligi osigura opstanak jer su mlada ekipa s velikim potencijalom i još većim trenerom. (malo je takvih u ligama).
DANAS JE SUTRA AKO UZMEŠ U OBZIR JUČER!
<<

Diesel 4

Novi član

Post 21 svi 2007, 07:53

Evala svitu,

Eto ga na i ova sezona dođe kraju. Od odličnog početka, do raspada u sredini sezone, pa do ponovnog dizanja kad je najvise tribalo Etiri je osta, ja bi reka zasluženo, ali to je ono najvijacki. Jedino mi je zaj sta smo ove seznoe imali jedno 5-6 tekmi dobivenih sta se kaze i di smo prosipali bodove radi glupih grešaka, ali stas uvik te triba koji put i srica malo gurnit jer svi znamo da predzadnje kolo Rot je vodija 3:2 minut i po prije kraja, ali HČSP je tuka 3:4. Ta je bila ključna. Pala je kompa sa Pivnicom ža mi je šta nećemo više igrat s njima za sada, ali drago radi njih da idu dalje. Nadam se da će za svih nas sljedeća sezona bit bolja, da će se Colo Colo trgnit i pokazat pravo lice.
Za kraj šta je Tomo reka , kad smo doznali da ostajemo, ti je bija show, cili Hvar je odjeknija. Fešta je bila ajme i nada se da i ostali klubovi prakticiraju takova druženja jer to je neprocjenjivo.
Eto sad nam ostaje kup za gušt i za egzibicije.
Pozdrav svima do sljedeće sezone i opet čestitke Pivnici i Mirku MVPu !
MNK ETIRI
<<

MALDINI

Česti član

Post 21 svi 2007, 08:08

Eno na! Odem na Netfree vikend (morat ću doma sredit modem) a ovi me iznapadaše ka da san Juda I.
Kakvo hvaljenje, samo iznošenje činjenica. Kakva podvojena ličnost, četvrtkom su srce i duša bili DUJMOVAČINI, subotom COLO-COLOVI. Na kraju krajeva, nisan jedini sa dvostrukim angažmanom. U ligi i na forumu puno bolje poznajem ove iz 1. lige pa tu i komentiram i ponekad ove moje provociram iako sve pratim. A nadam se da smo bar malo bolji sad nego prije po godine…
svilaja, dovoljno je otići na profil MALDINIJA da se vidi puno ime i prezime.
Tko leži - NE BJEŽI!
<<

MALDINI

Česti član

Post 21 svi 2007, 08:12

Zna li ko koliko je osta NAKIĆ?
Tko leži - NE BJEŽI!
<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 21 svi 2007, 09:47

Čestitke svima na svemu!!!! (prvacima, najboljem strijelcu itd.)
Drago mi je da smo dobili u subotu ne samo da Etiri ostane, nego da sve bude regularno. Etiri smo tukli dva puta (drugi put 13:0) bija je red da tućemo i Rota pogotovo šta smo objektivno puno bolja ekipa. Srića da nam nisu poveli jer u ovoj letargičnoj atmosferi svršetka sezone ne znam bili uspili preokrenit. S Etirijem ćemo se družit i dogodine, a Rot Marini želim sve najbolje u 3. ligi. Iako im je bija opstanak u igri utakmicu su odradili korektno bez ikakvih incidenata.
Mislim da je ovo bila najkvalitetnija liga u zadnjih 6 ili 7 sezona koliko smo mi u drugoj ligi. Spajanje IIA i IIB lige se pokazalo kao dobar potez. Triba vidit kakva je ekipa Dulux, a Zlatarnu već dobro znamo. Čujem da je sudbina Inaša neizvjesna... Sve mi se čini da bi dogodine mogli imat još jednu interesantnu sezonu :cool:
Svim ekipama iz druge lige želim šta više uspjeha u kupu, da pokažemo da nismo škovace.
Kako je liga završila očekujem da će forum zamrit do 9. miseca pa zato malo duži post u oproštajnom tonu.
<<

jmijac-4

VIP član

Post 21 svi 2007, 12:22

Slažem se da je ovo bila dosad najbolja 2. liga.Nadam se da neće forum zamrit,pogotovo šta se dosta turnira igra ovo lito.Živili:)
Živija profesionalni amaterizam!:cool:
<<

zewa

Česti član

Post 21 svi 2007, 12:40

Čestitke Etiriju za pošteno izboren ostanak, Pivnica lipa vam je ona slika sa peharom još jednom čestitke, samo tako nastavite i u prvoj a lip je osjećaj imat u ekipi najboljeg strijelca ;)
Slažem se definitivno da je ovo dosad bila najkvalitetnija 2.liga, virujem dogodine isto tako dolaze dvi odlične ekipe iz treće Dulux i Zlatarna sa svima nama poznatim Vojkom, Tomo Kavana Periska ostaje prvoligaš dolaze Ambasador nekretnine i Inaš (Inini djelatnici ), u svakom slučaju biće itekako zanimljivo, Zewa još ovu sezonu s mladima a iduću svi u veterane !!! Vidimo se u kupu ;)

ZEWA..........
<<

zewa

Česti član

Post 21 svi 2007, 12:42

MALDINI napisao:Zna li ko koliko je osta NAKIĆ?

Nakić-Baterija 3:3

ZEWA......
<<

dinamovac

Novi član

Post 21 svi 2007, 14:04

ma dulux je ocajna ekipa, ne tribate se njih bojat, ja ne znan kako su upoce osvojili ovu ligu
<<

1josip1

Član

Post 21 svi 2007, 18:14

a dinamovac za koju ti ekipu igraš, da ti nisi modrić ili da silva?
daj purgeru nemoj mi vriđat dulux iako neznan koja je to ekipa.
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Općenito