5A liga mladi
gavra stari plac napisao:stari plac-adorea : jack daniels 0 : 2, mi bolji prvo oni drugo, po meni remi bi bija najposteniji al ko te pita kad poklonis pobjedu, s ovin porazon otisle su i zadnje nade za ligu vise
Dosta realno receno,mi smo bili nesto spretniji i sritniji od starog placa iskoristili svoju sansu za prvi gol koji je rjesia utakmicu. Inace dosta tvrda utakmica sa malo sansi sta nije ni cudo s obzirom na njenu vaznost,al unatoc vaznosti utakmice bilo je fer i korektno na terenu s obe strane bez nekih tenzija na cemu cestitan i jednima i drugima! Mi svoje sanse iskoristili oni nisu i ukratko to je to!
Cestitke svojoj ekipi ponajprije na borbenosti, s malo igraca po onoj zegi nije bilo nimalo lako,al svi su dali sve od sebe i odnili zasluzeno pobjedu koja ce nadam se bit na kraju dovoljna za trece misto i razigravanje za 4. ligu!
Jos nesto,iako stari plac u subotu popodne nije uspia nam zabit nijedan gol,vidin da su na drugom terenu za sankom pravi golgeteri hehe...pozdrav od ekipe Jacka!
SAMOO NE UKRASTTTTTTT
bundy napisao:gavra stari plac napisao:stari plac-adorea : jack daniels 0 : 2, mi bolji prvo oni drugo, po meni remi bi bija najposteniji al ko te pita kad poklonis pobjedu, s ovin porazon otisle su i zadnje nade za ligu vise
Sinko dosadan si.svaki komentar ti je isti.
ala sta ste mi dragi vi sta se sakrijete iza raznih imena
no_name napisao:Kako su igrali ostali? Celopek, S. Leone i Lokve?
Zna li tko rezultate?
DDK LOKVE - LORIS 4 : 0
U jednoj "prijateljskoj" utakmici Lokve zasluženo slavile!
U prvom poluvremenu utakmica mrtva i pomalo nezanimljiva.Loris prvi stiže do šanse ali na sreću na tome je i ostalo.Tek pred kraj prvog poluvremena Lokve se bude i postižu gol za 1:0.Drugo poluvrjeme je ponudilo brži i življi nogomet.Bilo je šansi na obe strane!Lokve opasnije što i pokazuju u 10-oj minuti 2. poluvremena kada postižu svoj drugi gol i otada stvari kreću u samo jednom pravcu: 3:0,4:0 i 5:0 sa zvukom sirene ali gol nije priznat!Suci opet odlično odradili svoj posao.Lokve se malo bunile na kriterij glavnog suca jer je puštao "mušku" igru,ali kad su shvatile da niko ni njima ne brani igrati čvrsto sve je sjelo na svoje mjesto!Sve čestitke protivnicima na fer i korektnoj borbi i još jednom čestitke sucima.Ne znam šta je tome razlog ali u zadnjih par utakmica suđenje nikad bolje!Doduše malo sudaca iz prvog dijela sezone sudi Lokvama.A i voditelj nije dobio žuti karton.U prvom dijelu sezone ih je dobio 7 a u drugom 4!Znači da su se suci popravili a i voditelj!!!
Zadnja izmjena: Vinnie Jones; 18 svi 2011, 10:16; ukupno mijenjano 1 put/a.
hvale se suci ,nevjerovatno.
Pa nisam ja Jole brate ,da se slikam sa ženom i dicom.Ja sam Vuco,ja sam hodajući spomenik.Ja sam LIVERPOOL čoviče,ja nisam pjevač ja sam LIVERPOOL.
http://dnevnik.hr/showbizz/omg/bez-dlak ... menik.html
http://www.youtube.com/watch?v=yuTYYl-oqL4
http://www.theguardian.com/football/vid ... -mcg-video
http://dnevnik.hr/showbizz/omg/bez-dlak ... menik.html
http://www.youtube.com/watch?v=yuTYYl-oqL4
http://www.theguardian.com/football/vid ... -mcg-video
Vinnie Jones napisao:DDK LOKVE - LORIS 4 : 0
U jednoj "prijateljskoj" utakmici Lokve zasluženo slavile!
