FAQ  •  Registracija  •  Login

KUP UMN-a

<<

ticex

Česti član

Post 29 svi 2007, 15:38

guily napisao:evo javilo da je danas odgodeno kolo zbog vrimena, mislin da je odluka preuranjena jer pari mi se da danas vise nece bit kise. Malo mi glupo to odgadanje, ja bi da se igra i po kisi pa nije ovo balet!!! Jer ovako stalno neko zove i pita jel se igra jeli pala kisa jeli mokro.... zna se ura kad se igra i tada neka pocme utakmica a ne ovako, samo ce se razvodnit kup!!!!

I ja mislim da je preuranjeno, al onaj je teren dosta gadan kad je iti malo mokar.
<<

josip_radic

Stari član

Post 29 svi 2007, 16:06

ticex napisao:I ja mislim da je preuranjeno, al onaj je teren dosta gadan kad je iti malo mokar.

Tako je kako je... Neki od nas su za svaku odgodu ako iti kap kiše padne, neki su za to da uopće odgoda nema bez obzira na vremenske prilke. Nemoguće je svima udovoljiti. Iskreno, današnja odluka o odgodi i meni se čini malo preuranjena, ali odluku organizatora natjecanja poštujem jer sigurno čini sve u najboljoj namjeri. Bez obzira na odgode nadam se da se sve ovo neće razvodniti. Pozdrav
Zadnja izmjena: josip_radic; 29 svi 2007, 16:07; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

ticex

Česti član

Post 29 svi 2007, 17:31

josip_radic napisao:Bez obzira na odgode nadam se da se sve ovo neće razvodniti. Pozdrav

Ma neće se sigurno razvodnit. Evo, izgleda da su za danas pogodili sta se tice odgode. Jedino ako bi se igra vaterpolo umisto baluna, onda su falili ;)
<<

forza morocco

VIP član

Post 29 svi 2007, 19:01

ticex napisao:
josip_radic napisao:Bez obzira na odgode nadam se da se sve ovo neće razvodniti. Pozdrav

Ma neće se sigurno razvodnit. Evo, izgleda da su za danas pogodili sta se tice odgode. Jedino ako bi se igra vaterpolo umisto baluna, onda su falili ;)

Znaš šta. Lipo je katkad i po kiši odigrat utakmicu, samo je razlika je li to na travi ili betonu. Dva puta san igra na betonu kad je padala kiša, prvi put je bilo izvrsno, a drugi put san se razbia na branci ka' p.... Nota bene, taj drugi put je bija na igralištu die se sad igra Kup... Tako da mi nije mrsku šta danas ne igramo.
Razvodnit se neće, u to san uvjeren. :)
<<

Bumbo

Član

Post 29 svi 2007, 19:26

jmijac-4 napisao:p.s.totti nije najbolji talijanski igrač niti polušpica svih vremena!!!!:P

Pozdrav prijatelju jmijacu od najboljeg talijanskog igraca francesca tottia!
<<

Fabio 5

Član

Post 29 svi 2007, 21:46

grga11 napisao:
jmijac-4 napisao:plete je najveći kralj i trenutno najbolji golman hrvatske repke!!!
Ja ću navijat za Dujmovaču jer se daler malo puno napuva.A takve ekipe mi se gade(iako mi je grga drag prijatelj).
p.s.totti nije najbolji talijanski igrač niti polušpica svih vremena!!!!:P

ajde moj mijac nije ti totti zlatna kopacka europe i najbolji strijelac talijanske lige...pozdrav i od bumba

Totti je vrkunski, al najbolji talijanski igrač se zna... FAABIIIOOOOO!!!!
TOTALNI NOGOMET!!!

DalEr
<<

Fabio 5

Član

Post 29 svi 2007, 21:58

ANTI DALER napisao:
Fabio 5 napisao:
ANTI DALER napisao:bit ce to zanimljiva utakmica.
triba priznat da daler ima dobru ekipu, ali dujmovaca je vidin osvojila 1 ligu, mislin da ce ipak dujmovaca proc dalje

Anti prijatelji iznenadija si me!!!! Nisi nigdi navea da su umišljeni (osin dooli u potpisu), kako uobičavaš.. Triba to ić pogledat, bit će najbolja utakmica 1. kola, ako vrime bude tilo...

klinika protiv akuda naj atraktivnija, a vasa utakmica, ce pokazat di ste vi u odnosu na prvu ligu

a svi znaju da ste nelosi, imate znanja, ali malo previse glumite, pa me to nagnalo da se aktiviram ka anti daler.
Dakle neupitna kvaliteta, popravit stav i imat ce te vise navijaca.
do tada...

