FAQ  •  Registracija  •  Login

Gomilica

<<

Papa_Strumph

Član

Post 04 lip 2007, 15:30

Nista ne znan kad buden zna javin ti
<<

grga11

Član

Post 04 lip 2007, 15:52

evo dalEr nastupa veceras u devet, igramo protiv nezavisnog sindikata brodosplita, iako nam nece bit novog golmana, heroj je tu da ponovo brani boje dalera, doveli smo jedno pojacanje (lovric iz nakica), i nadamo se prolasku dalje...
<<

grga11

Član

Post 04 lip 2007, 22:33

evo da javim da smo izgubili u gomilici 4:3 od nelose ekipe koju su cinili dvojac mejasa dlaka i zare i jos par kvalitenih igraca. Svega je bilo, pocelo je dobro prvih deset minuta, imali smo dvi stopostotne ali nije uslo, a onda crveni( dva zuta u tri minute, jedan prigovor,jedan faul) jelica, i iz tog slobodnog primili gol i sve krece nizbrdo, dolazi drugi gol iz kontre, nama napokon ulazi jedan ali opet polukontra i spic zare. zavrsica vise nego dramaticna, cetrdeset sekundi prije kraja dolazimo na konacni rezultat, radimo presing uzimamo balun i idemo na golmana i nas kralj falije...
Eto i ove kao i prosle ispadamo u gomilici u prvom kolu....
<<

Fabio 5

Član

Post 04 lip 2007, 22:37

miro daj šifru
TOTALNI NOGOMET!!!

DalEr
<<

ivan.sk

Član

Post 04 lip 2007, 23:27

niste dobri koliko pišete da jeste kad ste ispali u 1.kolu. Doč ču vas pogledat u kupu interesira me da vidin je li puno pričate ili dobro igrate.
<<

grga11

Član

Post 04 lip 2007, 23:36

kako vidim biti ce pune tribine protivnika, a to daje jos dodatni motiv. A nije vazno ispali u prvom kolu, moga nam se i raspored namistit pa proc u trecem al vazno je kako se igra, obranu treba jako, jako popravit a i malo poradit na disciplini i smirit ove vrele mlade glave....a sudce na ovim turnirima ne triba ni spominjat, nisu oni jadni krivi sta ne znaju, a neki i ne zele znat samo da bi se kasnije smili javit nekim igracicima, al svejedno cestitke ekipi skele brodosplit
<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 05 lip 2007, 07:49

Grga11, nisam vas nikad gleda niti znam ikoga od vas.....stoga nisam kompetentan da govorim o vašoj igri. Ali, tia sam vas malo utješit i reć da je Skela (nisam zna da se radi o skeli) jedan od favorita za osvajanje turnira. Igraju već dugo godina u istom sastavu i na svakom turniru daleko doguraju. Mi ispali od njih par puta - svaki put u tisno.
Ja još uvik nemam pojma s kim mi igramo.....vidićemo u nedilju!
<<

MALDINI

Česti član

Post 05 lip 2007, 09:47

Skela igra dobro i poletno, ali ako se s njima odigra utvrdo ima se šansi. Mi smo ih dobili u predzadnjem zimskom kupu 1:0 (igrali su im Žare, Širer i ekipa). Pivnica (prijavili ste se pod MIKA PUTZ, jel tako?), ako prođete 1. kolo idete na pobjednika BOTILJA - SKALICE (branitelji naslova).
Tko leži - NE BJEŽI!
<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 05 lip 2007, 10:31

Je Maldini, igramo pod Mika Putz u kaštelima.....sve kaštelanske i solinske lige i turnire igramo pod tim imenom. Još uvik nisam sazna protiv koga smo u 1.kolu, ali ako prođemo, Skalice će sigurno bit velika prepreka. Oni su nas izbacili na prošloj Torcidi. A štaš, tako ti je to.....ako očeš proć par kola, moraš dobit i koju dobru ekipu.

Maldini, jeli vi igrate u Gomilici?
<<

MALDINI

Česti član

Post 05 lip 2007, 20:45

Mi smo u 2. kolu tvoja opcija B, mi smo BOTILJA. Doduše samo dio, naš bivši vratar je to organizira, skupija je nas par iz DUJMOVAČE d.o.o. i još par ljudi sa strane pa ćemo vidit koliko možemo. Za SKALICE igra naš standardni zadnji (DABA) tako da se očekuju žestoki dueli (ko će koga ako neće svoj svoga)... U 1. kolu niste protiv nekog upečatljivog imena tako da nisan zapantija, šta ništa ne mora značit. Vidin da dosta igrate turnire, koji su vam najveći uspjesi do sad?
Tko leži - NE BJEŽI!
<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 06 lip 2007, 22:46

Maldini, aj javi kako ste ostali. Ja ću isto javit kako smo mi ostali.
Istina, igrali smo dosta turnira, ali samo zadnjih godinu-dvi. Uglavnom nismo imali baš puno sriće sa ždrijebom pa smo igrali sa favoritima turnira već u prvom-drugom kolu. Izbacivali su nas: Split Gašperov, Torcida, Oliviero Monti, Skalice, Skela i takve ekipe. Najveći usjeh u ovih godinu-dvi je četvrtfinale zadnjeg zimskog kupa gdje smo izbacili Strožanca i ispali (nesritno) od Torcide golom u doslovnoj zadnjoj sekundi utakmice.

Nadam se da ćemo ovog lita popravit statistiku.....možda baš u Gomilici :)
<<

Pojišan

Česti član

Post 10 lip 2007, 22:24

Daba prijatelju, sad se imaš vrimena odmorit!
<<

MALDINI

Česti član

Post 11 lip 2007, 06:42

Pivnica, mi dobili 3:2, bilo gusto iako nije tribalo. Vidija san da ste izgubili, kako se zovu ovi šta su vas dobili?
Tko leži - NE BJEŽI!
<<

23 Dujmovaca 23

Novi član

Post 11 lip 2007, 07:27

Ajde Daba daj bilo kakav komentar(da malo guštam)!

FORZA JUVE I DUJMOVAČA
<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 11 lip 2007, 22:35

A moj Maldini, šta da ti kažem....nisam zapamtia kako se zovu, ali mislim da ih prolazite bez problema. Meni još nije jasno kako smo mi ispali od njih. Nemogu virovat da su nam dali 5 komada.....jednostavno smo previše blago i nenapaljeno odigrali....nismo faula napravili u prvih 15-20 minuta. Nema veze idemo dalje!

Gleda sam vašu cilu utakmicu i zasluženo ste dobili Skalice....mada imali su oni pred kraj par polušansi od koje je lako mogla koja završit u gol. Kako sam i reka, mislim da nećete imat problema u drugom kolu. Sritno!!!
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Turniri 2007