KUP UMN-a
Slazen se da se ne triba igrat kad bas lije kisa ali vidis jucer za vrime kad se tribalo igrat nije padala kisa , je da je teren bia mokar i znan da nije ugodno igrat na njemu ( evo ja mislin da 10 godina imamo termin na tom terenu) ali po meni bi se igralo a mogla je i publika doc!!
Zadnja izmjena: guily; 30 svi 2007, 17:46; ukupno mijenjano 1 put/a.
I pape i dida bili su Torcida!!!
je Josipe Leo je. to su bile 2 prave kvartovske ekipe, steta sta smo mi nestali, ali se vracamo na Torcidi.sta se tice kupa vec vidin da se nikome ne da igrat to jer se sve odgada i kad je kisa i kad nije i kako sad pocinju turniri sve ce teze bit i to uskladivat tako da san ja za da se igra po bilo kojen vrimenu. ni prvi ni zadnji put da se igralo po kisi. svak od nas je bar par puta sa svojon ekipon igra na kisi tako da ne znan u cemu je problem,
ma dajte ako se danas nije igralo onda kad ce, ticex dobro govori ako se triba odgodit onda je to 10 min prije utakmice a ne 4 ure prije, ej pa zivimo u Dalmaciji skoro ce 6 misec za po ure moze udrit sunce i za dvi ure se sve osusit!! Ljudi minjaju smjene na poslu podrede sve za utakmicu onda mu ovaj odgodi zato sta je mokro!!! Ovaj kup ce se spojit sa zimskim kako je krenulo!!!
I pape i dida bili su Torcida!!!
evo čitam vaša više-manje negodovanja. Ozren mi je javio da je sve odgodio jučer oko 4 sata zbog velike kiše. Nitko nije mogao pretpostaviti da će teren biti spreman za igru u 7. A što se tiče toga da ljudi sve svoje obveze odgađaju kako bi mogli igrati, a da im se onda javi da se ne igra, to je točno, ali pitam ja vas kako bi se ti isti ljudi osjećali kada bi došli na teren i tek tada saznali da se neće igrati jer je mokro. Dokle postoji šansa da će se moći igrati sve stoji kako je, ali čim Ozren procijeni da se ne može igrati, mislim da je korektnije da to odmah objavi nego da čeka sami početak utakmice. Meni je jako žao što se jučer nije igralo, a čujem da se očito moglo igrati.
A ko bi zna kakvo ce bit vrime ovih par dana...
Mislim da je bolje odgodit na vrime, a to sta je ispalo da se dalo igrat, sta ces, dogodi se.
Mislin da se judi naj bune jer su nestrpljivi, tili bi sta prije igrat, i to je dobro, znaci da im je stalo...
Jedino dogodine mozda, ne znam koliko je to izvedivo, da se igra npr. na dva terena, recimo Brda imaju dva terena, pa bi se to malo brze odigravalo...
Ipak je jedino bitno da se nesta ovako dobrega organiziralo, pa pomalo, sve ce se odigrat...
Svaka pohvala za trud i organizaciju, svi znamo da to i ni bas sve tako jednostavno...
Mislim da je bolje odgodit na vrime, a to sta je ispalo da se dalo igrat, sta ces, dogodi se.
Mislin da se judi naj bune jer su nestrpljivi, tili bi sta prije igrat, i to je dobro, znaci da im je stalo...
Jedino dogodine mozda, ne znam koliko je to izvedivo, da se igra npr. na dva terena, recimo Brda imaju dva terena, pa bi se to malo brze odigravalo...
Ipak je jedino bitno da se nesta ovako dobrega organiziralo, pa pomalo, sve ce se odigrat...
Svaka pohvala za trud i organizaciju, svi znamo da to i ni bas sve tako jednostavno...
Zadnja izmjena: PARNI POGON; 31 svi 2007, 12:10; ukupno mijenjano 1 put/a.