FAQ  •  Registracija  •  Login

KUP UMN-a

<<

jmijac-4

VIP član

Post 07 lip 2007, 21:34

Mislim da je ekipa Dujmovače pošteno dobila, onaj igrač Dalera šta je isključen,dobija je 2. žuti jer je povlačija igrača za dres,a to su svi vidili.Igračima Dalera mogu reć da su odlični,al da moraju prestat pričat sa sucima,jer stvaaarno se previše žale:pa momci,niste baletani,pobogu!!!
Živija profesionalni amaterizam!:cool:
<<

Fabio 5

Član

Post 07 lip 2007, 22:27

jmijac-4 napisao:Mislim da je ekipa Dujmovače pošteno dobila, onaj igrač Dalera šta je isključen,dobija je 2. žuti jer je povlačija igrača za dres,a to su svi vidili.Igračima Dalera mogu reć da su odlični,al da moraju prestat pričat sa sucima,jer stvaaarno se previše žale:pa momci,niste baletani,pobogu!!!

Nisi dobro vidija. Nije dobija žuti zbog povlačenja, nego zbog pokušaja podmetanja noge protivničkon igraču, to je sučevo objašnjenje.. Ista stvar, koju isti sudac nije sudia za nas u prvon poluvremenu kod rezultata 2:1 kad smo pogodili stativu.. Al valjda ćemu zadržavanje istog kriterija doć s godinama.. Da krivo ne svatite, reagirali smo onako u tom momentu, to je normalna reakcija, sudac nan je kriv 1%, ostalih 99% otpada na naše šanse koje nismo realizirali.. I ovin puten zafaljujen igračima Auto Simpeta na podršci... i... puno sriće u sljedećem kolu...
Zadnja izmjena: Fabio 5; 07 lip 2007, 22:28; ukupno mijenjano 1 put/a.
TOTALNI NOGOMET!!!

DalEr
<<

ivan.sk

Član

Post 07 lip 2007, 22:30

jmijac-4 napisao:Mislim da je ekipa Dujmovače pošteno dobila, onaj igrač Dalera šta je isključen,dobija je 2. žuti jer je povlačija igrača za dres,a to su svi vidili.Igračima Dalera mogu reć da su odlični,al da moraju prestat pričat sa sucima,jer stvaaarno se previše žale:pa momci,niste baletani,pobogu!!!

Slažem se ali da ekipa Dalera nijje dobra ekipa to ne možeš kazati. Previše pričaju ko da su veterani. Traba igrat balun a pustit suce na miru pogotovo u ovoj utakmici koja je dobro odsuđena. I jedni i drugi dobre ekipe šteta šta su igrali u 1.kolu.
<<

Fabio 5

Član

Post 07 lip 2007, 22:36

ivan.sk napisao:

Slažem se ali da ekipa Dalera nijje dobra ekipa to ne možeš kazati. Previše pričaju ko da su veterani. Traba igrat balun a pustit suce na miru pogotovo u ovoj utakmici koja je dobro odsuđena. I jedni i drugi dobre ekipe šteta šta su igrali u 1.kolu.

A jebiga... Triba imat i malo sriće u ždrijebu.. Al da smo prošli, mislimn da niko ne bi moga reć da smo prošli nezasluženo, ka šta niko ne može reć da je Dujmovača nezasluženo prošla. Trenutno su bolja ekipa, ali ne toliko da smo mi 4. a oni 1. liga, tolika razlika nije...
TOTALNI NOGOMET!!!

DalEr
<<

ivan.sk

Član

Post 07 lip 2007, 22:42

Fabio 5 napisao:A jebiga... Triba imat i malo sriće u ždrijebu.. Al da smo prošli, mislimn da niko ne bi moga reć da smo prošli nezasluženo, ka šta niko ne može reć da je Dujmovača nezasluženo prošla. Trenutno su bolja ekipa, ali ne toliko da smo mi 4. a oni 1. liga, tolika razlika nije...

biće dogodine bolje. Mislim da se razlika u kvaliteti vidi ali ne 3 lige razlike. Vi igrajte iduću sezonu u 3 .ligu pa postepeno ćete doč do boljih liga ako budete ovako igrali. Ja mislim možda falijem ali da nećete skupa još puno igrat. Puno je tu nervoze u mladoj ekipi to ne valja. volio bi da nisam u pravu.
ždrijeb vas nije mazio. baš šteta.
<<

