Mi da smo krenuli sa sponzorom i ovim kadrom otpočetka sezone vjerojatno bi bili među prva dva ili bar u borbi do zadnjeg kola, šta je tu je do moje 30-te sigurno prolazimo 4 ligu..
Još GT
Gruba napisao:Ja bi postavija pitanje predsedniku udruge Josipu Radiću! Zašto se zadnje kolo 4.liger igra tek 8.5.??? A proslo smo igrali 17.4.!!! Malo glupasto... Znam da je Uskrs,pa praznik rada,ali zar nije moguce ubacit je neki drugi dan ranije s obzirom da su neke lige gotove(npr. 1.liga,a i jos ce koja do tad zavrsit)... Eto toliko... Ja mislim da bi sve ekipe rade odigrale zadnje kolo prije Sv.Duje...
josip_radic napisao:Ne znam ništa o koncertima. Ozren je dobio nalog od UO da se zadnja kola OBVEZNO igraju u danima u kojima je uobičajeno da se igra liga da se ne bi remetila regularnost natjecanja. Npr. zadnje kolo vas Ozren stavi u petak (ili bilo koji drugi dan osim nedjelje) i neke ekipe kažu da se tada ne mogu skupit za igrat, a zadnje kolo nema odgode. Zar nije u redu da svi imaju jednake šanse i svi igraju u svojim uobičajenim terminima? Mislim da je to jedino ispravno.
Gianluigi napisao:Igra li se liga u nedilju 08.05. kako stoji u rasporedu, malo je kontradiktorno sa obavijesti na naslovnici???
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Poštovani,
Zbog odigravanja završnice Kupa u rukometu u velikoj dvorani S.C. „Gripe“, primorani smo obustaviti sva naša natjecanja u periodu od 04.– 08. 05.2011.
Zahvaljujemo na razumijevanju te Vas sportski pozdravljamo,
Predsjednik U.O.
Josip Radić
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju