FAQ  •  Registracija  •  Login

Svašta................

<<

Navijaci_Sokoli

VIP član

Post 02 ožu 2007, 18:16

bi li neko tija bacit trening od ovih malo "slabijih" ekipa sa novo formiranom ekipom koja ima neloše igrače koji stvarno mogu bit dobar protivnik bilo kome... ??
Blamaža Pujanke
<<

1josip1

Član

Post 02 ožu 2007, 18:47

Šta se mene tiče mogli bi protiv nas bacit prijateljsku, al to ne znači da smo slaba ekipa, zato sta san se javia na takav oglas.
<<

Navijaci_Sokoli

VIP član

Post 02 ožu 2007, 23:55

1josip1 napisao:Šta se mene tiče mogli bi protiv nas bacit prijateljsku, al to ne znači da smo slaba ekipa, zato sta san se javia na takav oglas.

naravno, ja ne smatram nikoga slabim protivnikom zato sam i stavija one navodnike, jer slabe ekipe ne postoje po mom mišljenju! a plus toga kakvi god bili, za vama je nešto više od pola sezone i sigurno ste uigraniji od nas...
aj javi mi kad se dogovoriš sa svojima kad bi bacili i ako imate prijedlog di (može bilo koja podloga) ;) , ok?
Blamaža Pujanke
<<

Navijaci_Sokoli

VIP član

Post 05 ožu 2007, 15:33

evo 1josip1e čujem da u ekipi imate neke odlične igrače koji se znaju sa mojima i ovi moji kažu da bi stvarno volili bacit trening sa vama... čujemo se ;)
Blamaža Pujanke
<<

1josip1

Član

Post 09 ožu 2007, 13:01

Ma to si krivo čuja, al dobro ako ti tvoji kažu tako. Mogu slobodno pokušat transferirat nekoga...
A ovih je dana bila kiša, a i nisan bia na forumu. Kad bi vama odgovaralo, priko tjedna ili vikend?
<<

Navijaci_Sokoli

VIP član

Post 09 ožu 2007, 15:39

ma svejedno nam je skroz, samo ako je vikend nemoj da bude nešto kasno popodne...
a šta je ovo bilo sa HEP-om? tribali ste na njima skupit bodove...
aj javi se čim se nešto dogovoriš, i reci mi koju bi vi podlogu??
Pozdrav :D
Blamaža Pujanke
<<

Navijaci_Sokoli

VIP član

Post 10 ožu 2007, 19:33

evo josipe mi smo pričali pa ako vidiš ovu poruku moežmo slobodno igrat sutra na fesbu oko 3h??
ja ću pogledat jesi li odgovorija i potvrdit... jel ok?
Blamaža Pujanke
<<

Jure

Član

Post 10 ožu 2007, 22:21

Čestitke Brodosplitu na pobjedi od 6 1 protiv Uspinjače u Zagrebu. Evo poruke Hajduku kako triba igrat protiv purgera. Sretno Hajduku u sridu.
<<

female

Novi član

Post 11 ožu 2007, 20:13

Slika

Koma!!! :lol:
<<

Navijaci_Sokoli

VIP član

Post 16 ožu 2007, 00:46

josipe di si, oće li šta bit od dogovora? ovi moji me non stop pitaju kad ćemo igrat sa vama... javi se kad uspiješ :)
Blamaža Pujanke
<<

1josip1

Član

Post 19 ožu 2007, 18:13

Sokole, meni je nemoguće skupit momčad ujutro i kroz popodne, zbog faksa i škola igrača. A i tili bi igrat protiv neke ekipe iz neke više lige, čisto da vidimo di smo, vi nam na to nebi dali odgovor iako ste možda bolji od tih ekipa. jebiga...
<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 19 ožu 2007, 19:47

1josip1, slušaj imamo mi neki termin na Gripama u maloj dvorani - sutra u 5 sati! Jeste li vi za odigrat s nama?
Jebenti, kako to organiziras termine? Dođemo mi na termin, a kad ono nema termina.
Aj dobro, znam da si ima najbolju volju! Opraštamo!
<<

Navijaci_Sokoli

VIP član

Post 19 ožu 2007, 22:59

1josip1 napisao:Sokole, meni je nemoguće skupit momčad ujutro i kroz popodne, zbog faksa i škola igrača. A i tili bi igrat protiv neke ekipe iz neke više lige, čisto da vidimo di smo, vi nam na to nebi dali odgovor iako ste možda bolji od tih ekipa. jebiga...

Naravno, pa bili bi ludi i nerazboriti kad bi mogli reć da smo bolji od bilo koje ekipe iz treće lige pa na gore...
ja sam čisto tako mislija da odigramo kad ste već rekli da bi mogli, jer mislim ne bi tija doć u ligu a da ovi moji ni ne osjete kako je igrat sa tim ekipama, iako, ponavljam da mislim da pola ekipa iz 4b i 4a lige bi imali puno muka sa nama jer se u tu ligu danas prijavljuje svatko...
Blamaža Pujanke
<<

1josip1

Član

Post 23 ožu 2007, 20:29

pivnica_karlo napisao:1josip1, slušaj imamo mi neki termin na Gripama u maloj dvorani - sutra u 5 sati! Jeste li vi za odigrat s nama?
Jebenti, kako to organiziras termine? Dođemo mi na termin, a kad ono nema termina.

Meni je stvarno ža zbog toga, ne zbog mene nego vas. A jebiga, neću reć da nije do mene al stvarno nije, i neću sad govorit ko je kriv.
Pivnica molinte nemoj mi to nabijat na nos, dovoljno mi je šta mi mate(opp. parlov) to radi haha...
Al ja se duboko ispričavan
<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 26 ožu 2007, 08:26

1josip1 napisao:
pivnica_karlo napisao:1josip1, slušaj imamo mi neki termin na Gripama u maloj dvorani - sutra u 5 sati! Jeste li vi za odigrat s nama?

Meni je stvarno ža zbog toga, ne zbog mene nego vas. A jebiga, neću reć da nije do mene al stvarno nije, i neću sad govorit ko je kriv.
Pivnica molinte nemoj mi to nabijat na nos, dovoljno mi je šta mi mate(opp. parlov) to radi haha...
Al ja se duboko ispričavan

Ma nema problema. Mate mi je reka da te uvatin malo u đir, pa eto....
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Općenito