Fabio 5

Član

Post 07 lip 2007, 22:45

ivan.sk napisao:
Fabio 5 napisao:A jebiga... Triba imat i malo sriće u ždrijebu.. Al da smo prošli, mislimn da niko ne bi moga reć da smo prošli nezasluženo, ka šta niko ne može reć da je Dujmovača nezasluženo prošla. Trenutno su bolja ekipa, ali ne toliko da smo mi 4. a oni 1. liga, tolika razlika nije...

biće dogodine bolje. Mislim da se razlika u kvaliteti vidi ali ne 3 lige razlike. Vi igrajte iduću sezonu u 3 .ligu pa postepeno ćete doč do boljih liga ako budete ovako igrali. Ja mislim možda falijem ali da nećete skupa još puno igrat. Puno je tu nervoze u mladoj ekipi to ne valja. volio bi da nisam u pravu.
ždrijeb vas nije mazio. baš šteta.

Da ti rečen da 80% nas igramo skupa od 2. osnovne... Tek smo ove sezone uspili nać sponzora, tako da smo tek odnedavno u malonogometnon svitu.. Nećemo se raspast, ako nebude viša sila...
TOTALNI NOGOMET!!!

DalEr
<<

Navijaci_Sokoli

VIP član

Post 07 lip 2007, 23:02

moji ljudi razlika u 3 lige može bit skoro pa neznatna a može bit ogromna, ali ne može se sad o tome pričat. ja očekujem od dalera da ide iz godine u godinu u više lige i da dođu do te njima željene(bar) 1. lige... onda ćemo svi skupa s guštom doć pogledat utakmice i gledat dalera u, vjerujem, još boljem izdanju i s boljom igrom... ovako ste trenutno 3. liga oni super... i to je razlika
pozdrav svima i grga ža mi je šta ste ispali ali balun je okrugao :rolleyes:
Blamaža Pujanke
<<

Bumbo

Član

Post 07 lip 2007, 23:07

Cestitke ekipi Dujmovace na prolasku,nadam se da cete daleko dogurat!
<<

grga11

Član

Post 07 lip 2007, 23:10

zaboravija san cestitat ekipi dujmovace na postenoj i fer igri, te zasluzenom prolasku dalje. Jos bih pohvalio pune tribine i ekipu koja je skakala i kod nasih i kod njihovih (jmijac) golova i prilika...
<<

Fabio 5

Član

Post 07 lip 2007, 23:12

DalErovci.... Još puno mlika sisat...
TOTALNI NOGOMET!!!

DalEr
<<

Fabio 5

Član

Post 07 lip 2007, 23:13

Pogotovo momak broj 17....
TOTALNI NOGOMET!!!

DalEr
<<

josip_radic

Stari član

Post 07 lip 2007, 23:17

Dobro zboriš Miki, dosta ljudi na tribinama. Lijepo za vidjeti nakon turobne i prazne dvorane u kojoj igramo lige, a u kojoj ćete i vi iduće sezone ligaške utakmice odigravati... Baš dobra utakmica!
<<

Fabio 5

Član

Post 07 lip 2007, 23:18

josip_radic napisao:Dobro zboriš Miki, dosta ljudi na tribinama. Lijepo za vidjeti nakon turobne i prazne dvorane u kojoj igramo lige, a u kojoj ćete i vi iduće sezone ligaške utakmice odigravati... Baš dobra utakmica!

Kakve su šanse da se lige igraju u maloj dvorani?
TOTALNI NOGOMET!!!

DalEr
<<

josip_radic

Stari član

Post 07 lip 2007, 23:23

Fabio 5 napisao:Kakve su šanse da se lige igraju u maloj dvorani?

Vranjiću moj, šanse za takvo nešto gotovo da i ne postoje. mala dvorana je adekvatna za prvoligaški rukomet (muški i ženski), odbojku, mali nogomet... Pod pojmom da se tu igra prvoligaški sport mislim i na treninge tih prvoligaških ekipa kojih nema malo, a koji, dozvoliti ćeš imaju prednost pred našom Udrugom.
<<

Fabio 5

Član

Post 07 lip 2007, 23:26

josip_radic napisao:
Fabio 5 napisao:Kakve su šanse da se lige igraju u maloj dvorani?

Vranjiću moj, šanse za takvo nešto gotovo da i ne postoje. mala dvorana je adekvatna za prvoligaški rukomet (muški i ženski), odbojku, mali nogomet... Pod pojmom da se tu igra prvoligaški sport mislim i na treninge tih prvoligaških ekipa kojih nema malo, a koji, dozvoliti ćeš imaju prednost pred našom Udrugom.

A i mislija san... Bar da u veliku dvoranu stave parket kakav je u maloj... To bi bia posa...
TOTALNI NOGOMET!!!

DalEr
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Turniri 2007