U prvom poluvremenu utakmica mrtva i pomalo nezanimljiva.Loris prvi stiže do šanse ali na sreću na tome je i ostalo.Tek pred kraj prvog poluvremena Lokve se bude i postižu gol za 1:0.Drugo poluvrjeme je ponudilo brži i življi nogomet.Bilo je šansi na obe strane!Lokve opasnije što i pokazuju u 10-oj minuti 2. poluvremena kada postižu svoj drugi gol i otada stvari kreću u samo jednom pravcu: 3:0,4:0 i 5:0 sa zvukom sirene ali gol nije priznat!Suci opet odlično odradili svoj posao.Lokve se malo bunile na kriterij glavnog suca jer je puštao "mušku" igru,ali kad su shvatile da niko ni njima ne brani igrati čvrsto sve je sjelo na svoje mjesto!Sve čestitke protivnicima na fer i korektnoj borbi i još jednom čestitke sucima.Ne znam šta je tome razlog ali u zadnjih par utakmica suđenje nikad bolje!Doduše malo sudaca iz prvog dijela sezone sudi Lokvama.A i voditelj nije dobio žuti karton.U prvom dijelu sezone ih je dobio 7 a u drugom 4!Znači da su se suci popravili a i voditelj!!!
A istina, suci su se popravili! Salju nan bolje suce vec u prvon dilu sezone!
A voditelj od DDK Lokve - LI-LA moze on i bolje...
Jos ponekad ima ispada koji nisu primjereni.
Ali to je njegovo, ja samo ispadan glup sto pisen po forumu protiv covika. Ali sto je, je niko ga i ne brani kada ga ja napadan.
Izvinia san se i njemu i vasoj ekipi sto san pisao onako...
Pozdrav!
Nisan ovca da me čoban vodi!
gavra stari plac napisao:bundy napisao:gavra stari plac napisao:stari plac-adorea : jack daniels 0 : 2, mi bolji prvo oni drugo, po meni remi bi bija najposteniji al ko te pita kad poklonis pobjedu, s ovin porazon otisle su i zadnje nade za ligu vise
Sinko dosadan si.svaki komentar ti je isti.
ala sta ste mi dragi vi sta se sakrijete iza raznih imena
O čemu ti sinko??? ko se krije, di šta kako? zašto bi se krija?? iznija san svoj komentar.
KAREPOVAC JE NAJBOLJI TEREN NA KOJEM SE MOŽE IGRAT ČAK I PO KIŠI RADI FENOMENALNE DRENAŽE, NIJE NI PRIJEVOZ PROBLEM JER 18 KA VOZI BLIZU I IMA 5 MIN ŠETNJE OD STANICE A I TEREN JE SIGURNO JEFTINIJI ZA SAVEZ TAKO DA..... LIGA JE OPĆENITO PRESKUPA, NADAM SE DA ĆE SE I PO TOM PITANJU NEŠTO UČINIT JER IMAJU PREVIŠE PARA A PREMALO MUZIKE PUŠTAJU PA VI RECITE ŠTA OĆETE
mali balun, ljubav a ne đir
DieMachtImRuhrpott09 napisao:KAREPOVAC JE NAJBOLJI TEREN NA KOJEM SE MOŽE IGRAT ČAK I PO KIŠI RADI FENOMENALNE DRENAŽE, NIJE NI PRIJEVOZ PROBLEM JER 18 KA VOZI BLIZU I IMA 5 MIN ŠETNJE OD STANICE A I TEREN JE SIGURNO JEFTINIJI ZA SAVEZ TAKO DA..... LIGA JE OPĆENITO PRESKUPA, NADAM SE DA ĆE SE I PO TOM PITANJU NEŠTO UČINIT JER IMAJU PREVIŠE PARA A PREMALO MUZIKE PUŠTAJU PA VI RECITE ŠTA OĆETE
Za to je i bija plenum. Nije Udruga kriva zato sta voditelji se nece da odazovu na pozive i da se dogovore ka ljudi...
Sad se pise po forumima... Gledan i 5B liga nesta "broji" za misto igranja sezone...
Ljudi plenum je bija i to 2 puta... I vi ste pokazali da vas boli piso di ce se igrati liga do godine...
A su bile sve ekipe, bilo bi drugacije. Ali ljudi znaju samo napadati Radica i ostale... Tribamo mu spomenik dici sta je sve ucinija za mali balun i za udrugu!
Tako, molia bih vas da se pustite terena vise... Dosadni ste (ne samo ti gospodine DieMachtImRuhrpott09)
I ja se slazen da je Karepovac najbolji ali... Sto je tu je!
Nisan ovca da me čoban vodi!