FAQ  •  Registracija  •  Login

KUP UMN-a

<<

rogi

Novi član

Post 31 svi 2007, 12:10

josip_radic napisao:evo čitam vaša više-manje negodovanja. Ozren mi je javio da je sve odgodio jučer oko 4 sata zbog velike kiše. Nitko nije mogao pretpostaviti da će teren biti spreman za igru u 7. A što se tiče toga da ljudi sve svoje obveze odgađaju kako bi mogli igrati, a da im se onda javi da se ne igra, to je točno, ali pitam ja vas kako bi se ti isti ljudi osjećali kada bi došli na teren i tek tada saznali da se neće igrati jer je mokro. Dokle postoji šansa da će se moći igrati sve stoji kako je, ali čim Ozren procijeni da se ne može igrati, mislim da je korektnije da to odmah objavi nego da čeka sami početak utakmice. Meni je jako žao što se jučer nije igralo, a čujem da se očito moglo igrati.

momčadi aedesa jučer nije javljeno da se ne igra i uredno smo svi došli na utakmicu i moglo se igrat bez problema
<<

Pojišan

Česti član

Post 31 svi 2007, 13:36

Evo danas se moglo počet već u četri ure pa nadoknadit neke utakmice. Prijedlog vridi i za sutra, a onda nan za vikend opet ide kiša.
<<

Pojišan

Česti član

Post 31 svi 2007, 13:38

Prognoza vremena za Hrvatsku za 01.06.2007

U sjevernim kopnenim krajevima i u Dalmaciji će se zadržati uglavnom sunčano s promjenljivom naoblakom. Oblačnije se očekuje na sjevernom Jadranu i u gorskim predjelima gdje će biti i mjestimične kiše, pljuskova i grmljavine. Vjetar slab do umjeren jugozapadni i zapadni, na Jadranu slabo i umjereno jugo. Najniža jutarnja temperatura od 7 do 12, na Jadranu između 13 i 18, a najviša dnevna posvuda uglavnom od 21 do 27°C.
<<

EKO UDRUGA OSOJE

Član

Post 31 svi 2007, 16:56

Pojišan napisao:Evo danas se moglo počet već u četri ure pa nadoknadit neke utakmice. Prijedlog vridi i za sutra, a onda nan za vikend opet ide kiša.

Ja se slažem sa ovim gore napisanim,.... mi u ekipi imamo studenta iz šibenika ( ne bi bia problem da nije golman ) i prije dva miseca je reka ić doma na datum kad nam je odgođena utakmica,........ tako da iako su nam šanse protiv pivnice karlo bile veoma male,... sad su vjerovatno još manje,... odgođena su 3 dana i 11 utakmica,... bilo bi super kad bi se to nekako uguralo da program počinje uru vrimena prije i da se utakmice prvoga kola odigraju u planiranom vremenskom razdoblju,... ne prognoziraju baš puno kiše u sljedeći misec dana,...
<<

penz

Novi član

Post 31 svi 2007, 20:19

josip_radic napisao:evo čitam vaša više-manje negodovanja. Ozren mi je javio da je sve odgodio jučer oko 4 sata zbog velike kiše. Nitko nije mogao pretpostaviti da će teren biti spreman za igru u 7. A što se tiče toga da ljudi sve svoje obveze odgađaju kako bi mogli igrati, a da im se onda javi da se ne igra, to je točno, ali pitam ja vas kako bi se ti isti ljudi osjećali kada bi došli na teren i tek tada saznali da se neće igrati jer je mokro. Dokle postoji šansa da će se moći igrati sve stoji kako je, ali čim Ozren procijeni da se ne može igrati, mislim da je korektnije da to odmah objavi nego da čeka sami početak utakmice. Meni je jako žao što se jučer nije igralo, a čujem da se očito moglo igrati.