Al misliš da Daler nije za prvu ligu? Onda ti moran rec da je ova ekipa, s drugin imenon u 3 sezone dogurala do prve lige, u skoro iston sastavu ka sta je sad, samo je bilo komplikacija financijskih, pa... Tako da nebi reka da smo daleko od prve lige.. A 4. liga je sama po sebi ne ozbiljna, ekipe se ili zajebavaju (Daler, Monty Phyton), ili ne znaju (sve ostale..) tako da ni mi nemožemo bit baš ozbiljni, kad dođu ozbiljnije ekipe, i mi ćemo se uozbiljit. A šta se tiče navijača.. bolje je kad su svi protiv tebe... Slađa je pobjeda..
TOTALNI NOGOMET!!!

DalEr
<<

Fabio 5

Član

Post 29 svi 2007, 22:01

svilaja napisao:
Pojišan napisao:Odakle pravo ovima iz xyz lige da prite prvaku prve splitske?

POJIŠAN BITI ČE VAM GUSTO,,,,,,,,,,,,
SVILAJA,ČISTI ZRAK I MIR.

Znači ti si iz bivše Oxe? Rađa, Marinko, ili Parlov?
TOTALNI NOGOMET!!!

DalEr
<<

nemoj da te ko cuje

Član

Post 29 svi 2007, 22:07

kakvo je stanje sa kupom? jel se igra? vidin da su svi protiv nekog Dalera koji je osvojijo ligu u kojoj je igrao. Ako su svi protiv vas to je ili ste najbolji pa su svi ljubomorni ili ste gluma pa to ljudi ne vole. joj da mi je bit u Splitu a puno me vrimena nema.
Žbljonzita
<<

ANTI DALER

Novi član

Post 29 svi 2007, 22:22

nemoj da te ko cuje napisao:kakvo je stanje sa kupom? jel se igra? vidin da su svi protiv nekog Dalera koji je osvojijo ligu u kojoj je igrao. Ako su svi protiv vas to je ili ste najbolji pa su svi ljubomorni ili ste gluma pa to ljudi ne vole. joj da mi je bit u Splitu a puno me vrimena nema.

kup se igra, ali vrime zajebalo, pa mislim da su se odigrale samo 4 utakmice.
nima Splita do Splita...
DALER UMISLJENICI!!!
<<

jmijac-4

VIP član

Post 30 svi 2007, 09:04

Mi smo odigrali treninh na ask-a i to po naaajvećem pljusku.Spremni smo i za kišu,ako bude padala na kupu.hahah
Živija profesionalni amaterizam!:cool:
<<

Diesel 4

Novi član

Post 30 svi 2007, 11:06

ZNA LI TKO REZULTATE U KUPU 2007
<<

10

VIP član

Post 30 svi 2007, 11:52

josipa sicas se kad smo igrali trecu ligu po najvecen pljusku jedni protiv drugih na tom terenu i bile su najbolje partije tako da bi i ovaj kup tribalo igrat po kisi, ma koliko god padala

tempera - garaža
<<

josip_radic

Stari član

Post 30 svi 2007, 12:21

Pretpostavljan da si ovo ti Leo. Da je li se sjećan. Ja sam vam dao gol iz penala i ostalo je 1:1! U drugom dijelu smo vas pobijedili 2:1, vi bili dosta bolji, izgubili ste dobivenu utakmicu, a ja na toj utakmici zbog 2 žuta karton prvi i zasad jedini put sam isključen u ligama naše Udruge odnosno Saveza, a evo već završava moja 12 sezona. Sad si me malo potakao da ćirnem u zapisnike sa tih utakmica.
A što se tiče kupa, čini mi se da je malo grubo ako bi se igralo po svakavim vremenskim uvjetima, iako vidim i primjećujem da se svi prekaljeni i skusni borci zalažu da odgoda nema, ali ipak u prvom redu trebamo čuvati i zdravlje i smanjiti rizik od možebitnih ozljede na najmanju moguću mjeru, ako je ikako moguće. Živio!
<<

ticex

Česti član

Post 30 svi 2007, 12:45

josip_radic napisao:u prvom redu trebamo čuvati i zdravlje i smanjiti rizik od možebitnih ozljede na najmanju moguću mjeru, ako je ikako moguće. Živio!

Tako je! Veoma je gadno igrat kad iti malo padne kisa na tom terenu. Katastrofa! A, isto tako je bezveze igrat kad nema publike (naravno kad pada kisa da ce doc manje svita, ili pak nista).
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Turniri 2007