Stvarno je ORGANIZACIJA u kurcu !!! Nama niko nista nije javija.Zva me neki broj (0995537590) i kad san ja odgovorija poziv javlja se jebena govorna posta....I sta ja znan ko je ??? Zva san ga 25 puta.Tebi Jozo svaka cast...ali ovako nesto ....Sta Ozren misli ? To nije u redu...
<<

jmijac-4

VIP član

Post 31 svi 2007, 22:33

Danas su bile dobre utakmice,samo je nastalo sranje kad je igra Hercegovac,čiji su najstariji igrači napali suca,ni krivog ni dužnog,mislim da je vrime da se njima stane na kraj(starijim članovima),koji iz godine u godinu rade pizdarije.Nema ekipe koja je igrala s njima a da nije upala u eksces.
Balun je kriminalan,s onim balunom iz lige koji je relativno dobar na parketu se ne da igrat na betonu i zapinje i opasniji je od klizavog terena.Prominite balun,za Boga miloga!!!!
Živija profesionalni amaterizam!:cool:
<<

svilaja

VIP član

Post 31 svi 2007, 22:56

jmijac-4 napisao:Danas su bile dobre utakmice,samo je nastalo sranje kad je igra Hercegovac,čiji su najstariji igrači napali suca,ni krivog ni dužnog,mislim da je vrime da se njima stane na kraj(starijim članovima),koji iz godine u godinu rade pizdarije.Nema ekipe koja je igrala s njima a da nije upala u eksces.
Balun je kriminalan,s onim balunom iz lige koji je relativno dobar na parketu se ne da igrat na betonu i zapinje i opasniji je od klizavog terena.Prominite balun,za Boga miloga!!!!

SLAŽEM SE SA SVIME,LJUDI IGRAJTE I ZABAVLJAJTE SE,BEZ TENZIJA.
SVILAJA;ČISTI ZRAK I MIR.
Što se tiće baluna zapinje i opasan je........................,prominite ga.
SVILAJA; ČISTI ZRAK I MIR
<<

bog_nogometa

VIP član

Post 31 svi 2007, 23:01

penz napisao:

Stvarno je ORGANIZACIJA u kurcu !!! Nama niko nista nije javija.Zva me neki broj (0995537590) i kad san ja odgovorija poziv javlja se jebena govorna posta....I sta ja znan ko je ??? Zva san ga 25 puta.Tebi Jozo svaka cast...ali ovako nesto ....Sta Ozren misli ? To nije u redu...

penzija molim te budi malo kulturan ipak si ti ozbiljan momak nisi mulac pazi na rijecnik
vamos rafa
<<

ticex

Česti član

Post 01 lip 2007, 08:29

Ako triba, dat cemo svaka ekipa po 10 kuna, pa uzmite dva baluna, ako ne Select, onda bar ove Agla al za beton! Stvarno je kriminalno gledat ekipu kako se saplice priko baluna. Neko ce se polomit!
A sta se Hercegovaca tice, sudci cisti ka suza, nema in se sta prigovorit! Debili!!!
<<

1josip1

Član

Post 01 lip 2007, 08:36

Jučer odlična utakmica parna-hercegovac, puna prilika i odličnih obrana golmana. I onda iz neznan kakvog razloga hercegovci nervozni napadaju suce iako suci nisu ništa pogriješili, možda su bili nervozni zato šta su se ispromašivali. 3 crvena kartona i sva tri su čista ko suza.
<<

ticex

Česti član

Post 01 lip 2007, 09:01

1josip1 napisao:Jučer odlična utakmica parna-hercegovac, puna prilika i odličnih obrana golmana.

Hercegovac je odlicno otvorija utakmicu, stvarno su odlicno igrali. Al na kraju bezveze su podigli tenzije. Ja san i misljenja da golman nije gurnija branku i zaradija drugi zuti, da bi imali sanse preokrenit. Skoro 6 minuti prije kraja i gube samo jedan razlike. I svi koji igraju su na broju. Steta za balun i one mlade momke koji su se borili cilu utakmicu.
<<

D_ino

Česti član

Post 01 lip 2007, 11:48

Slika
<<

D_ino

Česti član

Post 01 lip 2007, 11:50

Slika
<<

josip_radic